Perfekt oplevelse. Hurtig ekspedering/levering, god pris,& god kundeservice. Jeg kÞbte fjÀllrÀven bukser som en gave - jeg er 100 tilfreds og modtageren af gaven er det samme. Stor anbefaling herf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Torsdag ved middagstid afgav jeg en ordre (nr. #65221). Dagen efter kunne jeg hente mine varer i en pakkeshop. Superhurtigt. Fine varer til en okay god pris. Forud havde jeg fÃ¥et en fin og ven... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
10/10!! Virkelig god service. Ringede da jeg havde et spÞrgsmÃ¥l, og telefonen blev taget med det samme, og spÞrgsmÃ¥let besvaret. Pakken blev afsendt samme dag som jeg bestilte, og modtog den lynh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Effektiv og prÊcist God overskuelig hjemmeside Let at bestille og tydelig bestilling/betaling/levering forlÞb Varen kom dagen efter Og så lige - konkurrence dygtige priser
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er en dansk jagt- og fiskeributik, der har eksisteret siden 2006. Uanset om du handler online eller i vores fysiske butik, er du garanteret god vejledning inden for jagt, fiskeri og outdoor. Vores online og fysiske butik er fyldt med kvalitetsbeklÊdning og godt udstyr til jÊgeren, fiskeren og friluftsmennesket. Derudover har vi et bredt udvalg af det nyeste optik og nye/brugte våben. KÞber du dit våben/optik hos Ribe Jagt & Fiskeri hjÊlper vi altid med montering. Derudover kan vi også hjÊlpe dig med indskydning på vores 100 meters indskydningsbane.
Industrivej 68, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Altid flinke og rare mennesker man snakker med og en god behandling

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Jeg blev mÞdt med stor hjÊlpsomhed og forståelse. Jeg blev mÞdt af stor faglighed.

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
I havde den vare jeg var på udkig efter. Til en god pris. Hurtig levering.

Dejligt firma
Lavede bestilling kl 13.06
Varen var pakket og klar til afsendelse kl 13.09
Fedt.

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Helpful staff, fair price, fast delivery, incredible in one word.

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Altid service til ug (12).
God og altid venlig rådgivning.
Godt sted at gÞre indkÞb for jÊgere og andre der fÊrdes i naturen.

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Forretningen havde den Þnskede varer til en god pris.
Super hurtig levering.

Hurtig levering,
Bestille varen sÞndag aften, mandag morgen inden kl. 9, var varen afsendt fra dem âºïž

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Fin hjemmeside og levering, men Êrgerligt at man skal vente 3 mÃ¥neder pÃ¥ at fÃ¥ ens penge retur pÃ¥ en korrekt returneret vare, havde dog ikke endnu rykket virksomheden, sÃ¥ de har da af egen drift handlet ð³

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Jeg bestilt en rygsÊk fredag kl 9:35 og den var leveret til pakkeshop lÞrdagen kl 9:20.
Wow!!! Super hurtigt service og jeg er glad fordi jeg kan brug min nye rygsÊk nÃ¥r jeg tag pÃ¥ ferie pÃ¥ mandag ðððð

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Jeg bestilte vare natten til fredag og bestillingen blev allerede pakket og afsendt i lÞbet af fredag og pakken var klar til afhentning hos en GLS-pakkeshop lÞrdag. Det var hurtig levering. Ville have givet 5 stjerner, hvilket jeg reelt burde give men der skal vÊre plads til forbedring, hvilket jeg ikke kan påpege.

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Alt fungerer fint, bestilling, forsendelse m.v.
Men vil man returnere en ordre går det galt.
Ribe Jagt og fiskeri bruger Shipmondo til at håndtere returlabel og betaling for denne.
Problemet er, at Shipmondos system fejler, når man betaler med bankkortet.
3 gange har jeg indtastet mine bankoplysninger, og alle gange er det fejlet.
Der kommer en fejlmeddelse fra Shipmondo: " Det ser ud til at methodurl.psp-solutions.com lukkede forbindelsen" efter man har eksekveret betalingen.
Nu at sender jeg varen retur som erhvervspakke med GLS, som Mikkel fra Ribe Jagt og Fiskeri har foreslået.
Det er virkelig irriterende. Og dyrere.
Jeg opfordrer hermed Ribe Jagt og Fiskeri til at tage kontakt til Shipmondo, for I kan da ikke byde kunderne at taste deres bankoplysninger ind i et ustabilt system.
Jeg aner jo ikke om der pludselig bliver hÊvet 3x49 kr fra min konto. vi får se...

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Hurtig levering vil helt sikkert anbefale andre stedet super glad og tilfreds kunde

Ribe Jagt & Fiskeri ããã®åç
Bestilte en pakke torsdag og allerede fredag var den leveret- mega dejligt!