Fantastisk oplevelse med Ridekunst med Lethed âââââ Jeg kan varmt anbefale Ridekunst med Lethed! Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de hest og rytter, og undervisningen foregÃ¥r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ridekunst med lethed er lÊring i samspil med hest. Der er fine forklaringer pÃ¥ hvorfor de forskellige Þvelser er vigtige og Christina kommer med hurtig og konstruktiv tilbagemelding. Det fungerer godt... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu vÊre i gang med Christinas online trÊningsplatform i en uge. I gÃ¥r deltog jeg pÃ¥ et online webinar. Jeg har allerede fÃ¥et flere aha oplevelser. Selvom jeg har trÊnet heste i 20 Ã¥r... ãã£ãšèŠã
En hel fantastisk mulighed for at lÊre at uddanne sig selv og sin hest helt fra grunden af. Trin for trin. En meget nutidig trÊningsform, hvor mental balance er udgangspunktet. Du kan fÞlge Christina... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I min Medlemsklub tilbyder jeg personlig feedback og sparring pÃ¥ din trÊning, hvor vi trÊner pÃ¥ hestens prÊmisser. I Medlemsklubben giver jeg dig den rÞde trÃ¥d i trÊningen uanset hvilket niveau du er pÃ¥, sÃ¥ du fÞler dig sikker i at kunne trÊne din hest. Ved hjÊlp af over 350 overskuelige og forstÃ¥elige instruktionsvideoer lÊrer du at uddanne din hest signal for signal og Þvelse for Þvelse, sÃ¥ du og din hest opbygger et godt samarbejde og fundament. Jeg Þnsker â via min online undervisning â at skabe en dybere forstÃ¥else for, hvordan vi bedst kan trÊne vores heste, og jeg deler altid alle Þvelser ned i smÃ¥ overkommelige og forstÃ¥elige delmÃ¥l. Medlemsklubben er et trygt og indbydende fÊllesskab, hvor du kan udforske og lÊre om mine trÊningsmetoder og Þvelser. Jeg er her for at stÞtte dig pÃ¥ din rejse som hestetrÊner og give dig den nÞdvendige viden og de bedste redskaber til at opnÃ¥ et meningsfuldt samarbejde med din hest.
é£çµ¡å
Cikorievej 8, 3390, Hundested, ãã³ããŒã¯
- christina@ridekunstmedlethed.dk
- ridekunstmedlethed.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er sÃ¥ lÊrerigt at vÊre med iâŠ
Det er sÃ¥ lÊrerigt at vÊre med i Ridekunst med lethed. Jeg har opdaget ting i hesteverden som jeg ville Þnske jeg havde lÊrt som barn! Det er den fedeste fÞlelse at fÃ¥, nÃ¥r tingene kÊdes sammen og lykkes, isÊr nÃ¥r min hest selv begynder at ligge vÊgten pÃ¥ bagparten fordi der er rart at vÊre. Vi har det bedste kammeratskab sammen i klubben, god opbakning til hinanden â¥ïž
Ridekunst med lethed er et fantastisk univers âŠ
Ridekunst med lethed er et fantastisk univers hvor du kan skabe et helt fantastisk bånd med din hest.
Et uddannelsesforlÞb hvor du med ro og mental energi bliver fÞrt fra de lette op i de helt svÊre og krÊvende Þvelser, hvor både rytter og vigtigste af alt hesten kan fÞlge med hele vejen.
Det er nemt og overskueligt, det er sådan set bare at starte fra start.
Jeg har en fjordhest på 3 år som jeg har bestået basis prÞverne med.
Basis prÞverne består af 13 Þvelser som alle skal bestås, herefter får man et super flot diplom med et fint skriv om hver Þvelse. Her kan man virkelig lÊse at Christina har set dine videoer og lagt mÊrke til hver en bevÊgelse fra både hest og ejer.
Christina er med dig hele vejen og hun er altid klar til at hjÊlpe. Hun svare altid hurtigt og man kan mÊrke at hun virkelig bruger tid på at se det du sender og kommer med gode og uddybende svar.
Jeg kan kun anbefale ridekunst med lethed. Det er en fantastisk måde at trÊne sin hest på.
Anbefales på det varmeste
Da jeg fÞrste gang overvejede Medlemsklubben, var jeg lidt tÞvende på grund af prisen, men jeg kan nu sige, at det har vÊret hver en krone vÊrd.
Det allerbedste ved Medlemsklubben er de logiske forklaringer på Þvelser, som fungerer super godt.
Jeg havde aldrig arbejdet med jordarbejde fÞr og manglede en systematisk måde at trÊne min hest, Silaz, på. Takket vÊre Medlemsklubben er Silaz nu mere balanceret og afslappet. Jeg er overrasket over den positive effekt dette har haft på bare 3 måneder, og har fået flere kommentarer om, at vi har taget et stort skridt i den rigtige retning.
En stor fordel ved Medlemsklubben er adgangen til alle undervisningsvideoerne på én gang. Jeg sÊtter også stor pris på podcasten, som jeg lytter til rigtig meget. Nogle episoder har jeg endda lyttet til flere gange.
Det at undervisningen foregår online er fantastisk; det er fleksibelt og nemt at tilgå. Jeg ville anbefale Medlemsklubben til alle. Den giver klare, logiske forklaringer, som er lette at forstå og anvende.
Til sidst vil jeg tilfÞje et stort tommel op. Medlemsklubben er superbra! Den har vÊret en afgÞrende faktor i min og Silazâ udvikling, og jeg ser frem til at fortsÊtte min rejse.
En kÊmpe viden der formidles på en god måde
Christina Holmbeck har en kÊmpe viden og formidler det i på en måde så det altid er let at forstå.
Hun giver sig god tid til at svare på alle spÞrgsmål der stilles af medlemmerne.
Jeg synes det er penge der er givet godt ud og et godt supplement til trÊning af mine heste
Jeg er vild med Christina HolmbÊksâŠ
Jeg er vild med Christina HolmbÊks medlemsklub!
Christina er en helt fantastisk formidler af teoretisk og praktisk hestetrÊning på en meget forståelig og tilgÊngelig måde.
Hun er en erfaren underviser og har en hel sÊrlig evne til at forstå hver enkel ekvipage som hun favner på det niveau man er.
Du har den unikke mulighed at sende video til hende og det er med stor pÊdagogisk forståelse at man bliver guided videre i sin trÊning.
Det giver mening at få sat ord og fokus på sin trÊning, hvilket for mig, giver en indsigt og egen erkendelse.
Det åbner mine Þjne for hvad der biomekanisk sker og hvad der er at holde Þje med i al trÊning.
Der er en mening og en rÞd tråd igennem medlemsklubbens mange mange illustrationer og videoer med masser af praktiske og enkle vÊrktÞjer der nemt kan tilpasses den enkelte ekvipage uanset om man er nybegyndt eller mere erfaren i sin trÊning.
Du lÊrer at se, hvor din hest er i sin uddannelse, og hvordan du med en masse delmål kommer nÊrmere målet til en hest i mental og biomekaninsk balance.
Fabelagtig uddannelse for hest og ejer/rytter
Christina HolmbÊck har med sin Medlemsklub (Ridekunst med lethed) og tilhÞrende facebookgruppe skabt et unikt univers for alle, der gerne vil have stÊrke, smidige og sunde heste med gode gangarter.
Christina har et sÊrligt talent for at bryde hÞj faglighed og kompleksitet ned i små overskuelige delmål, så det er let at gå i gang med uddannelse og trÊning af hesten for såvel nybegynderen som den garvede rytter.
RÊkkefÞlgen af Þvelserne er bygget op, så der fÞrst skabes et stÊrkt fundament ift. balance og signaler. Derefter bygges der oven på fundamentet trin for trin.
Medlemsklubben er i lige så hÞj grad uddannelse af ejer/rytter som af hest, idet Christina hele tiden klÊder ejer/rytter på til at kunne vurdere hestens bevÊgelser samt skelne mellem godt og knap så godt.
Medlemsklubben har et omfattende og varieret trÊningsmateriale, og der kommer hele tiden nyt til.
Der afholdes jÊvnligt teoriaftener, hvor der dykkes ned i specifikke emner.
Du har altid mulighed for at få sparring og opbakning i facebookgruppen, der hÞrer til Medlemsklubben.
Christina er en guds benÃ¥detâŠ
Christina er en guds benådet underviser.
Hun har en tålmodighed og en empati for både dig som rytter og din hest.
Medlemsklubben er et fantastisk hjÊlpemiddel til at komme videre med din hest og hvis du er usikker på hvordan man kan gribe tingene an.
- og så har hun en super back up i Rikke som hjÊlper med hjemmesiden og online seancerne.
Super kompetent og kÊrlig vejledning for dig og sin hest
Christina er en meget dygtig formidler, positiv, lÞsningsorienteret og med en yderst kÊrlig tilgang til både heste og mennesker.
Jeg bliver hele tiden inspireret og opmuntret og hele universet Christina har skabt er som en virkelig varm klub af ligesindede. Mine varmeste anbefalinger hvis du Þnsker at dygtiggÞre dig og blive en god kommunikator og samarbejdspartner for din hest ð§¡
Rigtig god og brugelig og af hÞj kvalitetâŠ
Christina HolmbÊck har lavet et meget grundig og forståeligt materiale , som samtidigt tilgodeser hesten hele vejen igennem . Der er mange gode videoer til basis trÊning , mere avanceret dressur , miljÞ , trailer og klik trÊning .
Der er altid en venlig og kvalificeret tilbagemelding på spÞrgsmål stillet af brugeren . Virkelig godt materiale . Kan bruges af alle og til alle heste . Der er altid opmuntring at få - hvis der er noget som er svÊrt . On line sessionerne er gode , forståelige og gennemarbejdede .
Materialet er stort men er godt systematisk opbygget , så enhver kan plukke lige prÊcis det område - der er brug for . Kan klart anbefales
Helt fantastisk
KÊmpe stort indhold af informationer/Þvelser og videoer om
âÞvelser til at bygge sin hest rigtigt op muskelmÊssigt og smidighed.
âen god grunduddannelse til de forskellige Þvelser.
âhvordan hesten lÊre bedst, hvor den er i uddannelsen.
Jeg har vÊret med fra starten og bruger siden ofte når hesten eller jeg er i tvivl om Þvelserne og skal gå et par skridt tilbage.
Tilmed er der Facebook siden, hvor jeg kan lÊgge videoer op eller spÞrgsmÃ¥l og fÃ¥r respons fra Christina samt de andre brugere nÊsten med det sammeð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã