レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo dziękuję wydawnictwu Ridero za współpracę ,Pani Ilonie Staszewskiej,oraz szczególnie Katarzynie Annie Koziorowskiej ,która udzieliła mi rad i potrzebnych informacji . Wydałam tam swój pi... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

3. 補本業者
  4. 胎元
  5. マルチメディアず電子曞籍の出版瀟

圓該䌁業による蚘述

Rideró is a smart self-publishing platform for independent writers. Rideró allows authors to convert any manuscript in popular text formats into a ready-made e-book and printed book in a few minutes, absolutely free. The author can then publish the book in major online stores or order printed copies.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Serdecznie dziękuję Ridero

Serdecznie dziękuję za wsparcie przy realizacji projektu "Wiersze Marii". Było to bardzo wartościowe i pozytywne doświadczenie. Na kaÅŒdym etapie mogłam liczyć na profesjonalne, cenne wskazówki.
Z pełnym przekonaniem polecam Ridero wszystkim, którzy szukają rzetelnego partnera wydawniczego.
I highly recommend this platform.

2026幎3月30日

Ridero na 'tak'

Wydałam tam swój pierwszy tomik poezji 'Twarda jesteś '.
Jestem bardzo szczęśliwa i zadowolona z efektu .
Mam nadzieję ÅŒe treść będzie się podobała czytelnikom .
Dziękuję serdecznie .
Polecam Ridero 💗

2026幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

Współpraca z redakcja Ridero to czysta

Współpraca z redakcja Ridero to czysta przyjemność. Profesjonalna,szybka obsługa, kultura i dokładność. Wydaje juz trzecią ksiÄ…ÅŒkę w Ridero. Druk piękny, ilustracje i kolory wspaniałe. Oferta reklamowa dostępna cenowo.
Bardzo dziękuję całemu zespołowi za miłą współpracę.

2026幎2月18日

Wydawnictwo spełniające marzenia

Ridero umoÅŒliwiło mi zrealizowanie marzeń, które przez lata nie mogły stać się rzeczywistością. Nareszcie trafiłem na Zespół, który w sposób prosty, ÅŒyczliwy i profesjonalny poprowadził mnie przez proces wydania moich wierszy. Za niewielkie pieniądze wydałem w tym Wydawnictwie cztery tomy wierszy. Otrzymane ksiÄ…ÅŒki są wysokiej jakości. Dzięki Ridero jestem szczęśliwy. Sprawili mi wielką radość. Krzysztof

2026幎1月9日

" Bajki do snu"

" Bajki do snu", są pierwszą moją wydaną ksiÄ…ÅŒką, którą napisałam oraz wydałam w Ridero. Zostałam mile zaskoczona obługą. Dziękuję całemu zespołowi, za pomoc w wydaniu ksiÄ…ÅŒki, za cierpliwość udzielania odpowiedzi na moje, czasem błache pytania.
KsiÄ…ÅŒka dotarła do mnie według podanych zasad w Ridero. Jestem zachwycona współpracą. Oczywiście, ÅŒe będę korzystać z tegoÅŒ wydawnictwa. Dziękuję.

2025幎12月3日

Bardzo fachowe doradztwo

Bardzo fachowe doradztwo. Wszystko bardzo czytelne . Bardzo pomocni ludzie pracują . Jest zainteresowana dalsza współpraca z tak wspaniałymi ludźmi w Ridero. Dziękuję ÅŒe jesteście i wspieracie autorów

2025幎10月10日
5぀星のうち5の評䟡

Polecam! Szybko i prosto moÅŒna wydać swoją ksiÄ…ÅŒkę.

2025幎10月15日

5぀星のうち5の評䟡

A lifetime in business and I have dealt

A lifetime in business and I have dealt with many companies, large and small.
Ridero can be compared to the very best with an exceptional customer's service.
I wouldn’t hesitate to recommend this company to anyone, like me, who is taking their first steps into the publishing world..

2025幎10月1日

Ridero からの回答

Thank you so much for the kind words and for the recommendations

Super współpraca

Super współpraca. Druki świetnej jakości. Konkretne i rzetelne odpowiedzi. Świetny kontakt. Ridero daje moÅŒliwości , pozwala na samorealizacje. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Na swoim koncie juz pięć publikacji...w końcu pisze, a zawsze tylko o tym marzyłam....dzięki nim stało się to realne. POLECAM z całego serca.

2025幎9月25日

5぀星のうち1の評䟡

They are Russian company and this is all you need to know when you work with them

I wanted to print a small quantity of my book not for sale, but as a gift to my friends. They assumed that it would be printed in Europe. I paid 150€ for PDF and then they told me that my book wasn’t accepted by moderators because of homosexual relationships in text. Because moderators located in Russia and that’s against the Russian law. Wow
They shouldn’t work in Europe if they are Russians with their homophobia. But the most annoying thing is that they refused to return my money back. I’ve opened a case in PayPal, let’s see

2025幎9月24日

Ridero からの回答

Dear Alice in Wonderland, we know there's a similar company in Russia, and we also think that anti homosexual laws there are drastic.
We actually cannot have a deeper look into the situation, as you are referring to some other company. We don't see any communication between you and our managers at Ridero.eu.
If you still need to print your book, please drop us a line at connection@ridero.com

5぀星のうち3の評䟡

Wydałem juÅŒ pierwszą ksiÄ…ÅŒkę dzięki

Wydałem juÅŒ pierwszą ksiÄ…ÅŒkę dzięki Ridero. Większość wydawnictw stacjonarnych nie było entuzjastycznie nastawionych do mojej ksiÄ…ÅŒki. Nie było problemu z zalogowaniem się na stronę wydawnictwa. TakÅŒe tekst moÅŒna wprowadzać bez problemu. Wszystko szło w dobrym kierunku do chwili kiedy przyszło mi wprowadzić zmianę w tytule ksiÄ…ÅŒki. Tu zauwaÅŒyłem ÅŒe raz nadany tytuł cięŌko zmienić. Pomogła interwencja w wydawnictwie.

2025幎9月1日

Ridero からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią!
Cieszymy się z kaÅŒdej ksiÄ…ÅŒki, która powstaje dzięki Ridero! KaÅŒda publikacja jest warta tego, by ujrzeć światło dzienne.
Życzymy dalszych twórczych sukcesów i zapraszamy do kontynuowania współpracy!
Zespół Ridero

5぀星のうち2の評䟡

Bardzo słaby kontakt

Bardzo słaby kontakt. Owszem, na pierwsze dwa maile otrzymałem szybką odpowiedź, jednak na tym się skończyło. Brak równieÅŒ reakcji na wygenerowana wycenę. Lepiej poszukać innego miejsca.

2025幎8月25日

Dzień dobry,
przepraszamy za zaistniałą sytuację. Opóźnienie w kontakcie wynikało z okresu urlopowego w firmie. DołoÅŒymy wszelkich starań, aby jak najszybciej naprawić tę sytuację i pozostajemy do Pana dyspozycji.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Ridero

Dobra współpraca

W Riderò wydałem monumentalną (1060 stron) księgę "Wielka Księga Wed Sławiańsko-Aryjskich. Tom I", której z powodu kosztów druku nie mogłem wydać w innym wydawnictwie. Dzięki instrukcjom na stronie, sam złoÅŒyłem tekst, umieściłem grafiki i zrobiłem okładkę. Wszystko tak jak chciałem. Zamówiłem druk 4 egzemplarzy i były na dobrym papierze, a kolorowe ilustracje wspaniałe. Po finalnej korekcie opublikowałem ksiÄ…ÅŒkę. Miłym zaskoczeniem było, ÅŒe proces publikacji był o wiele szybszy niÅŒ wynikało z zapowiedzi. Riderò opublikowało wywiad ze mną i post na socjalmedia. Doradcy, z którymi kontaktowałem się mailowo byli bardzo mili, uprzejmi i pomocni. Kolejne ksiÄ…ÅŒki równieÅŒ będę wydawał w Riderò.

2025幎8月2日

5぀星のうち5の評䟡

Ridero to rewelacyjna platforma dla

Ridero to rewelacyjna platforma dla kaÅŒdego autora, który marzy o wydaniu swojej ksiÄ…ÅŒki bez zbędnych formalności i wysokich kosztów. Proces publikacji jest intuicyjny, szybki i dostępny nawet dla osób bez doświadczenia wydawniczego. Bardzo podoba mi się moÅŒliwość samodzielnego przygotowania okładki, wyboru formatu i kontroli nad całym procesem wydawniczym. Dodatkowym atutem jest opcja dystrybucji ksiÄ…ÅŒki w wielu księgarniach internetowych, co znacząco zwiększa jej zasięg. Obsługa klienta równieÅŒ zasługuje na pochwałę – zawsze pomocna i kompetentna. Dzięki Ridero moja ksiÄ…ÅŒka ujrzała światło dzienne i trafiła do czytelników. Polecam kaÅŒdemu początkującemu i niezaleÅŒnemu autorowi!

2025幎7月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス