Kun gode erfaringer med rigtigmad.dk. SÊrligt deres kÞdvarer er uovertrufne. Nogle vil mene at priserne er hÞje, men sammenlignet med et vacuumpakket produkt fra supermarkedets kÞledisk, er prisen dec... ãã£ãšèŠã
Helt igennem smagslÞst og kedeligt. Men sindssygt dyrt. Har smagt deres Tikki Madala og Butter chiken. Kunne lige sÃ¥ godt have drukket en kop vand. Deres bolognese er lige til at smide ud. KÞb det ikk... ãã£ãšèŠã
Fantastisk koncept. Jeg kÞber fra rigtigmad fordi de tilbyder animalske produkter af hÞj kvalitet. Ãkologisk og 100% grÊsfodret oksekÞd, og Islandsk laks uden sprÞjtegift er i den grad de ting jeg vÊr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos RigtigMad.dk i mange Ã¥r - bÃ¥de i tidligere og nuvÊrende setup og har kun godt at sige om bÃ¥de produkter og service. Jeg kÞber primÊrt kÞd/fisk, og jeg er glad for at kÞbe dis... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Rigtigmad, et samlingspunkt for Danmarks bedste madvarer med fokus på gennemfÞrt håndvÊrk, upåklagelig kvalitet, 100% naturlige produkter, produceret af mennesker vi kender og elsker. Vores samarbejde med små producenter bringer de bedste madvarer direkte hjem til dig. Vi er din venlige, lokale, bÊredygtige, renere end ren mad-formidler. En sundere og simplere måde, at skabe et bedre fÞdevaresystem for dig, din familie og resten af Danmark. Kasper, Kristian & Thomas
Sleipnersvej 1, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- +45 60 88 33 38â¬
- kundeservice@rigtigmad.dk
- rigtigmad.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dejlige varer
Friske og virkelige gode råvarer jeres fÊrdig retter er helt i top kunne kÞbe mig fattig i jeres sortiment
Velvalgt udvalg af produkter i hÞjâŠ
Velvalgt udvalg af produkter i hÞj kvalitet til fornuftige/konkurrencedygtige priser. Altid gode tilbud at komme efter. Rent praktisk er webshoppen meget langsom, derfor kun fire stjerner.
Super dejlig mad og god vejledning og til tiden
Super dejlig mad og god vejledning og til foden
Fantastisk
Jeg spiser helst kun Þkologisk kÞd, - og er Sà glad for, at kÞbe kÞdet hos rigtig mad. - Det er bare så lÊkkert og godt kvalitetsmad. Tak fordi jeg fandt Jer :-)
God smag og god service hos rigtigmad
God smag og god service hos rigtigmad. Jeg har kÞbt hos dem over et år.
På det år er priserne steget en hel del, så medlemsprisen nu nÊrmere er som ikke-medlemspris fÞrhen, selvom det selvfÞlgelig altid er okay at justere priser til udbud/efterspÞrgsel. Og så endelig kan det jo vÊre at jeg har misforstået noget. Men jeg kan sagtens anbefale rigtigmad =) Det er nok hÞjeste kvalitet som kan opdrives.
Hjemmesiden er stadig generende langsom, som der åbenbart ikke gÞres noget ved, jeg ved ikke lige hvorfor. Men det trÊkker også lidt ned.
De lÊkre retter vi alle elsker
De lÊkre retter vi alle elsker - stor variation og så med et tvist. Smager af gode råvarer og som hjemmelavet. HÞj kvalitet og Þkologi. Bare godt.
Jeg synes at fÊrdigretterne erâŠ
Jeg synes at fÊrdigretterne er godeâŠ..meeeen er portionerne kun til en person? Mangler lige 100-150 g sÃ¥ passer det til 2 personer
Hvis det kun er til én så synes jeg det er for dyrt⊠selvom det kvalitets råvarer
Virkelig lÊkker kvalitet og smag
Virkelig lÊkker kvalitet og smag, vi har af flere gange fået lige hvad vi Þnskede i smag og stÞrrelse.
Meget tilfredse.
Super mad
Super mad, men kaotisk levering!
Endnu engang fejlleveret
Jeg er skuffet
Jeg er skuffet. Har lige kÞbt en prÞve pakke nedsat med jeres fÊrdig retter. Jeg er igennem halvdelen. Og har måtte smide meget ud. Portioner store nok når man er alene. Men smagen og prisen. Alt for dyrt. MÞrbrad gryden ok bortset fra kÞd kunne vÊre mere mÞrt. Men flÞdekartofler boller i karrysovs har jeg måtte smide ud efter fÞrste bid. Ved smag er forskellig.og jeg har vÊret meget nysgerrig med jeres fÊrdig retter. Min er så ikke lige til jeres smag.
Skal smage og spise resten hvad jeg har. Og smider sikkert ud igen.kÞber ikke lige jeres fÊrdigretter igen.
Mvh ulla.

Maden smager ok
Maden smager ok, men portionerne er meget skrabet .
Jeg kender ikke mange teenagere der kan blive mÊt på så små portioner, så det bliver ret dyrt når man skal kÞbe 2 stk til dem med en almindelig sund appetit

Super kvalitet
Super kvalitet, god pris og hurtig levering!!! Whatâs not to like!!!

Rigtigmad ããã®åç
Det er utrolig gode produkter jeg harâŠ
Det er utrolig gode produkter jeg har fået fra Rigtig mad. Og det er en fornÞjelse at jeg ved med sikkerhed at dyrevelfÊrd og kvaliteten er i orden...

Ros og ris.
Har lige modtaget en pakke fra jer, og det ser fint ud, men der mangler vÊgtangivelse og beskrivelse af indholdet på flere af kÞdpakkerne.
Er det noget I kan forbedre!?
Mvh Bent Schou Rasmussen

Helt igennem super forlÞb
Helt igennem super forlÞb, som altid, de skÞnne varer leveret hurtigt og rigtigt ð kan kun anbefale Rigtigmad, fantastiske rÃ¥varer pÃ¥ alke mÃ¥der, betaler mÃ¥ske lidt mer, men fÃ¥r sÃ¥ de mest sublime varer ð

Ãkologi og smag i top
Meget fine råvarer og tip-top service!

HÞjeste kvalitets produkter tilâŠ
HÞjeste kvalitets produkter til rimelige priser

Outstanding......
Outstanding......
Har suppleret vores vildtkÞkken med rigtig mad fra Rigtigmad igennem det sidste års tid.
Fantastisk kvalitet, smag og service.
5 kÊmpestore stjerner herfra.
Mvh. Elizabeth og Lars

Anbefaler Rigtigmad på det varmeste
Anbefaler Rigtigmad på det varmeste. Har vÊret rigtig tilfreds med alle varer jg har bestilt. Det har isÊr vÊret kÞdprodukterne og jg synes de er lÊkre og top kvalitet.