Kun gode erfaringer med rigtigmad.dk. SÊrligt deres kÞdvarer er uovertrufne. Nogle vil mene at priserne er hÞje, men sammenlignet med et vacuumpakket produkt fra supermarkedets kÞledisk, er prisen dec... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt igennem smagslÞst og kedeligt. Men sindssygt dyrt. Har smagt deres Tikki Madala og Butter chiken. Kunne lige sÃ¥ godt have drukket en kop vand. Deres bolognese er lige til at smide ud. KÞb det ikk... ãã£ãšèŠã
Fantastisk koncept. Jeg kÞber fra rigtigmad fordi de tilbyder animalske produkter af hÞj kvalitet. Ãkologisk og 100% grÊsfodret oksekÞd, og Islandsk laks uden sprÞjtegift er i den grad de ting jeg vÊr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos RigtigMad.dk i mange Ã¥r - bÃ¥de i tidligere og nuvÊrende setup og har kun godt at sige om bÃ¥de produkter og service. Jeg kÞber primÊrt kÞd/fisk, og jeg er glad for at kÞbe dis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Rigtigmad, et samlingspunkt for Danmarks bedste madvarer med fokus på gennemfÞrt håndvÊrk, upåklagelig kvalitet, 100% naturlige produkter, produceret af mennesker vi kender og elsker. Vores samarbejde med små producenter bringer de bedste madvarer direkte hjem til dig. Vi er din venlige, lokale, bÊredygtige, renere end ren mad-formidler. En sundere og simplere måde, at skabe et bedre fÞdevaresystem for dig, din familie og resten af Danmark. Kasper, Kristian & Thomas
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊs det der stÃ¥r med smÃ¥t efter heleâŠ
LÊs det der står med småt efter hele lovprisning / beskrivelse kÞd og fisk
Det hele er frosne kÞd og fiskevarer, også rullepÞlse og der var en kÊmpe fedtkant hele vejen rundt
Gider nÊsten ikke spise de dyre varer jeg har kÞbt hos Rigtigmad.
Når jeg kÞber hos nemlig.com er det friske ferske varer på kÞl, så lÊkkert i sammenligning med dette.
Fortjener kun 1/2 stjerne

Rigtigmad ER rigtig madð
Jeg er fan, fan, fanð
Rigtigmad er rigtig mad, bare nemmere. Vi har prÞvet rigtig meget forskelligt fra Rigtigmad, uden at blive skuffet, sÃ¥ det er svÊrt at fremhÊve noget, men jeg prÞver alligevel; fiskedeller med masser af smag og FISK, konfiterede andelÃ¥r, rigtig bacon, skÞnne pÞlser fyldt med KÃD, uden at vÊre tÞrreð€© De agernfodrede sortfodsgrise er et kapitel for sig, og det mest fantastiske kÞd. Nemme frosne jordskokker, som bare gÞr vores liv nemmere.
I denne uge prÞver vi mere nyt, og jeg glÊder mig til de soltÞrrede tomater, og artiskokker i olie + store kyllinger lige til at smide pÃ¥ grillenð
Trumfen er, at det meste er Þkologiskð

Fantastisk velsmagende produkter.
Fantastisk velsmagende produkter.
Stort udvalg.
Levering helt i top.
Priserne er ok.
Kan varmt anbefales.

Rigtigmad ããã®åç
HÞj kvalitet, og i den dyre ende...
Dyrt, men godt. Rigtig Mad leverer hÞj kvalitet, og til hÞje priser. Leverancerne kommer som bestilt og er perfekt emballeret og til forskel fra andre leverandÞrer er der ingen risiko for, at varerne tÞr fÞr de kommer i fryseren. Den tryghed er også vÊrd at betale for.

Rigtigmad ããã®åç
I really love the products from RigtigâŠ
I really love the products from Rigtig Mad, and the whole family is looking forward to receive the quality mealsð

Rigtigmad ããã®åç
Altid mad af hÞjeste kvalitet
Altid mad af hÞjeste kvalitet. God levering - bruger det jÊvnligt

Rigtigmad ããã®åç
Fantastiske produkter og hurtig levering

Rigtigmad ããã®åç
Vi er desvÊrre utroligt skuffede overâŠ
Vi er desvÊrre utroligt skuffede over fÊrdigretterne - de er stÊrke, men uden den gode runde smag man forventer, og kÞdbollerne er i en uspiselig konsistens i fx boller i karry, som vi ellers tÊnkte var en sikker vinder til ungerne. KÞbte er ret stort parti mad til fryseren, til de travle dage med fodboldtrÊning mv. og jeg havde gode forventninger, men tÊnker ikke vi får resten spist efter at have prÞvet et par stykker. Intet har vÊret lÊkkert. Dog er jeres Þvrige produkter lÊkre, men hold Jer fra fÊrdigretter.

Hjemmelavet Þkologisk mad
Det er hjemmelavet Þkologisk mad, til en pris der er nogenlunde når produkterne er på tilbud. Man kan supplere med lidt tilbehÞr og maden er klar. det er så rart!
Fiskefrikadellerne er super gode og luftige omend små i forhold til forventningen på fotoet, men antal gram burde fortÊlle mig fotoet snyder. Det er også ok nu de smager fint.
Det sagt så er tomatsaucerne i retterne alt for krydrede, den indiske dhaal for autentisk stÊrk, og kÞdbollerne i karryretten er små faste gummisten. Det er sikkert dejligt kÞd bare super trÊls de er lavet til gummikonsistens. Jeg har måtte tynde samtlige retter så de ikke var for stÊrke, og det er selvfÞlgelig en smagssag, hvad man er til. Normalt elsker jeg ellers krydret mad. Men det var meningen det skulle vÊre tag op og varm mad, ikke tilpas maden.
Der er mange retter jeg aldrig ville bestille igen. Men nemt er det, og varene er pakket forsvarligt og leveret til tiden.

Disappointment
After reading all good reviews here I was very disappointed when my first order came:
- all meat and fish items were frozen. Even sausages and salted fish!
- There were only several days left before expiry date on cheeses and sausages. That's really annoying, when you pay this much for 4 sausages and they arrive frozen, packed a year ago and have only few days left before expiration!
- fish and sausages had too much salt in them to our taste

KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra. Faktiske pÞlser, sortfodsgris, og meget meget mere. Super god kundeservice, problemfri levering og kvalitet i en klasse for sig!

Rigtigmad ããã®åç
Super go og sund mad man leverer herâŠ
Super go og sund mad man leverer her fra, meget velsmagende og hurtig levering.
Jeg vender snart tilbage ðð»

Virkelig god kvalitet.
Virkelig god kvalitet og smagen er i top.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Stor anbefaling herfra.

LÊkkert Þkologisk kÞd
Stort udvalg af lÊkre Þkologiske produkter. Vi kÞber nÊste al vores kÞd hos rigtig mad det smager bare bedre! Det er skÞnt at have fryseren fyldt med muligheder. Og så er det fedt med hurtig levering når den er tom og man opdager det sent :)

Gravad Islandsk Laks
Vi spiste i gÃ¥r rigtigmad.dk's Gravad Islandsk Laks og det er da noget af det bedste og lÊkreste vi har fÃ¥et i lange tider ð
Og man fÃ¥r lyst til at skrive, at det smagte OGSÃ
godt.

Kvalitet i top
Det er altid en super god oplevelse at få madvarer fra Rigtigmad. FÊrdigretterne kan jeg ikke udtale mig om, for det kÞber vi ikke lige bortset fra de små fiskefrikadeller med laks. De er formidable. Derudover Þkologisk kÞd, confiterede andelår, bacon med chipotle, forskellige fisk, både fersk og rÞget.

Rigtigmad ããã®åç
Maden var fremragende og smagte utroligâŠ
Maden var fremragende og smagte utrolig godt. Men, havde min kÊreste ikke tilfÊldigvis opdaget leveringen, havde maden fået lov at stå udenfor opgangen midt i solen.

Utrolig god kvalitet
Utrolig god kvalitet, stort udvalg af skÞnne vare - hurtig levering. Kan kun anbefales.

Rigtigmad ããã®åç
Det er trygt at bestille madâŠ
Det er trygt at bestille mad herigennem, da man ved alt er blevet gennemtjekket. Oveni er det virkelig lÊkkert! Varm anbefaling herfra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã