レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ben zeer tevreden over hun, ze hebben fantasties werk geleverd door hele vriendelijke mannen. De prijs was ook goed, elke keer als ik ze naar beneden doe ben ik er erg blij mee👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie, 2 screens gekocht alleen de 1e keer montage was er teveel wind en daardoor 1 doek licht beschadigd, Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ondanks slechte weer bij het plaatsen van 3 rolluiken op 2e verdieping hebben Pieter en collega goed werk geleverd. Pieter denkt mee bij opmeten, komt met ideeen en prijs/kwaliteit is ook prima. Erg t... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン ショップ
  2. りィンドり トリヌトメント店

圓該䌁業による蚘述

Rio Rolluiken is een bekende naam in Roosendaal en omgeving. Gespecialiseerd in de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, rolpoorten. Wij hebben geen showroom in Roosendaal, maar we komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u te adviseren. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bereken simpel en snel online het gewenste product en bestel.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Het sociale aspect ontbreekt bij de

Het sociale aspect ontbreekt bij de monteurs. De rolluiken zijn goed gemonteerd. Wel jammer van de stroomdraad overschot op de grond en dat de schakelaar aan de muur zit vastgekit ipv geschroefd. en zomaar zonder woord vertrekken en dus niets laten weten of uitgelegd krijgen. rare manier van werken vind ik dat.

2023幎10月31日

Rio Rolluiken からの回答

Beste meneer Heijblom, ik schrik een beetje van uw negatieve ervaring. Ik heb even wat navraag gedaan bij de monteurs. Het zit als volgt :
Het deksel van de wandschakelaar bleef een paar mm open staan van de muur. Ter afwerking heeft de monteur deze rondom afgekit. De schakelaar is dus vastgeschroefd en niet vastgekit.
Het zomaar vertrekken van de monteurs zonder wat te zeggen heeft u verkeerd opgevat. 1 monteur moest door prive omstandigheden eerder weg.
Ik ben met hem samen terug naar Roosendaal gereden.
(u heeft waarschijnlijk onze auto zien vertrekken)
Ik ben daarna zelf terug gekomen om de klus af te werken. We hebben aan het eind van de klus de rolluiken met u afgerekend, en tekst en uitleg gegeven over de werking van de rolluiken en u verder een fijne dag gewenst.
Mocht u de stroomkabel van de schakelaar ingekort hebben, dan hoor ik dat graag van u. Dan komen we dat uiteraard nog even doen.
Ik wens u veel plezier met de rolluiken.
Team Rio rolluiken

Snel en vakkundig gemonteerd

Snel en vakkundig gemonteerd
En ook gelijktijdig jonge monteurs opgeleid 👍👍

2023幎10月31日

Rio Rolluiken からの回答

Beste Pascal, bedankt voor de feedback. De nieuwe generatie monteurs is onderweg 😜

Een dikke 10 voor kwaliteit

Er zijn een paar bedrijven bij ons geweest voor het inmeten van rolluiken. Echter heeft alleen dit bedrijf de rolluiken via de buitenkant opgemeten. Waardoor alleen dit bedrijf heeft geconstateerd dat de kozijnen scheef lopen. Dit kan goed kloppen, want heel onze woning loopt scheef. Ze waren niet de goedkoopste, maar het inmeten gaf veel vertrouwen. Gisteren zijn de rolluiken super netjes gemonteerd. S avonds hebben we ontdekt dat 1 stand op de afstandsbediening niet goed werkt. Dit is de dag erna keurig opgelost. Kortom we zijn super tevreden!

2023幎9月12日

Beste mevrouw Van Oorschot,
bedankt voor de feedback.
En voor de gastvrijheid incl ijsjes :)

5぀星のうち1の評䟡

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend! Waren bij onze buren aan het werk. Hebben met iets tegen mijn auto aangezeten. Zijn zich van geen kwaad bewust en spelen de grote onschuldige.
Pas dus op als je een bus van Rio ziet. Zij doen het namelijk niet!

2023幎8月31日

Rio Rolluiken からの回答

Beste Ellen, wij zijn als professioneel bedrijf gewoon verzekerd voor schade aan derde partijen. Echter hebben wij deze schade niet veroorzaakt. Ik ben zelf heel de tijd bij deze klus aanwezig geweest. Als mijn monteurs schade maken, wordt dat netjes gemeld. U kunt dit terugvinden in een andere review op trustpilot, waarbij ook netjes vermeld staat dat wij de schade hebben gemeld.

Jammer dat u het nodig vindt om ons bedrijf in een slecht daglicht te plaatsen op diverse reviewsplatforms waaronder
Trustpilot en google.
U beschuldigt ons openbaar voor iets wat wij niet hebben gedaan !

Ik wens u alsnog een fijne dag en hoop dat het schadebedrag voor u meevalt.

Pieter van Gastel
Team Rio Rolluiken bv

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie, goede service en top rolluiken

2023幎7月31日

Rio Rolluiken からの回答

Beste Margot, bedannkt voor de feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Rolluiken door een professioneel bedrijf!

De 8 rolluiken zijn deskundig bevestigd door zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Vanuit het bedrijf is men zelfs nog een keer gekomen om alles over de afstandsbedieningen extra uit te leggen. Een top-bedrijf. Zeker een aanrader als je goede, betaalbare rolluiken wilt hebben.

2023幎7月21日

Super goede service

Super goede service , snelle en duidelijke communicatie ,
Denken mee!
vriendelijke mensen , werken snel en nauwkeurig .

Super tevreden met de nieuwe solar rolluiken .

2023幎7月31日

Beste Robin,
bedankt voor de feedback. Groetjes Team Rio rolluiken

Mooi product

Wij hebben vier rolluiken laten plaatsen door Rio rolluiken.
Bij een raam waren wat problemen,
Maar dat is allemaal opgelost door Rio.
Produkt is goed en werkt fantastisch met de Somfy app.
We zijn blij met onze rolluiken.

2023幎8月7日

Rio Rolluiken からの回答

Beste Pascal, bedankt voor de feedback, blij dat we het netjes hebben kunnen oplossen. Groetjes Team Rio Rolluiken

Rolluiken niet compleet

Rolluiken eindelijk geplaatst nadat 2 keer, door hun was verzet.
Helaas waren ze het kastje vegeten voor de appbediening,deze stond wel op de offerte.
Hoop dat dit snel wordt opgelost,want we zijn bijna 4 weken verder en heb nog geen kastje.beetje jammer.
Verder tevreden met het resultaat.

2023幎7月6日

Beste Petra,
Bedankt voor de feedback.
Het pakketje was helaas bij Dhl zoek geraakt. Ik heb dit gemeld bij Somfy en er wordt dan een onderzoek opgestart.
Ik heb uiteindelijk een nieuwe bestelling gedaan omdat het nogal lang duurde allemaal . Excuses voor het ongemak. Ik kom vandaag met het kastje langs.
Groetjes Pieter

Super

Goed geholpen op elke vraag een antwoord met advies super goed

2023幎7月14日

Rio Rolluiken からの回答

Beste Wesley, bedankt voor uw feedback.
Groetjes Team Rio rolluiken

5぀星のうち3の評䟡

Niet goed genoeg.ikhad al gezegd dat er

Niet goed genoeg.ikhad al gezegd dat er ruimte zat en dat het scheef zat dan zeggen jullie geen probleem.sturenvwe een hoeklijn waar ik ook nog 50 euro voor moet betalen maar omdat het scheef was moest ik eerst nog wat latten plaatsen om het er echt te krijgen .kom anders maar kijken .

2023幎6月25日

Beste meneer Hunting,
Er zit altijd ruimte tussen de achterkant van het zonnescherm en de muur. In uw geval is de aanbouw bekleed met rabatdelen, dat deze rabatdelen scheef zitten heeft niks met ons of ons product te maken. Ik heb u als oplossing aangeboden om evt met een hoeklijn de opening af te dichten. U bent akkoord gegaan met deze oplossing, en zou de hoeklijn er zelf op maken.
Aangezien deze hoeklijn niet bij het gekochte zonnescherm hoort, heb ik hier 50 euro voor gerekend en het gratis bij u afgegeven.
Nogmaals heeft deze situatie niks met onze montage of ons product te maken!

Ik wens u alsnog veel plezier met uw zonnescherm.
Groetjes team Rio Rolluiken

5぀星のうち4の評䟡

Snelle service

Rolluiken keurig en vlot geinstalleerd, de communicatie kan beter daarom 4 sterren.

2023幎6月18日

Rio Rolluiken からの回答

Beste Jarno, bedankt voor de feedback , we gaan hier aan werken .
Groetjes team Rio Rolluiken

5぀星のうち4の評䟡