Tijdens ons bezoek aan de showroom in Barneveld hebben we een deskundige uitleg gekregen van Jaap over de verschillende mogelijkheden. Ook het plaatsen van de screens is zeer vakkundig gedaan door... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heel blij met de strakke rolluiken van Byzon- uiterst efficiënt geplaatst. Kregen van tevoren drie mooie opties met helder de verschillen geduid.
Topservice en supersnel geholpen! Vanmorgen contact opgenomen met Byzon omdat mijn zonnescherm een probleem had en ik op korte termijn iemand zocht die ernaar kon kijken. Ik kreeg heel snel een rea... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!
é£çµ¡å
Landelijke showroom: Energieweg 62 / hoek Compagnieweg, 3771 NA, Barneveld, ãªã©ã³ã
- 0342 483 201
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel blij met de strakke rolluiken vanâŠ
Rolluik
Wij hebben een rolluik besteld en laten plaatsen. We zijn zeer tevreden over de service. De verkoper was vanaf het eerste contact goed bereikbaar en dacht prettig mee. Na de installatie hadden we een kleine storing, maar die werd zelfs op zaterdag snel en vakkundig opgelost.
De uitstekende bereikbaarheid en service maken echt het verschil. Jaap staat zelfs in het weekend voor zijn klanten klaar. Een betrouwbaar bedrijf met uitstekende service. Zeker een aanrader!
Plaatsing screens
Ook het plaatsen van de screens is zeer vakkundig gedaan door Etienne en Jeroen.
We zijn ontzettend blij met de screens en het totale proces.
Topservice en supersnel geholpen!
Topservice en supersnel geholpen!
Vanmorgen contact opgenomen met Byzon omdat mijn zonnescherm een probleem had en ik op korte termijn iemand zocht die ernaar kon kijken. Ik kreeg heel snel een reactie en er werd direct meegedacht of er misschien nog dezelfde dag iemand langs kon komen.
Omdat er toevallig een monteur in Arnhem aan het werk was, kon hij binnen een paar uur al bij mij zijn. Hij zag vrijwel meteen wat het probleem was en binnen twee minuten was mijn zonnescherm weer gemaakt! Ook kreeg ik nog uitleg en een handige tip voor als dit in de toekomst nog eens zou gebeuren.
Ontzettend vriendelijk, flexibel en vakkundig geholpen. Echt topservice! Als er in de toekomst weer iets met mijn zonnescherm is, weet ik in ieder geval wie ik bel. Absoluut een aanrader
Heel fijne en snelle afspraak voorâŠ
Heel fijne en snelle afspraak voor inmeten, daarna ook goede inschatting van de leverduur. Bij het plaatsen bleek er houtrot bij ons te zitten, dit hebben ze (uiteraard tegen een vergoeding voor extra werkuren) direct verwijderd zodat het zonnescherm alsnog geplaatst kon worden.
Tevreden over bedrijf.
Tevreden over bedrijf.
Duidelijke afspraken.
Goede kwaliteit.
mooie praatjes op de website maarâŠ
mooie praatjes op de website maar moeten ze een nieuw gemonteerde die los hangt van de muur repareren in vroomshoop 45 km vanaf hun adres dan zeggen ze vraag even bij een zonweringbedrijf bij je in de buurt dat is veel goedkoper garantie??? ja ja , ligt wel heel gevoelig bij die gasten Blijf in het vervolg echt zo dicht mogelijk bij mijn woonadres

Byzon Buitenzonwering & Rolluiken ããã®åç
Rainbow collection
Jaap van de fa. Byzon was erg betrokken bij de goede montage van de Rainbow collection zonweringen.
Het was ook een erg vriendelijke monteur.
Onze rolluiken draaiden de verkeerdeâŠ
Onze rolluiken draaiden de verkeerde kant op, en kregen ze niet goed. Jullie monteurs geweest en alles werkt zoals het hoort. Een compliment naar de firma en de monteurs die met deze hitte 36 gr buiten bezig zijn geweest. Wij zijn heel blij met ze.
Vandaag super goed geholpen door deâŠ
Vandaag super goed geholpen door de monteurs van Byzon voor een storing aan de zonnescreens. De mannen waren vriendelijk en wisten het probleem super snel op te lossen ðð»ðð»ðð» Aanrader!
Fijne ervaring van offerte totâŠ
Fijne ervaring van offerte tot installatie met duidelijke communicatie en aardige monteurs die net werk afleveren. Erg blij mee!
We zijn ontzettend blij met onzeâŠ
We zijn ontzettend blij met onze zonweting en service
Electric veranda awning
We are very happy with our new roof-mounted sun protection system!
From the very beginning, communication was professional, friendly, and transparent. They took the time to visit us, carefully measure everything, and discuss the best solution for our veranda. The installation was completed smoothly and professionally, and the final result looks beautiful.
We especially appreciated their willingness to think along with us and find a solution that worked within our budget while still maintaining high quality.
The screen looks fantastic, works perfectly, and has already made a big difference on sunny days.
Thank you again for the excellent work and service!
Mooi bedrijf waar je nog goede service krijgt
Vandaag is er bij ons een glijarmscherm geplaatst. We zijn er heel blij mee.
De service is uitstekend en de prijs was ook heel mooi.
Etienne en Laurens hebben snel gewerkt en alles netjes opgeruimd.
De communicatie verliep vlot en alles werd goed uitgelegd.
Bedankt Etienne en Laurens!
Snel, betrouwbaar
Snel, professioneel en betrouwbaar. (Rolluiken inmeten tot en met plaatsing)
Ondanks regen en rot weer toch geplaatst.
Als ik een opbouwende tip moet meegeven: houd contact met klant over wanneer het ongeveer klaar voor levering is.
Supertevreden met onze Zonnescherm met Somfy IO motor en afstandbediening
Wij waren op zoek naar een zonnescherm die binnen een week opgeleverd kan worden voor een feestje, en kwamen bij de site van Byzon zonwering terecht.
Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt.
Wij ontvingen snel een email met een scherpe prijs. Een week later zijn naar volle tevredenheid de zonnescherm geplaatst.
Hartelijk dank Byzon zonwering!
Drie markiezen bekleden en leveren 2 screens
Wij wilden onze drie markiezen opnieuw laten bekleden en twee screens laten plaatsen. We hebben met veel leveranciers contact gehad. Maar Byzon zonwering springt er voor ons om drie redenen boven uit. Het persoonlijke contact met Jaap was heel plezierig. Byzon is qua prijsstelling sterk concurrerend.
En de geleverde materialen en uitvoering was top. Wij bevelen Byzon zonwering zeker aan.
Een aanrader!
Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van Byzon.
We werden goed geïnformeerd over de diverse kwaliteiten en opties.
Ook de montage verliep vlekkeloos en bovendien waren de monteurs heel prettig.
Samengevat, Byzon is een aanrader!
Super bedrijf
Super bedrijf! komen het inmeten en na een paar weken een geweldige rolluik! Veilig en zonwerend makkelijk in gebruik!
Goede service en duidelijke uitleg vanâŠ
Goede service en duidelijke uitleg van de mogelijkheden
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã