レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De Ripstar kite week geboekt op Sicilië. Prachtige accommodatie met uitzicht op de lagoon, iedere dag heerlijk ontbijt. Het L1 lespakket bijgeboekt. Ervaren instructeurs, goede uitleg gehad. Helaas kl... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Great camp to learn kitesurfing properly. Ripstar camps are super well organized and make sure you don't have to worry about anything. They organize breakfast and a spot to eat every night. I joined... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meegeweest naar de winteropening in Sölden. Enerzijds om ski's te testen, anderzijds om nog wat aan de techniek te schaven. Allebei zijn gelukt moet ik zeggen. Lieke was een fantastisch instructrice d... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Ripstar organiseert high-end surf, snow en kite camps, instructeurscursussen, exclusieve trips en groepsreizen. Samen met onze gasten gaan we het water in, de berg op én dalen we af op de mooiste stukken natuur. Verwacht van een reis met ons een stoked en professioneel team, met al het respect voor de omgeving. Maak vrienden voor het leven, ontdek bijzondere plekken en ga stoked met een nieuwe passie naar huis. #ripstar #sharethestoke

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Prachtige ervaring met veel lol en geweldige crew!

Naast het organiseren van de leuke reis merkte je dat de crew er alles aan deed om het zo goed mogelijk neer te zetten. Denk aan het schoonhouden van het schip (onze accommodatie) en ongelofelijk lekker eten. Ik kan niet wachten tot mijn volgende reis met Ripstar deze zomer! En heb het ook zeker aangeraden aan mijn vrienden :)

2025年4月18日

Kitesurfen Sicillie

Een enorm leuke ervaring gehad met Ripstar op Sicillie. Goede lessen gehad door bekwame instructeurs die ook buiten de lessen een oogje in het zeil houden.

Op dag van vertrek had de luchthaven computerproblemen waardoor de vlucht geannuleerd werd. Complimenten hoe Ripstar hiermee om is gegaan! De klant staat voorop!

2024年8月2日

Geweldig

Wat een geweldig leuke tijd heb gehad! Ik kon lekker mijzelf zijn, de groep was klein en intiem. De crew was super leuk en ik heb zo veel geleerd. We konden elke dag het water op! Het was echt heerlijk. Net als het eten, wat zijn we verwend! Niet zelf hoeven koken, 3 gangen en ook nog eens gezond. Ik ruik nog steeds naar kampvuur ;) ik heb het zo naar mijn zin gehad dat ik aan het einde van de zomer terug ga!

2024年7月6日

Le pin sec noord

Mijn dochter is meegeweest naar surfkamp le pin sec noord. Ze heeft het super gehad. Ervaren leiding, leuk kamp, vol dagprogramma met ook tijd voor rust. Ze had het zo leuk gehad dat ze thuis moest "afkikken" :)

2024年7月18日

Thanks Ripstar Crew

Ik wil Ripstar enorm bedanken voor de fantastische zorgen tijdens het kitesurf camp in Denemarken! Het eten was heerlijk en de glamping was super comfortabel. Het personeel was spontaan en enthousiast, wat de ervaring nog leuker maakte. Hoewel we maar enkele dagen goede wind hadden, was het cable wake park een geweldige backup waar we drie keer hebben kunnen boarden. We hebben ontzettend veel gelachen met de andere kiters. "Send it!" werd ons motto en zorgde voor hilarische momenten. Een absolute aanrader!

2024年6月29日

Paradise Kitetrip Dakhla

Top week gehad in Dakhla! Heerlijk resort (PK25) waar 3 keer per dag met liefde voor je werd gekookt. Variërend aanbod vlees, vis en vega. Kitespot direct aan het resort met behulpzaam personeel. Door Dorrit en Jamie vanuit Ripstar kwamen we werkelijk niets te kort. Duidelijke en directe communicatie. Regelden ook extra activiteiten en excursies buiten het reguliere pakket om. Complimenten :)

Pure kite luxe in Dakhla

Een week lang in een heerlijke kite bubbel vertoefd. Fijne accommodatie, heerlijk eten, kleinschalig en persoonlijk, perfecte locatie en kitespot aan de lagune. Dorrit en Jamie inventariseerden dagelijks onze wensen en organiseerden voor de liefhebbers geweldige excursies zoals: full moon kite sessie, down winder, thee ceremonie in de woestijn, live band, quad rijden. En vanuit je huisje wakker worden met sunrise en zeezicht is elke ochtend opnieuw een feestje. Pure kite luxe op een geweldige locatie. Dikke aanrader!

Fantastische kitetrip naar Dakhla

De kitetrip naar Dakhla met Ripstar was absoluut fantastisch. De reis was enorm goed georganiseerd; het contact vooraf was goed, alles werd geregeld en je hoefde nergens meer aan te denken. Leuk dat je gelijk de groep ontmoet en hoewel iedereen verschilde, hadden we allemaal 1 ding gemeen; een passie voor het water en de sport, wat enorm bindend is. Tijdens de trip werden ook alle zorgen ontnomen. De huisjes waren prachtig gelegen met uitzicht op de lagoon en gelijk daarnaast was het restaurant waar 3x per dag heerlijk eten voor je werd bereid vers van de bbq of van de hete plaat. Daarna lekker een boekje lezen op de bedjes, nog even een koffietje of gelijk het water op. Het kitecenter ligt ook perfect gelegen en de mannen die daar werken helpen je graag. Ook op het water als je te ver downwind bent afgedreven komen ze je gerust halen met het bootje. Jaimie en Dorrit gaven fantastisch les; hele fijne tips die zorgde voor een positieve ervaring en veel progressie. Wanneer er geen wind is zorgen zij ook voor leuke excursies zoals quad rijden of sandboarding. Je hoeft dus letterlijk nergens meer aan te denken. Ook het woestijn feestje was magisch; leuke manier van groepsbinding en ronduit een prachtige plek. Heerlijk om daarna nog op blote voeten in het zand te dansen bij een liveband. Kortom; een perfecte vakantie zonder zorgen, veel zon, veel wind, heerlijk gevaren, gezellige groep, fantastisch georganiseerd en ongekend genieten. Ik wil nooit meer een andere vakantie!

2024年5月1日

Top kiteweek in Dakhla

Echt een super leuke kiteweek gehad in de prachtige lagune bij Dakhla! De accommodatie was heel mooi met eigen huisje uitkijkend op de lagune en vele kiters en de douche was heerlijk. Het eten was super en je kon lang (2 tot 3 uur) van het buffet genieten. Vaak werd een bbq met verse vis en vlees gehouden en het personeel was heel aardig en behulpzaam. Ripstar team had leuke uitjes georganiseerd naast het kiten met geweldige eet en dans avond in de woestijn, quadride, avondje in Dakhla, en voor ervaren kiters een Downwinder en moonlight kiteavond! Zo tof! Ik heb echt genoten van heerlijke week!

Superkiteweek in Dakhla!

Ik heb ontzettend genoten van deze kiteweek in Dakhla. Het was één lange flow van kite, eat and sleep. Een prachtige lagune, alle dagen goede wind, heerlijk eten en een fijn huisje met een lekkere douche. Vooral de gezellige groep en het vriendelijke personeel van het hotel en de kiteschool maakten deze week helemaal af.

Fantastisch!

Ontzettend leuke week gehad in Dakhla via Ripstar! Het kiten was fantastisch (beginner), de accommodatie heel fijn (eigen huisje uitkijkend over de lagoon), het eten heerlijk en de groep heel leuk! Naast het kiten werd er veel georganiseerd; quad rijden, uiteten in Dakhla stad en een geweldige avond in de woestijn. Kortom, deze kitetrip is een mega aanrader!

Topweek met Ripstar!

Ik heb met Ripstar een hele mooie en relaxte kiteweek gehad op Sicilië. Het was heel gezellig met de groep, Jaimie, Dorrit en Alban. Wij hebben veel lol met elkaar gehad en veel gelachen. De kitesurflessen van Dorrit werden goed opgebouwd. Ze had veel geduld en legde alles goed uit. Het weer was top en de wind nam toe naar mate de week vorderde. Ideaal voor beginners. De villa was mooi met een groot terras. Ook de yoga- en dansles waren leuk. Volgend jaar weer!

2023年9月23日

Wauw

Wauw, wat een te gekke week aan Laguna Stagnone Di Marsala (Sicilië)! Alles was te gek! In de eerste plaats gaat mijn speciale dank uit naar instructeurs/hosts Dorrit en Alban. Heerlijke persoonlijkheden die echt alles er aan hebben gedaan om de gasten een topweek te bezorgen. Driewerf hoera :-) Locatie en B&B waren ook prachtig. Uitzicht adembenemend en het belangrijkste: de kitespot is perfect voor de beginnende kiter. Zover het oog reikt kan je overal staan, geen stroming en nauwelijks golfslag. Superlatieven schieten te kort. Groep en instructeurs kan je niet uitkiezen, maar bij ons was het een heerlijke match. Iedereen die gaat: veel plezier!!

2023年9月30日

Kamp was erg nice!

Het kamp was heel nice, de crew mengde zich lekker sociaal tussen de deelnemers en het voelde allemaal heel relaxed. Enige wat ik zou willen meegeven is dat de site van ripstar kite echt mega verwarrend is. Ziet er gelikt uit opzich, maar info is niet makkelijk terug te vinden. Misschien handig om de informatie brochure ook op de site plaatsen ipv alleen over de mail

2023年8月18日
5つ星のうち5の評価

Ik was vorige week mee op de Sail&Kite…

Ik was vorige week mee op de Sail&Kite trip op de Waddenzee. Ik heb onwijs genoten van de geweldige zorgen van zowel de Ripstar crew als de kapitein van het zeilschip! Wat een lieve zorgzame, gezellige, kundige, creatieve en grappige mensen! Echt één groot feest was het!! Er was niet superveel wind maar daar lieten de Ripstar mensen zich niet door uit het veld slaan. Er werden een aantal superleuke activiteiten georganiseerd zoals surfen, beach Padel, suppen, enz. En als klap op de vuurpijl met de Seahorse xpress naar het drenkelingen huisje voor een avond borrel bij het kampvuur. Ook het zeilen was vet! Iedereen hielp mee en we hebben oesters gevonden die we in het zonnetje hebben gegeten! Lieve mensen ontzettend bedankt voor deze top-trip! Nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn om op de Waddenzee te zeilen en kiten. Hopelijk tot volgend jaar!!

2023年7月26日

Absolute aanrader!

Absolute aanrader!

Afgelopen week mee geweest op het kitecamp van Jaimie en haar team in Denemarken. Het was een heerlijke week met een mooie afwisseling tussen kiten en gezelligheid! Door de leuke lessen van Sil ben ik nu in staat om op en neer te varen. Ook is het kamp gelegen op een schitterende locatie tussen het strand en het fjord. Een absolute aanrader dus!

2023年7月16日

Kitekamp Denemarken 20+

Top locatie en een hele fijne crew. Lessen zijn inhoudelijk goed gestructureerd, het eten was lekker, er zijn veel dingen te doen buiten de lessen om en bovenal was het immens gezellig. Ik heb een hele fijne week achter de rug en de dag nadat ik terug in Nederland was meteen mijn eerste meters op zee kunnen maken. Heel erg bedankt!

2023年7月23日

Trustpilot エクスペリエンス