レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De Ripstar kite week geboekt op Sicilië. Prachtige accommodatie met uitzicht op de lagoon, iedere dag heerlijk ontbijt. Het L1 lespakket bijgeboekt. Ervaren instructeurs, goede uitleg gehad. Helaas kl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Top week gehad in Dakhla! Heerlijk resort (PK25) waar 3 keer per dag met liefde voor je werd gekookt. Variërend aanbod vlees, vis en vega. Kitespot direct aan het resort met behulpzaam personeel. Door... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Great camp to learn kitesurfing properly. Ripstar camps are super well organized and make sure you don't have to worry about anything. They organize breakfast and a spot to eat every night. I joined... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meegeweest naar de winteropening in Sölden. Enerzijds om ski's te testen, anderzijds om nog wat aan de techniek te schaven. Allebei zijn gelukt moet ik zeggen. Lieke was een fantastisch instructrice d... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Ripstar organiseert high-end surf, snow en kite camps, instructeurscursussen, exclusieve trips en groepsreizen. Samen met onze gasten gaan we het water in, de berg op én dalen we af op de mooiste stukken natuur. Verwacht van een reis met ons een stoked en professioneel team, met al het respect voor de omgeving. Maak vrienden voor het leven, ontdek bijzondere plekken en ga stoked met een nieuwe passie naar huis. #ripstar #sharethestoke

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastische trip gehad

Fantastische trip gehad, het weer zat mee dus dat hielp maar ik weet zeker als het niet mee zat we alsnog een geweldige tijd zouden hebben gehad. Leuke mensen leuke leiding, helemaal top!

2021年11月18日

Kitetrip Sicilië

De reis verliep voorspoedig, alle info van tevoren was duidelijk.

Heerlijke week bij Lo Stagnone gehad. Fijne kitespot, waar je in de hele lagune kunt staan.
Steven en Remco hebben alles goed geregeld, waaronder een barbecue, restaurant reserveringen en pizza. Ze zijn fijne instructeurs (al heb ik zelf geen instructeur nodig gehad). De andere deelnemers waren ook supergezellig. We hebben weer prachtige herinneringen en foto's gemaakt.

Samen heerlijk gegeten en genoten van het weer.

2021年11月12日

GO!! Sicily trip - Great experience for all levels

Super wel organised; pre-, during and post travel! We had a mixed, but nice balanced group, from all levels. There was always someone to hang out with if you travel by yourself, like I did and plenty of space to do your own thing.
Very skilled and passionated instructors/crew: always happy to help and keep checking your needs. At the end of the week everyone had immensely improved their skills.
On and off the water they organise many (affordable) activities besides the itinarary.
Thanks Steven and Kite Like a Pro for this fantastic trip and experience!

2021年10月24日

Lekker trippie!

Avi, max en de reat hebben de trip maximaal verzorgd, accomodatie te gek en bemanning boot super vriendelijk. Genoeg kunnen kiten, mooi avontuur, ik zeg DOEN!

2021年10月3日

Kitetrip Denemarken

Topweek gehad in Denemarken! Een gezellige groep, fijne instructeurs en vooral goede tips. Inmiddels sta ik met veel meer vertrouwen op het water 😁

2021年9月4日

kitekamp Denemarken

Ik heb een super week gehad. Leuke groep en enthousiaste instructeurs. Een druilerige low wind dag wordt nog steeds optimaal benut met leuke activiteiten. Ik kon al redelijk kitesurfen, maar door tips en aanmoedigen van Max meer controle met sprongen en nieuwe tricks geleerd.

2021年9月1日
5つ星のうち5の評価

Super toffe en leerzame week

Ideaal om te leren kite-surfen: snelle en efficiënte leermethode,
Vol met coole activiteiten: sup’en, wakeboarden, vlot bouwen…,
Fantastische en vriendelijke monitoren met heel veel ervaring,
Heel leuke accommodatie met lekker eten,
Ideale plaats voor met vriendengroep of familie,
Heel goede organisatie en planning,
Dankjewel voor deze topweek!

2021年8月30日

Kitekamp

Het was super leuk! Max en Marten waren chille instructeurs die mij en mijn vrienden een topweek hebben gebracht en ons allen op een toffe manier hebben leren kiten!

2021年8月27日

Perfect

Was echt zalig wist amper wat kiten was en door de toffe begeleiding ging het helemaal goed na een week kan ik het echt al redelijk goed. Ook naast het kiten was de sfeer en begeleiding perfect, echt aan te raden als je het mij vraagt.

2021年8月27日

Super leuke trip!!

Leuke trip gehad, met een gezellige groep en enthousiaste en goede instructeurs, die ook gave activiteiten weten te verzinnen wanneer de wind even niet waait. Zeker een aanrader!!

2021年8月21日

Supertoffe kitetrip!

Wat een supertoffe weektrip naar Denemarken. Max en Steven zijn chille instructeurs die je stap voor stap begeleiden naar het zelfstandig kiten. Naast het kiten hebben we ook onder andere gesupt en gewakeboard! Tevens was er ruimte voor eigen inbreng en keus om mee te gaan of niet bij alle activiteiten! Bedankt mannen! Ik heb genoten, angsten overwonnen en veel geleerd!

2021年8月20日

Top weekend gehad!

2 dagen les gehad toen we de 3e dag ook nog les wouden hebben hadden ze geen instructeurs meer ze hebben daarna gezocht naar een andere kiteschool in de buurt. Top weekend gehad!!

2021年8月12日

Trustpilot エクスペリエンス