レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prettig in de communicatie en ook snel en adequaat met reageren op een bestelling. Ook als er een probleem is met een levering is het contact prettig en de oplossing passend! Verder heerlijke geuren,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn kleindochter helemaal happy met haar parfum. Heerlijke geuren voor een betaalde prijs.

5぀星のうち5の評䟡

Wederom uiterst vriendelijk contact gehad met de verkoper. De gekochte geur bevalt wederom uitstekend! Tot nu toe alle in de loop der tijd uitgeprobeerde geuren zeer positief beoordeeld. Ik zie nu al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een parfum wat geïnspireerd was op mijn eigen favoriete geurtje (olympea intense) omdat t leven al duur genoeg is, toch? Gisteren mijn bestelling binnen gekregen en was aangen... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品・銙氎提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

RiTiNi Parfum levert een premium parfum in halve liters met 2 parfumflesjes om te vullen. Onze parfums zijn geïnspireerd door de bekende merken maar het betreft geen copy.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf , snelle levering! En vooral heerlijke geuren, ik had de Valentino besteld
Op de ene arm het origineel, andere arm van ritini.
Beide ruiken exact hetzelfde, die van ritini rook alleen veel langer.

Had bij de volgende levering een verkeerd nummer door gegeven , geen moeilijk gedoe, gewoon omruilen.

2023幎12月29日

RiTiNi Parfum からの回答

Bedankt voor je mooie beoordeling en wij zijn pas blij als jij het bent.

Super persoonlijke service

Super persoonlijke service. Ondanks dat mijn bestelling niet op voorraad was en daardoor wat vertraging had, heb ik er geen moment een vervelend gevoel over gehad. Er werd heel netjes een ander geurtje of terug betaling aangeboden. Omdat ik geen haast had koos ik ervoor te wachten tot het weer op voorraad was en zoals beloofd kreeg ik het 2 weken later netjes binnen met een paar extra's voor het wachten en een persoonlijk briefje. Het geurtje is trouwens ook precies wat ik gehoopt had, ruikt precies als de echte!

2023幎12月13日

Super parfums

Ik bestel altijd 014 Eden, de geur is precies zoals de echte. De geur blijft ook heel lang hangen. Erg tevreden mee.🀗

2023幎9月12日

RiTiNi Parfum からの回答

Ben blij dat we je blij hebben kunnen maken ;-)

Geurstokjes besteld

Geurstokjes besteld.
Uitstekende kwaliteit.
Heerlijke geur.
Blijven heel lang lekker ruiken.

2023幎8月23日

RiTiNi Parfum からの回答

Bedankt voor je mooie review. Dit is een nieuw product voor ons en dan is het altijd spannend wat de klant er van vindt. Fijn om te horen dat het je bevalt. Dank je!

5぀星のうち5の評䟡

Ik raad deze webshop niet aan anders kopen jullie Ritini leeg

Ik vind het zo jammer dat ritini parfum zo sterk ruikt, zuinig in gebruik is en ik zo lang moet wachten tot mijn parfum echt op is als parfumverslaafde die elke dag in parfum doucht😂. Grapje is juist waarom ik dit parfum koop, ik heb altijd de ‘originele’ en de Ritini versie en eerlijk is eerlijk, Ritini ruikt toch wel lekkerder en langer. En het allerbelangrijkste, de service van Ritini is uitmuntend. Het is dat bet parfum zo lang meegaat anders zou ik ze telkens lastig vallen met nieuwe bestellingen.

2023幎5月7日

RiTiNi Parfum からの回答

Haha dank je voor deze top recensie!

I LOVE IT

Heb al 4 keer besteld het zijn zo lekkere geurtjes voor weinig geld precies als ici paris mij zussen en schoonzus hebben het ook besteld bij Ritini weinig meer Ml happy

2023幎5月2日

Toppers

Gisteren mijn bestelling binnen gekregen en was aangenaam verrast!
Naast mijn bestelling kreeg ik ook 2 proefflesjes van heerlijke geuren.
Geur blijft lekker lang hangen.

Ik raad het zeker aan om hier een bestelling te plaatsen en ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling

2023幎4月1日
自発的なレビュヌ