レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prettig in de communicatie en ook snel en adequaat met reageren op een bestelling. Ook als er een probleem is met een levering is het contact prettig en de oplossing passend! Verder heerlijke geuren,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn kleindochter helemaal happy met haar parfum. Heerlijke geuren voor een betaalde prijs.

5぀星のうち5の評䟡

Wederom uiterst vriendelijk contact gehad met de verkoper. De gekochte geur bevalt wederom uitstekend! Tot nu toe alle in de loop der tijd uitgeprobeerde geuren zeer positief beoordeeld. Ik zie nu al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een parfum wat geïnspireerd was op mijn eigen favoriete geurtje (olympea intense) omdat t leven al duur genoeg is, toch? Gisteren mijn bestelling binnen gekregen en was aangen... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品・銙氎提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

RiTiNi Parfum levert een premium parfum in halve liters met 2 parfumflesjes om te vullen. Onze parfums zijn geïnspireerd door de bekende merken maar het betreft geen copy.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

parfum

parfum heeft prima geuren mijn huisgenoot vond het heerlijk maar mijn geuren die ik had vond ik niet zo lekker maar dat is ieder zijn smaak
verder was er een parfum gaan lekken daardoor was de hele doos nat en niks meer leesbaar maar dat is netjes opgelost door Ritini Parfum dus denk dat we wel nog een keer gaanproberen om andere geuren te proberen dus zeker een aanrader om bij hun te bestellen

2023幎2月9日
RiTiNi Parfum ロゎ

RiTiNi Parfum からの回答

Het is te begrijpen dat je niet blij bent geweest dat het is gaan lekken. Dat hoort natuurlijk niet. Ik neem aan dat dit gebeurd is tijdens het transport. Dat kan natuurlijk gebeuren en daar hebben wij verder geen invloed op. Wij proberen alles zo goed mogelijk te verpakken om de kans dat er iets kapot gaat zo klein mogelijk te maken.
Jammer dat je niet gelijk aan de bel hebt getrokken want dan had je het gewoon gratis kunnen retourneren.
Maar we zullen morgen gelijk kijken hoe wij je misschien toch nog een stukje blijer kunnen gaan maken

Echt helemaal top!

Door omstandigheden ietsje later geleverd, kreeg ik 2 proef geurtjes erbij. Van 1 van die proefjes rook ik direct waarop deze geïnspireerd was,echt super! Het andere geurtje kende ik niet maar ruikt ook super!
Mijn bestelde parfum ruikt identiek aan de echte! Niet verwacht,super goed!!

2022幎10月22日

Goed product, betaalbare prijs

Snelle levering, goed verpakt en een product dat meer dan prima te noemen is.
Een eerlijke prijs die voor de meeste mensen te betalen is, dit in tegenstelling tot de echte merken waar je meebetaal aan de hoge salarissen van de sterren, die reclame voor het merk maken.
Mijn advies; ga voor 1 van de Ritini parfums.

2022幎7月20日

Klant is koning

Ik heb bij Ritini mijn favoriete geur besteld. Het parfum was niet op voorraad, maar dat was duidelijk aangegeven bij de bestelling. Door leveringsproblemen duurde de levertijd echter langer dan voorzien. Ik kreeg hierover een mail van Ritini met de vraag of ik mijn geld terug wou, of dat ik wou wachten op de levering. Ik mocht dan gratis een tweede fles van een ander parfum bij bestellen. Ik heb gekozen om van het aanbod gebruik te maken en ik heb een tweede fles besteld, die binnen enkele dagen geleverd was. Wat een lekkere geur! Voor dat mijn originele bestelling geleverd werd gaf Ritini een korting op hun website voor Pasen. Zonder er om te vragen werd deze korting ook nog eens op mijn rekening teruggestort! Over service gesproken! Ondertussen heb ik ook mijn eerste bestelling ontvangen, met enkele extraatjes er bij en een briefje met verontschuldigingen. Zo moet het, jongens, duidelijk communiceren, eerlijk zijn en je klanten op de hoogte houden. Ik vond het helemaal niet erg om te wachten omdat ik wist dat Ritini er mee bezig was. Veel bedrijven kunnen van deze werkwijze iets leren! Wat mij betreft heeft Ritini er een klant voor het leven bij!

2022幎6月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス