Ni har bra pris pÃ¥ de varor jag handlar. Ganska snabb leverans om alla varor finns pÃ¥ lager. Finns inte alla varor man bestÀllt i lagret, fÃ¥r man som kund ett mail dÀr man kan vÀlja om man vill vÀnta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
260205 Fint av er att ersÀtta felet. Ett tips lÀgg ut all information om tyget i annonsen. I mitt exempel sÃ¥ skulle det ha framgÃ¥tt hur mÃ¥nga cm det var mellan kritstrecken. Jag har returnerat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra priser. Varierat utbud. Fick snabbt mina varor. Sortimentet kan vara lite dÃ¥ligt uppdaterat dock. Jag bestÀllde men sen visade det sig att en av varorna inte fanns. Detta löste Rito med att först... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rito.se sÀljer garn, stickor, knappar och virknålar. Hitta de bÀsta priserna. Snabb leverans.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra sortiment och priser
Bra sortiment och priser. Snabb frakt.
Det gÃ¥r inte att fÃ¥ tag pÃ¥ erâŠ
Det går inte att få tag på er kundtjÀnst varken på mejl eller på telefon.

Rito.se ããã®åç
Bra information nÀr nÃ¥got hÀnder medâŠ
Bra information nÀr något hÀnder med bestÀllningen, snabb leverans av Rito, men långsammare med spedition som tar över...
Jag tycker att varorna kom fort
Jag tycker att varorna kom fort, och Àr jÀtte nöjd med produkterna.
LÀtt att bestÀlla
LÀtt att bestÀlla, mycket att vÀlja på och acceptabel leveranstid.
Bra garnâŠ
Det v ar ett garn som jag fastnade för vad gÀller fÀrger och tjocklek. Samt priset.
rekommenderas
Snabb leverans, bra kommunikation och underbar ull. Rekommenderas.
Mest bara bekymmer.
Mest bara bekymmer.
2 gånger på 1 månad har jag bestÀllt från Rito.
Båda gångerna har det varit trassel med att få sina paket.
Inte Àr de speciellt billiga heller, trots alla extrapriser.

Allt har fungerat jÀttebra
Allt har fungerat jÀttebra. Jag Àlskar mina varor, det gick smidigt att bestÀlla och varorna kom fort. Jag Àr vÀldigt nöjd.
16 dagar sedan jag bestÀllde och mittâŠ
16 dagar sedan jag bestÀllde och mitt paket har inte packats eller skickats Àn. KundtjÀnsten sÀger att det kommer att packas snart, men dag efter dag blir det inte det.

Jag Àr nöjd
Bra utbud, bra priser, fint förpackat och några godisar som present :). Lite rörig och svårnavigerad webbsida, men bestÀllningen funkade toppen.
Garnet jag bestÀllde var billigt ochâŠ
Garnet jag bestÀllde var billigt och riktigt fint. Dock hade jag gÀrna velat ha möjligheten att kunna köpa mönster på svenska. Om det hade funnits hade jag gett fem stjÀrnor.
Mjukt och mysigt garn
Mjukt och mysigt garn. Blir bra till halsdukar.
KnitPro Ginger DeluxeâŠ
Jag köpte KnitPro Ginger Deluxe Ãndstickor Björk 60-80-100cm 3.50-12.00mm - 11 storlekar. Bra info pÃ¥ hemsidan om setet och jag Àr supernöjd. Jag upplever att det Àr bra kvalité och smidigt att anvÀnda. Leveransen var ganska snabb och jag Àr nöjd.
Billigt och bra garn trevlig personal
Billigt och bra garn trevlig personal
JÀttebra service och snabba leveranser!
Snabb leverans med bra varor
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã