Dette er anden gang, vi har haft Rikke som boligrÃ¥dgiver, og vi har vÊret fuldstÊndig trygge og tilfredse begge gange. Rikke er utrolig kompetent, grundig og skarp â hun har styr pÃ¥ selv de min... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor tak for din meget grundige og professionelle tilgang og hjÊlp ifm. vores kÞb af grund. Intet var overladt til tilfÊldighederne, du har undersÞgt alt i mindste detaljer, der blev fulgt op pÃ¥ tinge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rikke er den mest kompentente og grundige boligadvokat man kan Þnske sig. Der er fuldstÊndig styr pÃ¥ alle tÊnkelige detaljer og derudover besidder Rikke n viden der gÃ¥r langt ud over hvad man vil find... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lige afsluttet hushandel, og man mÃ¥ sige at man drukner i papirer, servitutter, lovtekster og paragraffer, forsikringer osv. osv. Heldigvis har Rikke (RIWAS) hjulpet mig sikker og godt igenn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
RIWAS KÞberrådgivning tilbyder rådgivning og prisforhandling i bolighandeler, på baggrund af 18 års erfaring indenfor rådgivning i ejendomsbranchen. Få en grundig og seriÞs ananlyse og gennemgang af din ejendomshandel, så du sikrer sig, at du kÞber på et fuldt oplyst grundlag, og få hjÊlp til prisforhandling, så ejendommen erhverves til den bedst mulige pris.
Agnetevej 5, 3300, FrederiksvÊrk, ãã³ããŒã¯
Dette er anden gang, vi har haft Rikke som boligrådgiver, og vi har vÊret fuldstÊndig trygge og tilfredse begge gange.
Rikke er utrolig kompetent, grundig og skarp â hun har styr pÃ¥ selv de mindste detaljer og formÃ¥r samtidig at formidle komplekse forhold pÃ¥ en mÃ¥de, der er bÃ¥de menneskelig og let at forstÃ¥.
Hun skaber en ro og tryghed gennem hele processen, som er uvurderlig i en situation, der for de fleste er både stor og kompleks.
Vi har fÞlt os i de bedste hÊnder fra start til slut, og vi kan kun give Rikke vores varmeste anbefalinger til alle, der står over for et boligkÞb.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
I can highly recommend RIWAS KÞberrÃ¥dgivning, I and my wife have gotten a very professional and quick support there. All the necessary information was provided and well- explained in English (as weâre a couple from outside EU), so we are very satisfied with the outcome.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Trygt og ordentligt forlÞb. Jeg anbefaler Riwas.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Rikke har vÊret en kÊmpe stjerne i forbindelse med vores huskÞb. Hun rådgav os omkring to huse, hvoraf nr. 2 er vores nye hjem, og vi kunne ikke have vÊret mere glade. Det var en tryg og rar proces at have Rikke på linjen, i en tid hvor der foregår meget - altid hurtig og effektiv, kompetent og imÞdekommende for os som fÞrstegangskÞbere.
Vi blev anbefalet Rikke som en lokal kÞbermÊgler (HalsnÊs), og det har vÊret en stor fordel at Rikke kender området, boligmarkedet, håndvÊrkere, mÊglerne, banken mm. - og vi mÊrkede, at hun havde et positivt samarbejde med disse parter.
Rikke fungerede bl.a. som tovholder mellem parterne, indhentede alle dokumenter på ejendommen og gennemgik grundigt rapporter mm. med os, så vi kendte til alle detaljer og evt. kunne nå at handle på det, vi ikke selv havde set eller forstået.
Vi har selv anbefalet Rikke videre til flere andre. Tusind tak for din hjÊlp :-)

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Rikke er den mest kompentente og grundige boligadvokat man kan Þnske sig. Der er fuldstÊndig styr på alle tÊnkelige detaljer og derudover besidder Rikke n viden der går langt ud over hvad man vil finde hos langt de fleste advokater på området. Hendes assistance kan anbefales på det kraftigste.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Vi er og har vÊret meget tilfredse med Rikke i forbindelse med kÞb af hus. Det har vÊret super professionelt og meget kompetent, seriÞst og rettidigt, samt virkelig godt samarbejde fra start til slut. Vi kan helt klart anbefale Rikke som kÞberrådgiver.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Fremragende, og grundig service fra start til slut.
Som fÞrstegangskÞber har det bare vÊret essentielt for mig, at have en erfaren og grundig person med indeover - og det er Rikke!
KÊmpe anbefaling

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Vi kontaktede RIWAS, da vi ifb. med et lidt besvÊrligt huskÞb akut blev nÞdt til at skifte kÞberrådgiver undervejs. Trods ultrakort varsel tog Rikke opgaven på sig og fik på fornem vis guidet os sikkert i mål.
Rikke er imponerende dygtig! Og sÞd! Hun har simpelthen styr på ALT ifb med et huskÞb - fra det helt helt overordnede til de bittesmå detaljer - som hun kommunikerer klart og effektivt - og hurtigt!
Vi har fra start til slut fÞlt os i trygge hÊnder - altid kompetente svar pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l - sÃ¥ KÃMPE anbefaling af RIWAS herfra!

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Jeg har kÞbt hus og fik anbefalet Rikke, som rådgiver. Jeg har vÊret utrolig glad for Rikkes arbejde, kan klart anbefale hende. Hun er virkelig sÞd og rar. Hun forklare tingene på en rigtig god og forståelig måde, så jeg aldrig var i tvivl om hvad der skulle ske.
Rikke er virkelig dygtig, grundig og har virkelig styr på hvad hun laver.
Mit huskÞb har vÊret så meget nemmere på grund af Rikke og kan klart anbefale hende.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Superkompetent og grundig rådgivning og altid til at få fat i - vi er 100% tilfreds.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Kunne man give mere end 5 stjerner fortjenes det.
Vi er blevet fulgt fra start til slut, med god rådgivning og hjÊlp til alle spÞrgsmål.
Alt er gået lige efter bogen.
Jeg vil anbefale riwas til alle jeg kender.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Vi fik anbefalet Rikke af vore bankrådgiver, da vi skulle kÞbe hus. Det er vi super glade for! Hun hjalp os godt i gennem og tog sig af alt papirarbejde og fortalte hvad vi skulle gÞre og hvornår! Det var skÞnt når man ligesom mig roder rundt i sådan en proces!
Vil klart bruge Rikke igen. Dejligt at have sådan en prof ved sin siden!

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Fik anbefalet Rikke af min bankrådgiver, iforbindelse med huskÞb og hvor er jeg taknemmelig for det. Alle pengene vÊrd. Rikke er utrolig empatisk og sÞdt menneske, samtidig har jeg aldrig oplevet nogen så grundig og passioneret for sit arbejde. Rikke har sparet mig utrolig mange penge og sikret mig og mit hus så godt som man kan. Kan kun anbefale Rikke.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Har fået virkelig god og professionel rådgivning fra Rikke i Riwas!
Mine bedste anbefalingerâºïž

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Stor tak for din meget grundige og professionelle tilgang og hjÊlp ifm. vores kÞb af grund. Intet var overladt til tilfÊldighederne, du har undersÞgt alt i mindste detaljer, der blev fulgt op på tingene, og du har givet os mange gode råd, også på skrift, så vi bedre kunne forstå mekanismer i vores kÞb. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder i hele forlÞbet og vil varmt anbefale dig til familie, venner og bekendte.

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Jeg har netop kÞbt hus og brugt Rikke fra RIWAS til at rådgive mig og hjÊlpe mig gennem det. Hele det forlÞb havde slet ikke vÊret gået uden Rikke uundvÊrlige hjÊlp. Dette er klart anbefalingsvÊrdigt til alle!
Tak Rikke!

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Rikke kan prikke.....de helt rigtige steder!
Hun arbejder effektivt, detalje- og lÞsningsorienteret. Holder dig i hånden hele vejen, samarbejdspartnere i kort snor og leder handlen på rette spor.
Lene & Charlie

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Har ikke andet end ros tilovers for Rikke! :) Hun har vÊret så rar og behjÊlpelig igennem alt vedrÞrende mit boligkÞb. Med alle udfordringer undervejs og med super kompetent og personlig sparring og hjÊlp. Lige fra start har hun vÊret topprofessionel og grundig i hendes arbejde og hun har vÊret fantastisk at have ved min side i mit boligkÞb. Jeg fÞler mig super tryg angående mit kÞb grundet Rikke. Jeg anbefaler hende på det varmeste til alle!

RIWAS KÞberrÃ¥dgivning ããã®åç
Vi havde nok ikke nået at få en kÞbsaftale underskrevet på drÞmmehuset, hvis ikke det havde vÊret for Rikkes meget kvalificerede rådgivning og hendes punktlige og professionelle kommunikation med os og de Þvrige parter i handlen. Jeg havde forestillet mig at en kÞberrådgiver blot overså juridiske aspekter af et kÞb, men Rikke gennemgik rapporterne, snakkede husets kvalitet igennem med os og gav gode råd med på vejen om alt fra forsikringer til overtagelse. Samtidig er Rikke utrolig behaglig at samarbejde med, og tilmed meget fleksibel. En meget stor anbefaling fra os!

Rikke Wagner Schmidt.
Juridisk rådgiver ved vores huskÞb, Rikke er så grundig og hun finder alt, hvad der er at finde.
Samtidig er hun fantastisk til at forklare os som ikke har nogen forstand på det juridiske, hvad tingene handler om. Kan kun anbefale at bruge Rikke,
SÃ¥ tak for dig,
Mvh Grethe og Ole Andersen