レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dette er anden gang, vi har haft Rikke som boligrÃ¥dgiver, og vi har vÊret fuldstÊndig trygge og tilfredse begge gange. Rikke er utrolig kompetent, grundig og skarp – hun har styr pÃ¥ selv de min... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stor tak for din meget grundige og professionelle tilgang og hjÊlp ifm. vores kÞb af grund. Intet var overladt til tilfÊldighederne, du har undersÞgt alt i mindste detaljer, der blev fulgt op pÃ¥ tinge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rikke er den mest kompentente og grundige boligadvokat man kan Þnske sig. Der er fuldstÊndig styr pÃ¥ alle tÊnkelige detaljer og derudover besidder Rikke n viden der gÃ¥r langt ud over hvad man vil find... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har lige afsluttet hushandel, og man mÃ¥ sige at man drukner i papirer, servitutter, lovtekster og paragraffer, forsikringer osv. osv. Heldigvis har Rikke (RIWAS) hjulpet mig sikker og godt igenn... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

RIWAS KÞberrådgivning tilbyder rådgivning og prisforhandling i bolighandeler, på baggrund af 18 års erfaring indenfor rådgivning i ejendomsbranchen. Få en grundig og seriÞs ananlyse og gennemgang af din ejendomshandel, så du sikrer sig, at du kÞber på et fuldt oplyst grundlag, og få hjÊlp til prisforhandling, så ejendommen erhverves til den bedst mulige pris.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Tryghed og ekspertise fra start til slut

Dette er anden gang, vi har haft Rikke som boligrådgiver, og vi har vÊret fuldstÊndig trygge og tilfredse begge gange.

Rikke er utrolig kompetent, grundig og skarp – hun har styr på selv de mindste detaljer og formår samtidig at formidle komplekse forhold på en måde, der er både menneskelig og let at forstå.

Hun skaber en ro og tryghed gennem hele processen, som er uvurderlig i en situation, der for de fleste er både stor og kompleks.

Vi har fÞlt os i de bedste hÊnder fra start til slut, og vi kan kun give Rikke vores varmeste anbefalinger til alle, der står over for et boligkÞb.

2026幎3月27日

KÊre Nanna,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse!
Det har endnu en gang vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer :-)

Jeg håber, at I bliver rigtig glade for jeres nye hjem! :-)

De varmeste hilsner

I can highly recommend RIWAS

I can highly recommend RIWAS KÞberrÃ¥dgivning, I and my wife have gotten a very professional and quick support there. All the necessary information was provided and well- explained in English (as we’re a couple from outside EU), so we are very satisfied with the outcome.

2026幎2月20日

Dear Aleksandr,

Thank you very much for your review!
I am very happy that you are satisfied with my services, and that I was able to help you successfully navigate in the danish real estate system ;-)

I hope you will be very happy in your new home!

Best regards

RIWAS KÞberådgivning

Trygt og ordentligt forlÞb

Trygt og ordentligt forlÞb. Jeg anbefaler Riwas.

2026幎2月18日

KÊre Mette,

Mange tak for din anmeldelse :-)
Jeg er glad for, at du har vÊret tilfreds med min hjÊlp.

Tryghedsskabende og kompetent rådgivning

Rikke har vÊret en kÊmpe stjerne i forbindelse med vores huskÞb. Hun rådgav os omkring to huse, hvoraf nr. 2 er vores nye hjem, og vi kunne ikke have vÊret mere glade. Det var en tryg og rar proces at have Rikke på linjen, i en tid hvor der foregår meget - altid hurtig og effektiv, kompetent og imÞdekommende for os som fÞrstegangskÞbere.

Vi blev anbefalet Rikke som en lokal kÞbermÊgler (HalsnÊs), og det har vÊret en stor fordel at Rikke kender området, boligmarkedet, håndvÊrkere, mÊglerne, banken mm. - og vi mÊrkede, at hun havde et positivt samarbejde med disse parter.

Rikke fungerede bl.a. som tovholder mellem parterne, indhentede alle dokumenter på ejendommen og gennemgik grundigt rapporter mm. med os, så vi kendte til alle detaljer og evt. kunne nå at handle på det, vi ikke selv havde set eller forstået.

Vi har selv anbefalet Rikke videre til flere andre. Tusind tak for din hjÊlp :-)

2025幎12月1日

KÊre Alexande og Benedicte,

Mange tak for den flotte anmeldelse :-)
Jeg er meget glad for, at vi fik jer sikkert i hus - selvom det tog to forsÞg ;-)
I dette tilfÊlde må det vÊre 2. gang der var lykkens gang ;-)

Jeg håber at I bliver rigtig glade for huset, og for at bo i skÞnne LynÊs :-)

5぀星のうち5の評䟡

Rikke er den mest kompentente og

Rikke er den mest kompentente og grundige boligadvokat man kan Þnske sig. Der er fuldstÊndig styr på alle tÊnkelige detaljer og derudover besidder Rikke n viden der går langt ud over hvad man vil finde hos langt de fleste advokater på området. Hendes assistance kan anbefales på det kraftigste.

2026幎1月21日

KÊre Peter,

Tusind tak for de rosende ord, og for et rigtig godt samarbejde i processen, trods tidszone-udfordringen ;-)

Stort tillykke med dit nye hus - jeg håber du bliver rigtig glad for det!

5぀星のうち5の評䟡

Vi er og har vÊret meget tilfredse med

Vi er og har vÊret meget tilfredse med Rikke i forbindelse med kÞb af hus. Det har vÊret super professionelt og meget kompetent, seriÞst og rettidigt, samt virkelig godt samarbejde fra start til slut. Vi kan helt klart anbefale Rikke som kÞberrådgiver.

2026幎1月16日

KÊre Susanne og Torben,

Tusind tak for anmeldelsen - og dejligt, at I fÞler jeg godt behandlet! Også tak til jer for et rigtig godt samarbejde.

Jeg glÊder mig til at vi kan mÞdes i lokalområdet - velkommen til! :-)

Fremragende

Fremragende, og grundig service fra start til slut.

Som fÞrstegangskÞber har det bare vÊret essentielt for mig, at have en erfaren og grundig person med indeover - og det er Rikke!

KÊmpe anbefaling

2026幎1月17日

KÊre Sebastian,

Tusind tak for anmeldelsen - og for din anbefaling :-)
Jeg er glad for, at jeg har hjulpet dig til, at du kan gå ind i din nye rolle som boligejer med ro i maven :-)

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for lejligheden!

Fantastisk kÞberrådgiver!

Vi kontaktede RIWAS, da vi ifb. med et lidt besvÊrligt huskÞb akut blev nÞdt til at skifte kÞberrådgiver undervejs. Trods ultrakort varsel tog Rikke opgaven på sig og fik på fornem vis guidet os sikkert i mål.

Rikke er imponerende dygtig! Og sÞd! Hun har simpelthen styr på ALT ifb med et huskÞb - fra det helt helt overordnede til de bittesmå detaljer - som hun kommunikerer klart og effektivt - og hurtigt!

Vi har fra start til slut fÞlt os i trygge hÊnder - altid kompetente svar pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l - sÃ¥ KÆMPE anbefaling af RIWAS herfra!

2025幎12月15日

KÊre Mayanna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! :-)
Det var dejligt at vi fik styr på alle detaljerne, så I kunne "lodse jeres drÞmmehus sikkert i havn" ;-)
Jeg håber at I nyder hus og den dejlige beliggenhed - og de mange, skÞnne detaljer.

HuskÞb

Jeg har kÞbt hus og fik anbefalet Rikke, som rådgiver. Jeg har vÊret utrolig glad for Rikkes arbejde, kan klart anbefale hende. Hun er virkelig sÞd og rar. Hun forklare tingene på en rigtig god og forståelig måde, så jeg aldrig var i tvivl om hvad der skulle ske.
Rikke er virkelig dygtig, grundig og har virkelig styr på hvad hun laver.
Mit huskÞb har vÊret så meget nemmere på grund af Rikke og kan klart anbefale hende.

2025幎12月3日

KÊre Anders,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Dejligt, at du fÞler dig godt behandlet, og at processen er gået glat :-)

Jeg håber du bliver rigtig glad for dit nye hus!

Meget tilfreds med rådgivningen

Superkompetent og grundig rådgivning og altid til at få fat i - vi er 100% tilfreds.

2025幎12月1日

KÊre René,

Mange tak for din anmeldelse!
Dejligt at det lykkedes at få en handel på plads, så I kan komme i nyt hus inden jul :-)

5* Fuldt fortjent

Kunne man give mere end 5 stjerner fortjenes det.
Vi er blevet fulgt fra start til slut, med god rådgivning og hjÊlp til alle spÞrgsmål.
Alt er gået lige efter bogen.
Jeg vil anbefale riwas til alle jeg kender.

2025幎10月1日

Hej Danny,

Tusind tak for anmeldelsen :-)

Jeg er rigtig glad for, at I fÞlger jer godt behandlet - det var dejligt, at vi fik det hele godt på plads, trods en lidt langtrukken proces til sidst ;-)

Jeg håber, at I bliver rigtig glade for huset!

Virkelig anbefalingsvÊrdi!

Vi fik anbefalet Rikke af vore bankrådgiver, da vi skulle kÞbe hus. Det er vi super glade for! Hun hjalp os godt i gennem og tog sig af alt papirarbejde og fortalte hvad vi skulle gÞre og hvornår! Det var skÞnt når man ligesom mig roder rundt i sådan en proces!
Vil klart bruge Rikke igen. Dejligt at have sådan en prof ved sin siden!

2025幎10月1日

KÊre Amanda,

Mange tak for anmeldelsen :-)
Jeg er rigtig glad for, at I har vÊret godt tilfredse med min hjÊlp.

Skulle I have brug for hjÊlp en anden gang, er I altid velkomne!

Imponerende og grundig boligrådgivning

Fik anbefalet Rikke af min bankrådgiver, iforbindelse med huskÞb og hvor er jeg taknemmelig for det. Alle pengene vÊrd. Rikke er utrolig empatisk og sÞdt menneske, samtidig har jeg aldrig oplevet nogen så grundig og passioneret for sit arbejde. Rikke har sparet mig utrolig mange penge og sikret mig og mit hus så godt som man kan. Kan kun anbefale Rikke.

2025幎9月1日

KÊre Michelle,

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du synes jeg er pengene vÊrd :-)

Endnu engang stort tillykke med dit nye hus - jeg håber du får et skÞnt hjem til dig og dine ud af det! :-)

Mange hilsener

5぀星のうち5の評䟡

Har fået virkelig god og professionel

Har fået virkelig god og professionel rådgivning fra Rikke i Riwas!
Mine bedste anbefalinger☺

2025幎9月3日

KÊre Eva,

Mange tak for din anmeldelse :-)
Jeg er rigtig glad for, at du har fÞlt dig godt behandlet.
Endnu en gang stort tillykke med dit nye hus :-)

Grundig og professionel

Stor tak for din meget grundige og professionelle tilgang og hjÊlp ifm. vores kÞb af grund. Intet var overladt til tilfÊldighederne, du har undersÞgt alt i mindste detaljer, der blev fulgt op på tingene, og du har givet os mange gode råd, også på skrift, så vi bedre kunne forstå mekanismer i vores kÞb. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder i hele forlÞbet og vil varmt anbefale dig til familie, venner og bekendte.

2025幎8月30日

KÊre Pia,

Mange tak for din anmeldelse :-)
Jeg er rigtig glad for, at I fÞler jer godt klÊdt på til jeres kommende byggeprojekt.
Jeg håber, at I får bygget lige det hus, I Þnsker jer :-)

HuskÞb m. RIWAS

Jeg har netop kÞbt hus og brugt Rikke fra RIWAS til at rådgive mig og hjÊlpe mig gennem det. Hele det forlÞb havde slet ikke vÊret gået uden Rikke uundvÊrlige hjÊlp. Dette er klart anbefalingsvÊrdigt til alle!

Tak Rikke!

2025幎7月28日

KÊre Kasper,

Selv tak - og mange tak for anmeldelsen :-)
Jeg er glad for, at du har fÞlt dig i trygge hÊnder, og at vi fik alt på plads til din tilfredshed.
Endnu engang stort tillykke med din nye bolig!

Knivskarp kunderådgivning

Rikke kan prikke.....de helt rigtige steder!
Hun arbejder effektivt, detalje- og lÞsningsorienteret. Holder dig i hånden hele vejen, samarbejdspartnere i kort snor og leder handlen på rette spor.
Lene & Charlie

2025幎6月10日

KÊre Lene og Charlie,

Mange tak for anmeldelsen - og så endda på vers ;-)

Jeg er rigtig glad for, at vi lykkedes med at få handlen med jeres drÞmmehus på plads :-)

5぀星のうち5の評䟡

Så rar og kompetent! StÊrk anbefaling herfra!

Har ikke andet end ros tilovers for Rikke! :) Hun har vÊret så rar og behjÊlpelig igennem alt vedrÞrende mit boligkÞb. Med alle udfordringer undervejs og med super kompetent og personlig sparring og hjÊlp. Lige fra start har hun vÊret topprofessionel og grundig i hendes arbejde og hun har vÊret fantastisk at have ved min side i mit boligkÞb. Jeg fÞler mig super tryg angående mit kÞb grundet Rikke. Jeg anbefaler hende på det varmeste til alle!

2025幎5月12日

KÊre Thomas,

Mange tak for din anmeldelse :-)
Det glÊder mig at vi fik handlen på plads, trods udfordringer undervejs, så vi nåede det hele inden overtagelsesdagen.

Endnu en gang stort tillykke med din nye lejlighed! :-)

Mange glade hilsner

En meget varm anbefaling

Vi havde nok ikke nået at få en kÞbsaftale underskrevet på drÞmmehuset, hvis ikke det havde vÊret for Rikkes meget kvalificerede rådgivning og hendes punktlige og professionelle kommunikation med os og de Þvrige parter i handlen. Jeg havde forestillet mig at en kÞberrådgiver blot overså juridiske aspekter af et kÞb, men Rikke gennemgik rapporterne, snakkede husets kvalitet igennem med os og gav gode råd med på vejen om alt fra forsikringer til overtagelse. Samtidig er Rikke utrolig behaglig at samarbejde med, og tilmed meget fleksibel. En meget stor anbefaling fra os!

2025幎3月21日

KÊre Gitte,

Mange tak for anmeldelsen!
Jeg er rigtig glad for, at vi, trods div. bump på vejen, lykkedes med at sikre jer drÞmmehuset :-)
I har virkelig fået et kvalitetshus, som jeg håber I vil få glÊde af i mange år fremover.
Endnu en gang stort tillykke med handlen! :-)

Riikke Wagner Schmidt

Rikke Wagner Schmidt.
Juridisk rådgiver ved vores huskÞb, Rikke er så grundig og hun finder alt, hvad der er at finde.
Samtidig er hun fantastisk til at forklare os som ikke har nogen forstand på det juridiske, hvad tingene handler om. Kan kun anbefale at bruge Rikke,
SÃ¥ tak for dig,
Mvh Grethe og Ole Andersen

2025幎3月19日

KÊre Grethe og Ole,

Tak i lige måde - det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer i handlen :-)
Nu skulle nÞgleoverdragelse også gerne snart vÊre på plads, så I kan komme igang med arbejdet ;-)
God arbejdslyst - og endnu engang tillykke mdd jeres nye hus!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。