Rn Design レビュヌ

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

0 stjerne.

0 stjerne / 5.

Vi endte med at annullere vores kÞb af et bord hos RN Design efter mere end 3 mÃ¥neders ventetid – ikke pÃ¥ grund af selve bordet, men udelukkende pÃ¥ grund af den meget dÃ¥rlige service, manglende kommunikation og lange leveringstid.
Vi havde set frem til det flotte bord.

Vi betalte for bordet den 25. maj og fik indtryk af, at der var tale om et restparti, som derfor kunne leveres hurtigt. Det blev samtidig ikke gjort tydeligt for os, at fragten ville koste omkring 2.000 kr. Det står ganske vist med småt på fakturaen, at fragtmanden skal betales separat, men vi mener ikke, at en så vÊsentlig ekstraudgift blev kommunikeret tydeligt nok inden kÞbet.

ForsÞg på at få fat i Kim var ekstremt vanskelige. Ud af omkring 10-15 opkald blev der kun svaret på 2. Det gjorde det meget svÊrt overhovedet at få afklaret, hvornår vi kunne forvente vores bord.

Den 29. maj skrev vi for at hÞre til leveringen uden at fÃ¥ svar. FÞrst den 11. juni fik vi besked om, at bordet var klar til levering ugen efter – men leveringen skete ikke.

Den 7. juli måtte vi igen skrive og bede om svar på vores henvendelse omkring både levering og den hÞje fragtpris. Her fik vi at vide, at levering normalt tager omkring 8 uger, men at vores ordre havde taget lÊngere tid, hvilket der blev beklaget. Den 28. juli gik Kim endelig med til at betale fragten, men herefter skulle vi vente på, at fragtmanden havde mulighed for at kÞre til Jylland. Det at man ikke kan sende et bord til en kunde der har ventet i så lang tid på bordet er yderst utilfredsstillende, men at det skal tilpasses en fragtmand.

Efter den lange ventetid mente vi naturligvis, at en yderligere kompensation på bordets pris ville vÊre rimelig og plaster på såret. Det kunne der ikke gives, og forsinkelsen blev blandt andet forklaret med ferie.

På dette tidspunkt havde vi fået nok og valgte at annullere ordren. For os handler en god kÞbsoplevelse ikke kun om selve produktet, men i hÞj grad også om kommunikation, levering og service. Her har vores oplevelse desvÊrre vÊret meget skuffende.

Vi anbefaler derfor ikke RN-design og giver derfor 0 stjerne ud af 5.

2026幎8月26日

Hej Soja,

Tak for din anmeldelse. Jeg er nÞdt til at korrigere en rÊkke af de oplysninger, du fremfÞrer, da din beskrivelse på flere vÊsentlige punkter langt fra stemmer overens med det faktiske forlÞb.

Vi har ved flere lejligheder både skrevet sammen og talt med dig telefonisk om ordren, leveringen og fragten. ( selvom at det var i vores sommerferie ) Derfor er det ikke korrekt, at vi ikke har kommunikeret med dig eller vÊret tilgÊngelige i sagen.

Derudover var der tale om et restparti, som du havde kÞbt til en vÊsentligt reduceret pris. På fakturaen fremgår det tydeligt, at der ikke er fortrydelsesret på restpartier, at der tages forbehold for leveringstidspunktet, samt at fragt betales direkte til fragtmanden ved levering.

Bordet var faktisk klar til levering. Udfordringen opstod, fordi vores fragtmand på det pågÊldende tidspunkt ikke havde en kÞrsel til Jylland. Vi kunne naturligvis godt få bordet leveret, men det ville i den konkrete situation betyde en sÊrskilt fragt på ca. 5.500 kr. Det mente vi ikke var rimeligt at pålÊgge dig, sÊrligt når vi kunne vente på, at fragtmanden alligevel havde en tur til Jylland til normal fragtpris.

Det var derfor efter aftale med dig, at vi afventede en passende kÞrsel.

EfterfÞlgende Þnskede du en yderligere kompensation svarende til 50 % af kÞbsprisen – ca. 7.000 kr. – samtidig med at vi skulle afholde de ca. 5.500 kr. i fragt. Det ville samlet set betyde, at vi skulle tilbagebetale 7.000 kr. pÃ¥ en ordre pÃ¥ 14.000 kr. og samtidig betale 5.500 kr. i fragt. Det Þnskede vi naturligvis ikke at acceptere.

Vi valgte derfor at meddele dig, at vi ikke lÊngere Þnskede at gennemfÞre handlen, og at ordren ville blive annulleret.

Det er samtidig vigtigt at understrege, at vi efterfÞlgende tilbagebetalte dig det fulde belÞb for ordren. Du har således fået alle dine penge retur.

Vi beklager selvfÞlgelig, at du har haft en dårlig oplevelse med forlÞbet, og vi tager altid kritik seriÞst. Men vi mener også, at det er vigtigt, at en offentlig anmeldelse giver et retvisende billede af sagen. Fremstillingen af, at vi ikke har kommunikeret med dig, at bordet ikke var klar, eller at vi blot lod dig vente i mere end tre måneder uden at gÞre noget, er ikke korrekt.

Vi havde et bord klar til levering og forsÞgte netop at finde en lÞsning, hvor du ikke skulle betale en urimelig hÞj fragt. Da vi ikke kunne imÞdekomme dit efterfÞlgende krav om bÃ¥de en betydelig prisreduktion og betaling af fragten, valgte vi at annullere ordren – og tilbagebetalte efterfÞlgende det fulde ordrebelÞb.

Kim

DÃ¥rlig kommunikation

DÃ¥rlig kommunikation fra start til slut. Jeg elsker bordet, men jeg kommer ikke til at kÞbe et bord gennem RN Design igen. FÞrst fik vi ikke information om, at betalingen var modtaget. SÃ¥ blev bordet ikke leveret den aftalte dato. SÃ¥ kÊmpede vi om betaling for levering og indbÊring. Derefter manglede tillÊgspladerne. Og under hele processen kunne vi ikke komme i kontakt med Kim - han tog ikke telefonen, ringede ikke tilbage og svarede ikke pÃ¥ sms’er. Virkelig ringe service!

2026幎4月24日

Rn Design からの回答

FÞrst og fremmest beklager vi de udfordringer, du oplevede i forbindelse med din ordre. Vi er naturligvis glade for at hÞre, at du er tilfreds med bordet, men vi er kede af, at forlÞbet ikke levede op til dine forventninger.

Der skete desvÊrre en fejl ved den fÞrste levering, hvor bordet blev sendt til en forkert adresse. Som kompensation valgte vi derfor at betale den fulde levering samt stille med to mand til at bÊre bordet op på 5. sal uden ekstra omkostninger for dig.

Vi anerkender også, at vores kommunikation i perioden ikke har vÊret god nok. Vi har haft meget travlt, men det er ingen undskyldning. Derfor har vi ansat en medarbejder, som fra 1. juli udelukkende skal håndtere telefoner, e-mails og beskeder, så vi kan sikre en langt bedre kundeservice fremadrettet.

Vi tager din feedback til os og bruger den aktivt til at forbedre vores processer. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kim
RN Design

Vi er utrolig glade for vores kÞb hos

Vi er utrolig glade for vores kÞb hos RN Design og kan varmt anbefale dem.

Vores spisebord er lavet i det lÊkreste materiale og kombinerer virkelig funktionalitet med elegant design. Det er ret så praktisk i hverdagen, at man uden problemer kan sÊtte varme gryder og fade direkte på bordet uden bordskåner, samtidig med at det stadig fremstår eksklusivt og stilrent.

Derudover elsker vi vores specialdesignede radiatorskjuler, som er lavet perfekt til vores lange radiator. Den passer smukt ind i lejligheden og skaber nogle virkelig flotte rammer for resten af indretningen. Den lÞfter hele rummet og giver et gennemfÞrt og elegant udtryk.

Alt i alt er vi meget tilfredse med både kvalitet, design og det fÊrdige resultat.

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Vi er simpelthen så glade for vores

Vi er simpelthen sÃ¥ glade for vores ting fra RN Design. Det startede med et havebord, som vi kÞbte for omkring 5 Ã¥r siden – og det stÃ¥r stadig som nyt den dag i dag.

Siden da er det nÊsten blevet en god vane at handle hos RN Design, fordi kvaliteten bare er i top, og designet passer perfekt ind hos os.

Vi kan varmt anbefale RN Design

Hilsen Jesper & Charlotte

2026幎3月15日

Hej Jesper & Charlotte,

Det betyder virkelig meget at hÞre – tusind tak for de flotte ord! 🙏

Det glÊder os rigtig meget, at jeres havebord stadig står flot efter 5 år, og at I har haft gode oplevelser med vores produkter gennem tiden.

Tak fordi I har valgt RN Design igen og igen – og ikke mindst for jeres varme anbefaling.

GlÊder os til at hjÊlpe jer en anden god gang :)

RN Design

Vi har kÞbt et bord hvor bordpladen

Vi har kÞbt et bord hvor bordpladen efter et par måneder flÊkkede - de mente ikke det var bordet men vores egen skyld. Vi kÞbte en ny plade og her et par måneder senere flÊkker den også midt over da vi sidder stille og roligt og spiller ved bordet.. hold op noget dyrt bras!

2026幎3月15日

Hej Nanna,

Tak for din besked.

Det er naturligvis en rigtig Êrgerlig oplevelse, og vi forstÃ¥r godt jeres frustration. Samtidig vil vi vÊre Êrlige og sige, at det er meget usÊdvanligt for os – vi har faktisk aldrig oplevet et lignende forlÞb fÞr og har kun udskiftet ganske fÃ¥ bordplader over de sidste 8 Ã¥r. Derfor mÃ¥ I desvÊrre have vÊret meget uheldige.

NÃ¥r det er sagt, vil vi selvfÞlgelig stadig gerne hjÊlpe og se nÊrmere pÃ¥ sagen. Hvis I har mulighed for at sende billeder samt lidt info om placering og brug, vil det hjÊlpe os med at vurdere, hvad der kan vÊre sket – og hvordan vi bedst kan finde en lÞsning.

Mvh
RN-Design.dk

Flotte mÞbler.

Var i deres showroom i SkÊvinge.
Virkelig behagelig service og flotte mÞbler i de helt rigtige omgivelser.
Lidt lang leveringstid, men vÊrd at vente på mit nye sofabord, som er helt perfekt.

2025幎12月23日

Rn Design からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse og for dit besÞg i vores showroom i SkÊvinge.

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede god service og kunne lide bÃ¥de mÞblerne og omgivelserne – og ikke mindst at dit nye sofabord lever helt op til forventningerne.

Leveringstiden kan i perioder, sÊrligt op mod jul, vÊre lidt lÊngere, da vores mÞbler produceres fra bunden og ikke er lagervarer. Vi er derfor glade for, at du synes ventetiden var det hele vÊrd.

Mange tak for din tillid og anbefaling – du er altid velkommen igen.

BH
Kim Nielsen
RN-Design.dk

Meget hjÊlpsom og servicemindet

Meget hjÊlpsom og servicemindet virksomhed. Vi fik det flotteste spisebord, som vi er meget glade for.

2025幎12月22日

Hej BjÞrg,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de pÊne ord.

Det glÊder os meget at hÞre, at I er glade for både servicen og jeres nye spisebord.

Kim / RN Design

Konsolbord, julegave fra mig til mig.

Jeg har lige fået mit fantastisk flotte konsolbord. Lavet prÊcis de mål jeg gerne ville have. Det er helt unikt og så flot.
Super god service og det lykkedes at få det fÊrdig og leveret d.23 december, tusind tak.

2025幎12月23日

Hej Susanne,

Tusind tak for den virkelig fine
anmeldelse 🙏

Det glÊder os meget at hÞre, at du er glad for dit konsolbord, og at det blev prÊcis, som du Þnskede det.

Vi er også glade for, at det lykkedes at få det fÊrdigt og leveret inden jul.

Tak for tilliden og rigtig god fornÞjelse med bordet.

Bedste hilsner
Kim / RN Design