Skod service
Skod service.
Fusk
Bedrager
Ægte svindel på højt plan
Han dukkede ikke op til vores aftale. Du skylder 4000 ellers kommer du for fogedretten
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
Skod service.
Fusk
Bedrager
Ægte svindel på højt plan
Hold da kæft en ringe oplevelse hos robertlanther.dk!
Jeg var sammen med mine nevøer for at tage nogle fine billeder, men her var Robert Lanther, selve fotografen,
var så ond mod mine nevøer fordi de havde en t-shirt på der var lyserød og mente han ikke ville havde forbindelse til LGBT+ miljøet, og ytrede sig homofobisk. Det skal lige siges at mine nevøer var begge 5 år, da de er tvillinger og de skulle allerede opleve for onde mennesker kan være!
Aldrig sæt jeres ben i denne forretning, eller hav noget med denne mand at gøre!
Vi brugte robertlanther.dk til et familiearrangement, og det blev en fuldstændig katastrofe. Fotografen var ikke bare uprofessionel – han var direkte ubehagelig. Han bandede højlydt foran børnene og talte grimt til dem, som om de var til gene. Flere gange råbte han ting som “Sæt dig nu ned!” med en vred og hård tone, som gjorde børnene utrygge og kede af det.
Han virkede frustreret, utålmodig og helt ude af stand til at håndtere børn på en respektfuld måde. Det var pinligt og meget ubehageligt for hele familien. Billederne blev selvfølgelig derefter – ingen smil, ingen glæde, kun anspændthed.
Han burde absolut ikke arbejde med børn eller tilbyde fotografering til familier. Det her var ikke bare spild af penge – det var respektløst og ødelagde en dag, der skulle have været noget særligt.
Hold jer langt væk fra robertlanther.dk!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。