䌁業情報

1. 写真家
  2. 写真通
  3. ブラむダル カメラマン

圓該䌁業による蚘述

Jeg hedder Nora Moerch, og er autodidakt lifestyle - og brandfotograf på SjÊlland. Jeg er vild med at bruge lyset, den danske, smukke natur, samt mit lille, lyse hjemmestudie som scene for mine billeder. Jeg elsker at fange båndet mellem mennesker, og fortÊlle deres historier ud fra dette. Jeg fotograferer primÊrt bÞrnetÞj, familier, par, gravide, nyfÞdte og bryllupper. Leder I efter en fotograf der skal fange levende, autentiske billeder til jeres brand, samt style jeres tÞj, så det passer perfekt til omgivelserne? Så er jeg den perfekte fotograf for jer. Jeg bruger altid naturen som inspiration og scene for mine fotograferinger. Hvis I leder efter en fotograf til private billeder såsom bryllups -, familie -, nyfÞdt -, par - eller gravidfotografering, der skal fange jer i smukke, autentiske Þjeblikke, som er nede på jorden, smilende og får jer og jeres bÞrn til at fÞle sig trygge, må I endelig kontakte mig. Jeg glÊder mig til at fange smukke Þjeblikke med jer!

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

Fantastisk fotograf til bryllup

Vi kunne ikke have Þnsket os en bedre bryllupsfotograf! ✹
Nora er formåede virkelig at fange de små Þjeblikke, stemningen og alle fÞlelserne! uden at det nogensinde fÞltes opstillet.
Billederne er helt fantastiske.
KÊmpe anbefaling herfra! 💕

2026幎2月28日
自発的なレビュヌ

Fantastiske familiebilleder og en rigtig behagelig oplevelse

Vi havde Nora til at tage familiebilleder af os og vores to smÃ¥ bÞrn – og hold op, hvor er vi glade!

Nora er utrolig dygtig til at fange naturlige, autentiske og smukke Þjeblikke – billederne er blevet helt fantastiske, fyldt med varme og Êgte fÞlelser. Hun er samtidig super sÞd, rolig og professionel, hvilket gjorde hele fotograferingen til en tryg og hyggelig oplevelse – isÊr for bÞrnene, der hurtigt fÞlte sig tilpas.

Kommunikationen har vÊret hurtig og venlig, og vi har allerede fÃ¥et de fÊrdige billeder, som vi glÊder os til at hÊnge op derhjemme. Tak – vi kommer helt sikkert igen ❀

2025幎12月6日
自発的なレビュヌ

Meget behagelig og sÞd fotograf

Meget behagelig og sÞd fotograf. Der er god tid til fotograferingen og til at bÞrnene bliver trygge. Hun har taget billeder af begge vores bÞrn og vi er meget tilfredse med de smukke billeder vi nu har hÊngende.
Tak for gode fotosessions og god atmosfÊre :-)

2025幎2月26日
自発的なレビュヌ

Vi kan på det varmeste anbefale Nora

Vi kan på det varmeste anbefale Nora. ❀ Nora har taget billeder af os og vores bÞrn over flere omgange, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
FÞrste gang var tilbage i juni 2022 hvor vi fik taget de fineste flotteste billeder af vores to drenge og os selv en aften i naturen. Anden gang var i august 2022 hvor Nora var vores bryllupsfotograf. Vi fik taget de smukkeste billeder af os som par og også nogle skÞnne billeder med vores bÞrn. Tredje gang var i september 2024 hvor vi igen fik taget nogle fantastiske familiebilleder i flot aftenlys i naturen. Vi er meget taknemmelige for, at Nora har fanget så mange fine Þjeblikke af vores 7 årige, 4 årige og 5 mdr både sammen og hver for sig - sÊrligt også ammebillederne.
Nora er bare en super dygtig fotograf. En varm og rolig person at vÊre sammen med. ❀

2024幎9月1日

Anbefales på det varmeste

Nora er virkelig dygtig og samtidig så sÞd! Jeg har modtaget de smukkeste baby og ammebilleder som hun var herhjemme og tage <3. Hun er enormt behagelig at vÊre i selskab med, og det fÞltes slet ikke unaturligt eller opstillet at få taget billederne. Jeg anbefaler hende på det varmeste.

2024幎8月20日
自発的なレビュヌ

Fantastisk dygtig og sÞd fotograf

Vi er SÅ glade for at vi valgte Nora som fotograf til vores bryllup. 😃
Hele vejen igennem har vi fÞlt os trygge i samarbejdet, og ved eventuelle spÞrgsmål fik man altid hurtigt svar tilbage.
Hun er virkelig dygtig og professionel. Vi har fået mange rigtig flotte billeder med fra vores kÊrlighedsfest. Specielt portrÊtterne! Dem har hun virkelig ramt plet med. Hun ved hvor hun skal stå, specielt ude i naturen, for at få de bedste billeder.

Vi kan kun varmt anbefale hende ♥ I bliver ikke skuffede.

2024幎7月27日
自発的なレビュヌ

FÞrst og fremmest vil vi sige tak

FÞrst og fremmest vil vi sige tak!
Nora du er helt fantastisk! Din evne til at fange de mest magiske Þjeblikke og skabe minder for livet er virkelig enestående. Din passion for fotografi skinner igennem hvert eneste billede, og det er tydeligt, at du virkelig brÊnder for dit arbejde. Vi kan forsikre dig, at de billeder, du har taget vil beundrers og vÊrdsattes for evigt.

Vi kan kun anbefalede dig med et stort smil på lÊberne

2024幎6月15日
自発的なレビュヌ

Nora får mine varmeste anbefalinger

Nora får mine varmeste anbefalinger. Hun formår at indkapsle billeder, der beskriver de fÞlelser, som man måske selv har svÊrt ved at sÊtte ord på.
Jeg var rÞrt til tårer, da vi modtog vores billeder fra gravidfotosessionen.

Desuden formÃ¥r Nora at gÞre fotooplevelsen tryg, sÊrlig og sjov med sin sprudlende og varme personlighed! 🀍
Hendes priser er også meget medgÞrlige ift. lignende fotografer med samme erfaring og kvalitet.

Jeg glÊder mig allerede til at vi skal bruge hendes kundskaber nÊste gang, når vores lille pige er kommet til verdenen.

2024幎4月14日

Fantastiske familiefotografier

Vi har fået foreviget flere familieÞjeblikke hos Nora; hun er meget behagelig at arbejde med, god til vores bÞrn og resultatet bliver altid forrygende. Varmeste anbefalinger herfra.

2024幎4月12日

Moerchphotography からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, den sÊtter jeg kÊmpe stor pris pÃ¥! Og tak for at jeg mÃ¥ fotografere jer! 🫶🏌

Lagkage billeder

I anledning af vores datters fÞdselsdag ville vi gerne have taget nogle billeder.
Hun blev 1 år og vi havde en ide om at det skulle indvolvere en lagkage som vores datter skulle have lov til at gå i krig med og selvom alle vidste at det nok ville blive lidt grisset sagde Nora ja og det blev SÅDAN nogle fine billeder.

Nora er så dejlig rolig og mild og man fÞler sig virkelig i gode hÊnder når der bliver taget billeder.

Hun er hurtig til at svare på beskeder både fÞr og efter billederne er taget.

KÊmpe anbefaling her fra!

2023幎10月21日

Moerchphotography からの回答

Tak for din meget fine anmeldelse Nicole, den sÊtter jeg meget stor pris pÃ¥! Og tak for at jeg mÃ¥tte fotografere sÃ¥dan en sjov og fin begivenhed 🫶🏌

Tryg & dejlig oplevelse!

Tryg & dejlig oplevelse!
Hun er mega dygtig til sit job som det fÞrste & sÃ¥ det som giver ekstra plusser er, at hun er skide god til bÞrn & generalt er super sÞd, imÞdekommende! Man fÞler sig meget hurtig tryg omkring hende. Intet dÃ¥rligt at pÃ¥pege😁 Kan varmt anbefales🌞

2024幎4月7日

Moerchphotography からの回答

Tusind tak sÞde Andjela, for din fine anmeldelse, den sÊtter jeg stor pris pÃ¥! 🥰 og tak for at jeg mÃ¥tte fotografere skÞnne jer!

Fotokvalitet udover det sÊdvanlige📞

Nora er VIRKELIG hyggelig og nem at samarbejde med! Hendes kreativitet og fotografiske kompetencer garanterer fantastiske billeder, som fanger det perfekte Þjeblik. Billederne fÃ¥r dig at genopleve de smukke Þjeblikke hver gang, du kigger pÃ¥ dem. Jeg kan anbefale Nora af hele hjertet🙏🏌✚

2024幎3月7日

Moerchphotography からの回答

Tusind, tusind tak for din meget fine anmeldelse, den sÊtter jeg kÊmpe stor pris pÃ¥! Det er en fornÞjelse at arbejde sammen med dig 🫶🏌🫶🏌

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。