3.7

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Ik ben echt positief verrast

Ik ben echt positief verrast door Robotmaaier.com! De service is uitstekend en wat mij vooral opviel is de sterke aftersales ondersteuning. Je merkt dat ze nét dat stapje extra zetten om je goed te helpen, ook ná de aankoop. Dat geeft vertrouwen en maakt het hele verschil. Hier word ik oprecht blij van — absoluut een aanrader!

2026年7月28日
5つ星のうち4の評価

Terraina KDRM220 robotmaaier, maait prima, Configureren en instellen kan beter

Heb begin vorig jaar de De Terrainna KDRM220 robotmaaier aangeschaft.
Reden van aanschaf van dit model:
Heb een complexe tuin met veel bomen, 7 zones, 12 gebieden waar hij niet mag komen, er is niks recht of haaks, er zijn molshopen, graafgaten van honden.
het te maaien gebied is 1600m2
Deze robotmaaier KDRM220 gebruikt een LIDAR sensor om zijn omgeving te bekijken en heeft dus geen draad of GPS(evt ondersteund) nodig.
Het enige probleem zijn de graafgaten van de honden.De maaier geeft een melding op je telefoon. Je tilt de maaier uit het gat en met de bediening op de maaier geeft je de maaier een herstart en hij maait weer verder waar hij gebleven was.
Als je telefoon verbinding het toevallig niet doet. Kun je de maaier bedienen op de maaier zelf. daar zitten duidelijke knoppen op.
Ik heb de maaier nu bijna een Jaar. Ik heb een paar problemen gehad maar die heeft de leverancier BJC-Erp allemaal gratis opgelost
Het configureren/installeren van de maaier zou volgens de youtubefilmpjes simpel zijn. Op die filmpjes hebben ze super simpele tuinen.
Ik heb het de leverancier laten doen koste 100 euro. Hij is drie uur bezig geweest.
Heb zelf een paar kleine aanpassingen gemaakt deze in de configuratie. Dat is niet eenvoudig, het is omslachtig en gaat traag.
De meeste instellingen zijn lastig, omslachtig, traag.
Er is geen uitgebreide handleiding, heb daarwel omgevraag maar nog niet onvangen.
De dagelijkse bedieningen start/stop/Home/weekklok zijn wel eenvoudig. Daarvoor had ik ook geen handleiding nodig
Overige opmerkingen:
-De maaier is bijna geruisloos
-Hij kan ook in het donker maaien.
-Een nieuw setje messen kost 22 euro
Conclusie
-Maaien en bediening prima.
-Configuren/installeren kan beter

2026年5月6日
5つ星のうち1の評価

Eigenlijk zou ik 0 sterren geven

Eigenlijk zou ik 0 sterren geven. We kochten een product van 199€ dat de volgende werkdag ging geleverd worden. Een maand later hebben we nog steeds niets ontvangen en is onze 199€ wel mooi betaald. Reeds 3 mails gestuurd, zonder enige reactie. Nooit op deze site kopen dus dus de conclusie!

2025年6月15日
5つ星のうち1の評価

Bestelling geplaatst via de webshop

Bestelling geplaatst via de webshop. Product zou binnen een dag geleverd worden, maar is na 2 weken nog niet binnen. Daarna telefonisch contact opgenomen, maar via contactnummer zeer slecht bereikbaar en nog geen reactie terug ontvangen. Wacht na 4 weken nog steeds op mijn product.

2022年4月29日

レビューの対象になっている企業の方へ