Jeg ville bestille en julegave til min hustru den 19. december. Gennem hjemmesidens chat blev jeg informeret om at gaven ikke ikke kunne nÃ¥ frem inden 24. december. Blev derfor anbefalet at afhente ga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For nylig besÞgte jeg jeres hyggelige butik i indre KÞbenhavn for at kÞbe et bogstavvedhÊng til minde om min elskede hund, som jeg desvÊrre havde sagt farvel til fÃ¥ dage forinden. Det var en fÞle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et super god service ! Det, som jeg gerne ville kÞbe, stod med 4-6 ugers leveringstid, men Amy svarede straks pÃ¥ min bekymrings-forespÞrgsel og ville tjekke lagerstatus mandag morgen. Jeg fi... ãã£ãšèŠã
Thank you so much for the best customer service ever. Big shoutout to Frederikke, she has been amazing all along the delivery of my parcel. The ring I bought is amazing, the packaging is beautiful, I... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MÊrke glÊden ved oplevelserne og holde fast i den fÞlelse gennem et smykke, der vÊkker fÞlelsen til live igen og igen.
BaldershÞj 27, 2635, IshÞj, ãã³ããŒã¯
EkstraordinÊrt god service. Eksklusive produkter. Fem stjerner herfra.

Ro Copenhagen ããã®åç
Super god service og dialog omkring mit kÞb.

Ro Copenhagen ããã®åç
Ikke fÞrste gang jeg handler med ro, fantastisk smukke smykker, god service og hurtig levering.
Slet ikke sidste gang jeg handler her

Ro Copenhagen ããã®åç
Smukkeste smykker og fineste indpakning ð
For nylig besÞgte jeg jeres hyggelige butik i indre KÞbenhavn for at kÞbe et bogstavvedhÊng til minde om min elskede hund, som jeg desvÊrre havde sagt farvel til få dage forinden.
Det var en fÞlelsesladet situation for mig, men ekspedienten var utrolig sÞd og tog sig tid til at spÞrge ind til min hund. Den varme og omsorgsfulde service betÞd meget for mig, og hun tilbÞd endda at rense min halskÊde (som også havde et Ro-vedhÊng), hvilket var en virkelig fin gestus.
Jeg gik derfra med både et smil og et smukt smykke, der nu har stor sentimental vÊrdi.

5 stjerner fordi:
Bedste service
Hurtig ordrebekrÊftelse
Hurtig levering
Smukt smykkeskrin, alle pengene vÊrd
Helt klart en stor anbefaling herfra :-)
Hurtig levering og flot pakket ind med silkepapir og kvittering i flot omslag.
SÃ¥ mega smukke smykker OG super hurtig levering og pakket med kÊrlighed ð«¶ðŒ Jeg handler kun her fremover ð