レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Toilet faciliteter pÃ¥ 2 sal ved terrasse caféen under al kritik Der er forretninger der betaler en formue for at leje sig ind i jeres faciliteter Dette har ikke noget med terrasse caféen at gÞ... もっず芋る

Tak til RÞdovre Centrum for at holde de forhadte parkeringsfirmaer ude, de hÊrger i alle andre omrÃ¥der i kbh omrÃ¥det. Der lÊgges fÊlder for os bilister ved bl.a. at forvirre med diverse skilte ved... もっず芋る

Supergod oplevelse hos Zizzi i RÞdovre Centrum i dag. Stort udvalg i forretningen og sÊrdeles servicemindede og meget kompetente ekspedienter. 'Ea' tog sig af mig pÃ¥ en meget kompetent og sÞd mÃ¥de... もっず芋る

䌁業情報

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

128件のレビュヌ

En mega god Center

De fleste af anmeldelserne er ikke til selve centeret, men derimod til selve butikkerne. Jeg vil gerne sige, at jeg har altid kun gode oplevelser med selve centeret. Der er gode variationer af butikker og mad muligheder, og der sker masser af sjove events ude foran Sunset. Der er desuden også gratis parkering.

Hvis jeg skulle komme med noget negativt, så er det efter min mening at toilet faciliteterne kan fÞles lille og mangel fuld i forhold til selve centerets stÞrrelse

2026幎3月12日

Service udover det sÊdvanlige

I gÃ¥r fredag, den 6. Marts 2026 var min datter og jeg i Power RÞdovre centret
 fik en outstandig service af Hassan E
 hvor er det bare sjÊldent at man som kunde mÞder en service pÃ¥ det niveau
 KÆMPE anbefaling herfra
 og hans kollega viste samme niveau
 det er ikke sidste gang at vi vÊlger Power RÞdovre

2026幎3月6日

DÃ¥rlig service- VERO MODA

Af mangel på andre steder at skrive en anmeldelse på VeroModa rÞdovre centrum, så bliver det her.

Jeg havde i weekenden kÞbt et par bukser som viser sig at vÊre den forkerte stÞrrelse. Jeg kan ikke finde kvitteringen, men beslutter mig for at forsÞge alligevel, nu hvor det bare er et bytte og ikke penge retur. Jeg er godt klar over at der er stor chance for at det bliver afvist i butikken.

Ekspedienten jeg taler med siger fÞrt at der ikke er noget at gÞre. Jeg siger hurtigt at det drejer sig blot om et bytte, ikke noget med penge retur. Hun foreslÃ¥r at hun finder min kvittering i deres system og spÞrger hvornÃ¥r jeg har vÊret der. Vi fÃ¥r afklaret hvornÃ¥r, jeg viser optagelser fra weekendens events i centeret. Hun kan ikke finde noget. Hun spÞrger om et belÞb, om jeg kan vise transaktionen pÃ¥ min bank. Det gÞr jeg, og der stÃ¥r specifikt "VERO MODA RØDOVRE" dato og belÞb. Men det er ikke nik Hun vil finde mig i systemet og det kan hun ikke. Jeg bliver lidt frustreret da jeg jo nu var blevet helt sikker pÃ¥ at det nok skulle lykkes, for jeg ved jo at jeg var der. Jeg spÞrg hvorfor det ikke kan findes, og hun lÞfter bare pÃ¥ skuldrene og virker helt ligeglad.

Jeg synes det er total åndssvagt at give en kunde en dårlig oplevelse pga et bytte. Jeg kunne forstå hvis jeg ville have pengene tilbage. Hele måden at jeg får givet alle de oplysninger hun spÞrger på, og hun bliver ved med at smide mistroen tilbage på mig, som om at jeg lyver om at have vÊret der.
Jeg var gået med et "desvÊrre ingen kvittering, ingen bytte". Men når nu hun gerne vil finde mig i systemet og det giver håb.

Jeg har skrevet til kundeservice. Jeg har forsÞgt at ringe til butikschefen uden held.

Jeg har handlet der meget. Jeg synes det er en lÊkker butik, med et vÊld af gode vare. Jeg kommer ikke mere efter denne oplevelse.

2026幎3月6日
自発的なレビュヌ

Mit fÞrste besÞg på stedet

Mit fÞrste besÞg på stedet - og egentlig kun fordi café Clara på 1.sal havde lukket.
Nemt at bestille, men lidt lÊnge om at servere ved bordet, som man kan vÊlge ved bestillingen.
235kr for to menyer, hvor burgerbollerne var kolde. Fritterne var slunkne, og min fersken drik smagte af vand. 🫣😳🥵
Det er både fÞrste og sidste gang jeg besÞger dette sted.
Jeg må så leve med at bo ca.500m fra stedet, og deres madlugt fylder hele min lejlighed når vinduerne er åbne 🙈😷

2026幎2月21日

Var inde idag i HumÞr Shoppen med mit

Var inde idag i HumÞr Shoppen med mit barnebarn,datter og veninde Vi kiggede rundt og selvfÞlgelig som de fleste bÞrn pÃ¥ snart 3 Ã¥r piller mit barnebarn ved de nederste ting der er legetÞj. Vi lagde tingene pÃ¥ plads men lige et minut kiggede vi voksne pÃ¥ nogen figurer og mit barnebarn havde taget noget legetÞj og lagt det pÃ¥ gulvet Pludselig kommer ejeren og spÞrger om vi har et lille barn med og vi siger ja og sÃ¥ med et kropsprog og sur mine sagde han at vi rydde op NU ! Han var sÃ¥ sur og ubehagelig Der kommer vi ihvertfald ikke mere 😡

2026幎2月16日
自発的なレビュヌ

Mega dårlig oplevelse i skoafdelingen

MAGASIN: Mega dÃ¥rlig oplevelse i skoafdelingen. Jeg skal reklamere for mine sko, sÃ¥ fÃ¥r jeg en kvinde midt i 50’erne af vide at det gÞr de ikke, og jeg er skide heldig at hun vil give mig mine penge tilbage pÃ¥ et gavekort. P. klam og ubehagelig oplevelse. Det var ikke engang hende jeg blev betjent af.

2025幎12月19日

DÃ¥rlige toilet forhold

Toilet faciliteter på 2 sal ved terrasse caféen under al kritik
Dette har ikke noget med terrasse caféen at gÞre
De gÞr altid det bedste
Men RÞdovre centrum som udlejer burde skamme sig over den opfÞrsel de udviser dyrt betalende lejere
Wh
En hyppig gÊst på terrassen

2026幎2月1日

Jeg havde hos Centrum Fisk den 28.12.25

Jeg havde hos Centrum Fisk den 28.12.25 bestilt afhentning af en deal den 2.1.26. Bestilt i telefonen og også fået det bekrÊftet. Da jeg ville hente maden påstod en af de ansatte at det havde jeg ikke for de tog slet ikke imod bestillinger til denne dag, hvilket jeg selvfÞlgelig brokkede mig over. Medarbejderen påstod faktist at jeg ikke havde ringet. Jeg måtte så kÞbe nogle afdre ting, men lige da jeg var ved at forlade forretningen kom en anden medarbejder og sagde at nu havde de fundet mine varer. Jeg synes det ville have vÊret på sin plads at den noget ubehÞvlede medarbejder kom ud og gav mig en undskyldning, men han var desvÊrre ikke at se i forretningen mere. RINGE KUNDESERVICE.

2026幎1月2日

Spotdeal 200 kr.

Vi har i dag hentet vores spotdeal til 200 kr. i Centrum fisk, og overordnet var den acceptabel, men men den varmrÞgede laksesalat var nÊrmest uspiselig, fordi den var overssaltet, og de rÞgede lakseskiver var så papirstynde, at man kunne kunne kigge tvÊrs igennem dem. Vi vil fraråde andre denne deal

2025幎12月20日
自発的なレビュヌ

Jeg FORSTÅR simpelthen ikke hvordan man

Jeg FORSTÅR simpelthen ikke hvordan man som et center, der formentlig gerne vil have at deres kunder kommer igen, lader butikker, som BEVIDST undviger kÞbeloven, eksistere?

Det virker ekstremt useriÞst at lade en butik som Lagazelle - vÊre i centeret - når de fedter sådan rundt i lovgivningen som de gÞr.
De har sager liggende på sig i forbrugerklagenÊvnet og et hurtigt kig på trustpilot beskriver også en butik som man skal holde sig langt langt vÊk fra.

Jeg har nydt jeres center - men jeg ved ikke om jeg tÞr besÞge jer mere, da jeg faktisk ikke ved hvor mange af sådanne kvaksalver butikker i har liggende... det er desuden et super trist signal at sende til de butikker som der overholder kÞbeloven.. burde det ikke vÊre de butikker i havde i jeres center og ikke sådanne butikker der snyder ?

Jeg vil desuden påpege at butikken lugter langt vÊk af at have et foruroligende arbejdsmiljÞ for deres unge piger, som skal stå og agere på deres chefers vegne, i sÊr i sager, hvor de bevidst omgår lovgivningen. Den stakkels unge ekspedient som jeg skulle reklamere til over min nyindkÞbte jakke, med prismÊrke på, som var i stykker, stod nÊrmest og rystede selvom der ingen grimme ord blev sagt, men blot forklaret hende at det hun gjorde nu var imod kÞbeloven og at sagen ville ryge videre til nÊvnenes hus.
Jeg ved godt at i som center ikke har noget med forbrugerklager over specifikke butikker. Men jeg syntes godt LIGE i kunne STRAMME an, og så ikke HAVE sådanne butikker liggende hvor både kÞbelov og arbejdsmiljÞ tydeligvis er glemt nede i kÊlderen.

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Holder ikke hvad de lover!!

For 14 dage siden kÞbte jeg en iPad samt AirPods. Jeg fik at vide, at varerne ville vÊre klar til afhentning efter tre dage, da de ikke var pÃ¥ lager. Siden da har jeg vÊret i kontakt med Power flere gange og fÃ¥et nye afhentningsdatoer, men er desvÊrre gÃ¥et skuffet hjem hver gang (i alt fire gange indtil videre). Det synes jeg simpelthen ikke er i orden! Giv dog en dato, I kan stÃ¥ inde for, i stedet for bare at sige noget, der lyder godt. NÃ¥r man ringer til kundeservice, fÃ¥r man at vide, at man vil blive ringet op inden for 24 timer – men der sker aldrig noget! Jeg har mÃ¥ttet desvÊrre skuffet min datter hver gang, da hun venter spÊndt pÃ¥ sin ipad som hun har Þnsket lÊnge - Det bliver sidste gang jeg handler hos Power!!

2025幎12月12日

Centrum Fisk fantastisk service

Min livsledsager havde fÞdselsdag og hun skulle selvfÞlgelig fejres med Champagne og Þsters, hvad ellers! Åbning af Þsters havde jeg en ide om det kunne klares " snip, snap, snude ". Det lykkedes ikke, selv om jeg til lejligheden endog havde indkÞbt en Þsterskniv. Gode rÃ¥d var dyre, sÃ¥ jeg kontaktede Centrum Fisk i RC, selvom jeg havde kÞbt kassen med Þsters hos en anden fiskehandler, og bad om hjÊlp: Bare kom over med dine Þsters, sÃ¥ skal vi klare den for dig, oplyste den meget flinke ekspedient. Alle Þsters blev Ã¥bnet mens jeg ventede i forretningen og det endda UDEN BEREGNING. Se, det er da service der vil noget.
GlÊdelig jul fra Steen A. Christensen, 3500 VÊrlÞse

2025幎11月28日
自発的なレビュヌ

Frygtelig hÞrm af parfume i hele centeret

Jeg har kun vÊret i RÞdovre centeret fÃ¥ gange, men hver gang har det irriteret mig, hvor meget folk har lugtet af parfume. I dag gik jeg et sted uden mennesker, men stadig kunne jeg lugte “parfumen”.
Udsender centeret luftfrisker, og hvorfra gÞr de det? Det kan ikke vÊre sundt at indånde, hverken for kunder og isÊr ikke for dem, der arbejder derude. Jeg er spÊndt på, om jeg får et svar på dette, og jeg fjerner gerne min anmeldelse, hvis jeg tager fejl

2025幎11月22日

The Spot Cafe RÞdovre Centrum

The Spot Cafe RÞdovre Centrum.

Vi forstår godt at det er dyrt. Og det er ok. Huslejen skal betales..

65 kr for en sodavand og 135 kr for en sandwich med fÊrdigbrÞd fra Netto(Undskyld Netto). Med lidt salat og en skive laks. Igen fra Netto(Undskyld Netto). Det er tydeligt at der kommer kunder, uanset kvalitet. De kunder som bliver vÊk, er ikke et problem. For der kommer bare andre kunder. Det er tydeligt. ØV.

Enten skal prisen meget ned. Eller også skal man lave noget godt.

Men RC er et godt sted-- Vi er glade.

2025幎11月7日

Salon Medusa

Salon Medusa

Du skal ikke lade dem klippe page hår på dig. Jeg er sikker på de ikke har dem 4 årige uddannelse. For dameklip, det kan de ikke.
De taler tlf mens de klipper dig. Og fÞntÞrrer det ikke. 500 kr, dyrt, halvfÊrdig og dårligt.

De tilbyder ny klipning. Eller at rette det. Det har jeg ikke tillid til

2025幎11月2日

Jeg har i dag vÊret i Zizzi i RÞdovre

Jeg har i dag vÊret i Zizzi i RÞdovre Centret og sikke en positiv oplevelse.
Jeg havde bestilt forkert stÞrrelse, men de 2 unge piger i butikken var SÅ HJÆLPSOMME. De sendte mine varer retur, og fandt 2 ud af 3 stk tÞj som jeg kunne kÞbe i butikken . Udover det- gjorde de opmÊrksom pÃ¥ 3 for 2 pga fÞdselsdag - sÃ¥ kom ogsÃ¥ hjem med en fin bluse
HÃ¥ber min ros nÃ¥r de 2 unge piger- som gjorde min dag endnu mere dejlig . Tak til dem 🀩

2025幎10月12日

Vi skulle spise på “S

Vi skulle spise pÃ¥ “S - BAR” i RÞdovre centrum. Det er en lille restaurant med kebab, pizza osv. Vi kÞbte 2 durum’s en med kylling og en med kebab. Der stod det kostede 50 kroner. Den med kebab kostede som sagt 50kr den anden kostede 59? Uden grund. Det var meget, meget smÃ¥ passioner. Og lidt kedeligt (for ikke at sige) meget kedelig smag. Og kun agurk og tomat som fuld.

2025幎9月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ