レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bedste bÞf og oplevelse nogensinde, servicen er i top ,bliver altid taget godt i mod og guidet kyndig gennem aften,der er tÊnkt pÃ¥ alt og vi nyder vores aften i de fineste omgivelser, kan kun anbefale... もっず芋る

Helt fantastisk sted og klart Slagelses bedste restaurant. Vi har vÊret der og spise mange gange og er aldrig blevet skuffet Iver hverken mad eller service. Har ogsÃ¥ prÞvet deres take away og det er... もっず芋る

I gÃ¥r besÞgte jeg Roots4 for fÞrste gang. Vi havde bestilt den helt store tavlemenu med tilhÞrende vin osv. Jeg har kun ros for bÃ¥de mad, omgivelser og betjening. Maden sÃ¥ flot ud og smagte formi... もっず芋る

Med stor afstand det bedste spisested i Slagelse. Her er god betjening, kvalitetsmad lavet fra bunden og et stort udvalg af udsÞgte drikkevarer. Roots4 har meget mere at byde pÃ¥ end stÞrstedelen af Sl... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Fransk/Dansk Restaurant, hvor vi går op i kvalitet og hvor maden er lavet fra bunden. Hyggeligt Restaurant i midten af Slagelse. Passion for mad og vin

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

Bedste bÞf og oplevelse nogensinde

Bedste bÞf og oplevelse nogensinde, servicen er i top ,bliver altid taget godt i mod og guidet kyndig gennem aften,der er tÊnkt på alt og vi nyder vores aften i de fineste omgivelser, kan kun anbefale alle at give sig selv en super middag hvor der er tÊnkt på alt

2025幎5月3日
自発的なレビュヌ

Helt fantastisk sted og klart Slagelses

Helt fantastisk sted og klart Slagelses bedste restaurant. Vi har vÊret der og spise mange gange og er aldrig blevet skuffet Iver hverken mad eller service. Har også prÞvet deres take away og det er lige så lÊkkert.
Vi var der med nogen venner fra KÞbenhavn i gÃ¥r, som ellers har prÞvet mange gode spisesteder, men de var meeeget begejstret over Roots4 og siger de kommer tilbage pÃ¥ trods af afstanden. SÃ¥dan Roots4, fortsÊt det gode arbejde. 😀

2021幎5月9日

God, men arrogant kok

Hvis man vÊlger at lÊgge sig i niveauet 500 til 600 kr for 3 retter a la carte skal det vÊre GOD basis mad. Jeg betaler gerne for god mad....Meget gerne endda...IsÊr i slagelse, da der er meget lidt god mad
Jeg havde derfor glÊdet mig til Roots4 åbnede igen.
Men ak....
De åbnede med samme menu som i 2019! Forskellen var ikke lÊngere var fjordrejer til de hvide asparges. Men ok, jeg gav dem en chance, for de var mit håb for rigtig mad i slagelse..
Det skal siges at alt hvad vi fik var generelt og overordnet var rigtig godt!
Min kÊreste fik hvide asparges m.rejer og hollandaise sauce...Asparges og rejer var dejlige - perfekt tilberedte- men en hollandaise skal smage af citron, ellers bliver det bare en varm mayo Det nÊvnte jeg ...fik lidt ekstra hvidvin uden at bede om det.. hvilket jo er dejligt. Meeennnn.
Jeg fik tatar til forret... kÞd dejligt....chips af rodfrugter fantastisk dejlige - isÊr grundet konsistens.... blev lovet mayo m. TrÞffel..Der var MEGET lidt...
Men ok sagde intet...dels grundet, at det var en god ren tatar , brÞdet er virkelig godt ( fyld op ????) Og jeg havde allerede nÊvnt hollandaisen..
Vi skulle have samme hovedret.. 255 kr for sÞtunge m.kaetofler og brokolini....
Dejlig fisk! Intet at sige der....overhovedt!
Dejligt med grillet citron og kapers!
Det der provokerer mig er at halvdelen af retten er dampet brokolini og blomkål..men de er rå?????? Vi kunne ikke engang skÊre disse med kniven.
Jeg klager til tjenerne....og får det svar fra kokken ...at sådan skal de vÊre...Han vil have friske grÞnsager..... !!!!???,,
RÃ¥????
Jeg vil bestemt ikke have overkogte grÞnsager!...MEN DE VAR RÅ ! ( gik ud igen fra begge tallerkener)
Han undskyldte ikke, kaldte os nÊrmest ignoranter .. samtidig med at han tog vores 500 kr for retterne.
Her er det jeg stopper op....
Selvom jeg bor på landet i slagelse området
Så kender jeg min mad. !!!! Og hvis jeg skal stÞtte restauranter, der fremmer god mad i udkanten, så skal kokkene ikke behandle mig som en idiot! Jeg betaler potientiel deres lÞn.
Alle kan lave fejl... Men indrÞm det!
Samlet:
- ok mad samlet
- hollandaise mangler smag
- God tatar...men savner trÞffel - meget!!!!!!
- Rigtig god sÞtunge
- Der mangler dampning af brokolinien og blomkålen.
- LAV EN NY MENY

2021幎5月4日

Slagelses bedste restaurant.

I går besÞgte jeg Roots4 for fÞrste gang. Vi havde bestilt den helt store tavlemenu med tilhÞrende vin osv.
Jeg har kun ros for både mad, omgivelser og betjening.
Maden så flot ud og smagte formidabelt, og retterne havde en tilpas stÞrrelse. Smilende og hÞflig servicering hele aftenen selvom der var travlt.
Roots4 er absolut anbefalelsesvÊrdigt.

2020幎10月16日

2 ud af 5 stjerner

2 ud af 5 stjerner. De to stjerner gives udelukkende for en glimrende hovedret og en helt fantastisk dessert. Det er kÊrlighed til råvarerne men ikke til gÊsterne. Vi var der i 2 timer og endte med at betale ca. 900 kr for to personer. Vi nåede både at bestille noget som de så åbenbart ikke havde alligevel - og så blev vi helt glemt til sidst fordi tjenerne havde mere travlt med at dÊkke op så de kunne holde fyraften. Da vi gjorde opmÊrksom på det fik vi blot at vide at desserten snart ville komme.

Alt i alt; tag på Madklubben i KÞbenhavn. maden er billigere, betjeningen bedre og hvis der sker fejl eller man bliver glemt får man en undskyldning og et forsÞg på at imÞdekomme en eller anden form for kompensation for ulejligheden.

2019幎11月1日

Vi var forbi den 18/4-2019 for at fejre

Vi var forbi den 18/4-2019 for at fejre fÞdselsdag. Jeg har vÊret der et par gange fÞr og det skal siges at vi kommer meget på restauranter, vi har de gange vi har vÊret der, vÊret ret imponeret over både maden og tjenerne, det har sååååå Êndret sig gevaldigt. Tjeneren virker som om hun ikke gider betjene os, men vi får da bestilt maden, da vi er fÊrdig med at spise henter hun tallerknerne, desvÊrre taber hun en gaffel, den vÊlger hun så at sparke hele vejen fra restauranten ud til kÞkkenet, de larmer ret meget da der ikke er andre gÊster end vores selskab. Vi har så siddet en time, stadig med pomfritterne og 8 tomme flasker da vi spÞrg om det ikke snart bliver flyttet. Desserten springer vi over og går videre.
Jeg har sat mine ben der for sidste gang.

2019幎5月14日
自発的なレビュヌ

Det dårligste/elendigste mad jeg har

Det dårligste/elendigste mad jeg har fået lÊnge. Fik en menu....Fisken i forretten var alt for salt og derfor uspiselig, kyllingen i hovedretten var tÞr, virkede som om den havde vÊret opvarmet eller stået under en varmelampe x flere dage, dessertkagen virkede gammel og tÞr. Måske det er standeren, når man kommer midt på ugen, at der serveres rester fra weekenden, prisen er dog det samme. Vil aldrig anbefale andre at komme der, det på trods af jeg for år tilbage fik det dejligste mad selv samme sted, men med andre ejere.

2019幎2月25日

Alt til UG

Et kig på menukorte: Meunierestegt SÞtunge
Helstegt på ben, rÞget smÞrsauce, kogte kartofler og citron. Det skal jeg da prÞve tÊnkte jeg ad prÞve. Maden kom på bordet, mit fÞrste indtryk af maden var, super flot for Þjet og en dejlig duft. Så kom maden i munden og så tÊnkte jeg, Nej nej nej det kan ikke passe, jeg har aldrig oplevet noget lignende, super vel smage, et rigtig godt stykker håndvÊrk fra kokkens siden. 6 ud af 6 stjerner kommer der fra min mund. Om jeg kommer igen, ja ja ja det gÞr jeg

2018幎3月5日

Glimrende spisested

Glimrende spisested. Stedet lÞfter sig hÞjt over gennemsnittet i Slagelses jungle af cafeer og KinÞjserrestauranter.
Indretningen er lidt mÞrk - men super hyggelig, - som en hule man fÞler sig velkommen i.
Maden er super lÊkker og serveres i tilpas afstemt mÊngde.
Tjenerne er ikke bare "tallerkenslÊber", - de ved rent faktisk, hvad det er de serverer - ikke bare på remse- de svarer gerne på spÞrgsmål.
Personale udviser en evnen til at ballancere imellem at vÊre omkring gÊsten - at spÞrge til gÊstens velbefindende - men dette, - uden at vÊre anmasende / påtrÊngende.
Vinmenuen var fin - dog vil jeg ikke give tjeneren ret i at den - iÞvrigt kraftige og velsmagende portvin, - passede til osten. Navnlig ikke til ost med rosmarin. Men lad det nu ligge.
Det er klart et sted man godt kan vÊre bekendt at invitere konen/kÊresten på en romantisk middag.

2018幎2月18日
自発的なレビュヌ

Med stor afstand det bedste spisested i

Med stor afstand det bedste spisested i Slagelse. Her er god betjening, kvalitetsmad lavet fra bunden og et stort udvalg af udsÞgte drikkevarer. Roots4 har meget mere at byde på end stÞrstedelen af Slagelses cafeer og restaurationer, hvor kun navnet på menukortet er forskellen. Jeg håber inderligt, at Roots4 er kommet for at blive. Det har i den grad hÞjnet niveauet for spisning i Slagelse.

2017幎9月22日

Fantastisk restaurant

Fantastisk restaurant! Bliver mÞdt af smilende tjenere, der er meget hjÊlpsomme, og har styr på det hele. Super lÊkkert mad og vine. AtmosfÊren er rigtig hyggelig og varm. Kan varmt anbefale denne restaurant.

2017幎8月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。