Verdensklasse rådgivning
Vi indhentede flere tilbud og valgte at gå med en anden entreprenÞr, men vi har kun gode anbefalinger til SÞren - fantastisk vejledning og åbenhed for forskellige lÞsninger hele i vejen igennem.
10/10 stjerner.
10/10 stjerner.
De skulle finde årsag til stoppet kloakrÞr mellem brÞnd og vej. Jeg havde oplyst rÞr stoppet og der var vand i brÞnd/rÞr. Det var intet problem jvf. ejer SÞren. De kommer og kan ikke se årsag på kamerat grundet vand og rÞr stoppet!!!. Så de vil ud en gang til med slamsuger og spuling osv. Så fakturering 2 x besÞg + spuling osv.. Det er bare ikke i orden. Så jeg har mistet tilliden til dem og de skal ikke fÊrdiggÞre denne opgave. Så ingen anbefaling herfra. Jeg finder nogle professionelle der kan magte denne "store" opgave.

RÞrlÊggeren ApS ããã®åç