Rosecure レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Nooit in zee gaan met dit bedrijf. Al lange tijd geleden opgezegd omdat ze de prijzen maar blijven verhogen wat van geen kant klopt. Nu blijven ze maar facturen sturen terwijl wij schriftelijk e... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Niet in zee gaan met dit bedrijf Een contract van 5 jaar lijkt prima maar dit is het niet. De prijzen worden meerdere malen verhoogd ook al heb je in het contract een prijs afgesproken. Het word... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Contract voor 5 jaar afgesloten. Wordt stilzwijgend met 5 jaar verlengd zonder waarschuwing vooraf. Dit mag tegenwoordig niet eens meer maar ze houden toch voet bij stuk en komen met een afkoopsom van... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 建設・製造

さまざまな外部ソースから提供された情報

RoSecure neemt graag uw zorgen uit handen. Als ondernemer werkt u dag in dag uit hard aan uw bedrijf. Dan wilt u het bedrijf natuurlijk ook zo goed mogelijk beschermen tegen verstorende invloeden van buitenaf zoals inbraak, vandalisme en brand. Door de juiste inzet van onze beveiligingsadviseurs, onze kennis en de jarenlange ervaring in de IT en telecom kunnen we het midden- en kleinbedrijf de juiste oplossingen bieden op het gebied van beveiliging.

連絡先

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Enkele opmerkingen.

Enkele opmerkingen.
Op vrijdag 21 juni hadden wij een afspraak, dat er een monteur zou komen voor service. Wij hebben toen niemand gezien en ook niets gehoord dat het niet door zou gaan. (Je zou er maar vrij voor moeten nemen).
Op dinsdag 25 juni kregen wij een telefoontje van de planning, dat de monteur wel was geweest maar niemand had gezien.Een beetje late reactie, maar dat is erg raar want wij zijn de hele dag aanwezig geweest op kantoor.
Nu hebben wij een afspraak voor donderdag 27 juni. We zullen zien.

2019年6月26日
5つ星のうち5の評価

Hele prettige samenwerking!

Hele prettige samenwerking bij de bespreking van de installatie van onze nieuwe voip telefonie! Er werd goed op mijn bedrijfssituatie ingespeeld. (multifunctioneel sportcentrum + woonhuis + fysiopraktijk)

2019年6月25日
5つ星のうち5の評価

De medewerker heeft me deskundig en vooral vriendelijk geantwoord

De medewerker heeft me zeer deskundig en vooral beleefd en zeer vriendelijk tewoord gestaan, hij luisterde mijn vraagstelling aandachtig en was uiterst behulpzaam met het zoeken naar oplossing met meerdere mogelijk heden waarin ik zelf mijn passende keuze kon maken, vandaar dat zijn uitleg niet direct bij me binnen kwam, legde hij het gewoon nogmaals uit zonder probleem verder.

2019年6月17日

Trustpilot エクスペリエンス