2.3

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

レビューの確認を行います

Ontbrekende stof

Alle stof die behandeld wordt goed geleerd, maar de in de CBR examens komen dingen aan bod die niet behandeld worden op edudrive. Oprecht, geloof alle recensies die je leest, want ik ben al twee keer gezakt door edudrive.

2025年11月10日

Horrible website

I haven’t even taken the test yet because the website is horrible. I’m doing the course in English, but it takes around seven refreshes and random clicks before it finally switches languages. Some video challenges don’t load at all — just a black screen. The translation and overall functionality lag constantly, making it almost impossible to follow the course properly. It’s honestly unbearable , so I'm going to stop the course and unfortunately lose the money.

2025年10月5日

Zeer incompleet

Ik heb vandaag mijn theorie examen gedaan bij het CBR en ik had echt het gevoel dat ik goed voorbereid was. Ik kende alle stof uit de cursus van Edudrive uit mijn hoofd. Maar op het examen kreeg ik een HELEBOEL vragen over dingen die in de stof helemaal niet aan bod waren gekomen. Het is dus een heel incomplete cursus. Ik ben dan ook gezakt. Bedankt hoor... Bij de oefenexamens zitten overigens ook fouten in de antwoorden. Wat de ene keer goed is, wordt de volgende keer fout gerekend dus dan moet je Googlen wat nou juist is.

2025年10月1日
5つ星のうち1の評価

Behoorlijk slecht blijft slecht !

Ik denk dat de review hieronder al heel duidelijk is geformuleerd.
Vorig jaar mijn motortheorie bij L..s media geleerd. Dit is vrijwel een 1 op 1 kopie als bij het CBR. Nu kreeg ik deze Edudrive bij de opleiding voor rijbewijs C. Wat valt dit vies tegen. Goede en duidelijke uitleg ontbreken. 1 verkeerde toets indrukken en je wordt gelijk uit je oefenexamens geknikkerd en moet men weer opnieuw beginnen. Het gros van de oefenexamenvragen krijg je bij het volgende oefenexamen weer.

Inmiddels overgestapt met het leren op een tablet. Dit gaat iets beter maar ook weer allemaal bugs. Lang geleden dat ik voor software betaald heb wat zeer slecht werkt. Beetje jamner.

2025年7月11日
5つ星のうち1の評価

Ik heb dit review al eerder bij…

Ik heb dit review al eerder bij Edudrive als suggestie ingediend met het verzoek om hun lesstof aan te vullen, maar hier geen reactie op ontvangen.
Mijn review is bedoeld als een waarschuwing voor potentiele toekomstige leerlingen/klanten zodat zij weten waar ze aan beginnen, want bij Edudrive ga je op het moment van schrijven niet met voldoende kennis je auto theorie examen in.
Bij het doen van de oefenexamens kom je er al heel snel achter dat misschien 50% van alle nodige info daadwerkelijk in de lesstof besproken wordt. Bij het doen van je daadwerkelijke theorie examen kom je er al heel snel achter dat zelfs in de oefenexamens niet alle kennis die je nodig hebt gedeeld wordt.
Dit zorgt voor een didactische, tijd/energierovende nachtmerrie waarbij je oefenexamen na oefenexamen doet, telkens een handvol aan dezelfde vragen opnieuw krijgt en een aantal vragen krijgt waarbij je het antwoord moet gokken en daarna alsnog het gevoel hebt dat je niet voldoende voorbereid naar je examen gaat.
Het is dat dit product bij mijn lespakket inbegrepen zat en ik niet de optie had om dit weg te laten maar als ik mijn theorie niet haal voordat mijn licentie is afgelopen ga ik toch echt op zoek naar een andere optie voor het leren van de theorie...
Ik kan uiteraard geen screenshots maken van de officiële theorie examens gemaakt bij het CBR maar ik heb inmiddels wel al een hele map vol aan oefenexamen vragen waarvan de informatie die nodig is om de vraag te beantwoorden nergens in het lesboek of in de hoofdstukken op de site terug te vinden zijn. 'Nieuwe methode' of niet, ik vind het niet kunnen dat studenten zo onvoorbereid een examen ingestuurd worden.

2025年6月5日

レビューの対象になっている企業の方へ