レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... もっと見る

5つ星のうち5の評価

O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Pozytywna

Trochę było zamieszania z dostawą, ale w końcowym efekcie otrzymałam zamówiony produkt.

2022年8月30日

Hej piękna,
bardzo dziękuję za recenzję!

Super zakupy zrobilam

Super zakupy zrobilam, kosmetyki bardzo dobre jakosci, efekt widac od razu , jestem zadowolona

2022年8月18日

Droga Grażyno,
Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z Naszych kosmetyków oraz dziękujemy za zaufanie!

5つ星のうち5の評価

Jestem bardzo zadowolona z produktów

Jestem bardzo zadowolona z produktów. Pięknie się rozprowadzają i wchłaniają byłam pewna, że będą tluste, a tutaj zaskoczenie. Po rozprowadzeniu nie ma śladu, wszystko się wchłania. Polecam!!! Efekt gwarantowany!!!

2022年8月8日

Droga Agnieszko,
Dziękujemy za szczerą opinię oraz cieszymy się niezmiernie, że jesteś zadowolona z jakości Naszych produktów!

5つ星のうち2の評価

Bardzo słabo zapakowana paczka

Bardzo słabo zapakowana paczka, kosmetyki niemal wypadły przez dziurę, aż dziwne, że nadal były w tym kartonie, samo opakowanie kosmetyków tez niskiej jakości, cena nieadekwatna do jakości, co do efektów po samych kosmetykach muszę poużywać ich dłużej.

2022年8月6日

Droga Roksano,
Dziękujemy za opinię - ona wiele dla Nas znaczy. Postaramy się zrobić co w Naszej mocy, aby opakowania były solidniejsze oraz aby klienci mogli być bardziej usatysfakcjonowani z Naszych produktów. Mamy nadzieję, że jednak pokochasz Nasze kosmetyki po dłuższym czasie stosowania!

5つ星のうち4の評価

Zgodnie z oczekiwaniami

Towar przyszedł zgodnie z oczekiwaniami. Sam zakup mega intuicyjny.
Jedyny minus to stosunkowo długi czas oczekiwania na przesyłkę.

2022年7月25日

Drogi Remigiuszu,
Dziękujemy Ci za szczerą opinię oraz cieszymy się, że jesteś zadowolon z Naszych produktów!

Zadowolona

Jestem usatysfakcjonowana i zadowolona

2022年7月21日

Droga Karino,
Dziękujemy za tak pozytywna opinie! ❤️

Kosmetyki dopiero testuję

Kosmetyki dopiero testuję, więc ciężko mi się wypowiedzieć na temat ich działania. Na tę chwilę jestem ciekawa kremu pod oczy, który ma cudowną konsystencję, jest bardzo wydajny i pięknie wygląda na skórze, dlatego na jednym słoiczku na pewno nie skończę. Paczka została bardzo dobrze zabezpieczona przed ewentualnym uszkodzeniem. Jak na razie jedyny minus, to długi czas oczekiwania na zamówienie i brak informacji o tym, iż przez dużą liczbę zamówień może dojść do takiej sytuacji, czym byłam lekko poirytowana. Jednak po napisaniu maila z pytaniem, co się dzieje z moją przesyłką przez taki długi czas, dostałam dość szybką odpowiedź oraz w ramach "zadośćuczynienia", zwrot kosztów przesyłki, czego absolutnie nie oczekiwałam, więc byłam miło zaskoczona.

2022年7月20日

Droga Doroto,
Dziekujemy bardzo za Twoja opinie - ona wiele dla Nas znaczy! Bardzo Nam przykro, ze musialas czekac na paczke dluzej niz powinnas i mamy nadzieje, ze uda Nam sie uniknac takich sytuacji w przyszlosci.
Dziekujemy za zaufanie i bardzo sie cieszymy, ze polubilas Nasze produkty!❤️

Szybka i bezproblemowa dostawa

Szybka i bezproblemowa dostawa, produkty świetne, moja skóra je uwielbia :)

2022年7月13日

Droga Ewo,
Dziękujemy bardzo za tak pozytywna opinie i cieszymy sie, ze jestes zadowolona z Naszych produktów! ❤️

5つ星のうち3の評価

Opóźnienia i problemy z komunikacją

Zamówienie miało dotrzeć w 3-5 dni roboczych. Dotarło tydzień później. To miał być prezent na urodziny, więc niekomfortowa sytuacja. Pisałam maile i na Instagramie. Dopiero po kilku dniach ktoś odpisał, że się tym zajmie, więc nie wiedziałam, co się dzieje. Dostałam kod rabatowy w ramach rekompensaty.

2022年7月12日

Droga Barbaro,
Bardzo przepraszamy za zaistniala sytuacje. Z racji tego, ze jest to przesylka miedzynarodowa takie sytuacje moga sie zdarzyc, jednak staramy sie ich uniknac jak tylko mozemy. Dziekujemy Ci za podzielenie sie Twoim doswiadczeniem, to pomoze Nam usprawnic proces wysylki paczek. Mamy nadzieje, ze wykorzystasz Nasz kod rabatowy i polubisz Nasze produkty!

5つ星のうち2の評価

Długi czas oczekiwania na przesyłkę…

Długi czas oczekiwania na przesyłkę natomiast produkt ok.

2022年7月12日

Droga Magorzato,
Dziekuje Ci za podzielenie sie z Nami Twoja opinia, ona wiele dla Nas znaczy! Ciagle pracujemy nad dostawa, aby byla ona zrealizowana mozliwe jak najszybciej. Mamy nadzieje, ze nie zniecheci Cie to do wyboru Rosental w przyszlosci!:)

5つ星のうち5の評価

Paczka szybko wysłana kremów jeszcze…

Paczka szybko wysłana kremów jeszcze nie używałam więc trudno mi się wypowiadać na temat produktów.

2022年6月29日

Droga Elu,
Dziekujemy za informacje zwrotna odnosnie przesylki, jest to dla Nas bardzo wazne, aby wciaz sie dla Was rozwijac! :)

Znakomite kosmetyki

Znakomite kosmetyki, naprawdę widać efekty. Dostawa sprawna, kontakt fachowy. Polecam na 100% dołączam do grona stałych klientek :)

2022年6月22日

Droga Moniko,
Cieszymy sie bardzo, ze Nasze kosmetyki Ci sluza i dolaczylas do Naszej rodziny Rosental! ❤️

5つ星のうち5の評価

Bardzo przyjemne w zastosowaniu…

Bardzo przyjemne w zastosowaniu kosmetyki. Serum z hialuronem geste, skora po nim miekka, bardzo przyjemne zapachy.

2022年6月11日

Aniu,
Jestem Nam niezmiernie milo za tak pozytywna opinie i dziekujemy bardzo za zaufanie! ❤️

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。