Rosental レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... もっと見る

5つ星のうち5の評価

O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

17 maja przed wyjazdem do polski…

17 maja przed wyjazdem do polski złożyłam zamówienie#5328 na kosmetyki które miały przyjść w ciągu trzech dni roboczych na adres do mojej siostry .Obecnie jestem w Polsce a kosmetyki nadal nie przyszly ,dwukrotnie zgłaszałam na maila informacje o nie otrzymaniu zamówionego towaru i nadal nic, totalna ,,Cisza"brak kontaktu i obsługi w języku polskim,tylko jedyne gdzie można złożyć skargę na maila i to w jezyku niemieckim.Jestem poruszona tym ,że za zamówiony towar płacimy a zamówienia nie otrzymujemy.

2022年6月1日

Grazyna,

Bardzo mi przykro z powodu zaistnialej sytuacji i braku komunikacji w jezyku polskim. Widze, ze paczka juz pomyslnie do Pani dotarla, takze jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje, ze Nasze produkty okazaly sie byc warte czekania! 💜

5つ星のうち4の評価

Bardzo nieekologiczne pakowanie małej…

Bardzo nieekologiczne pakowanie małej paczki produktów do wielkiego niemal 4x większego pudła, to na minus.

2022年5月31日

Aleksandra,
Bardzo dziękujemy za opinie oraz cenna uwage - postaramy sie to zmienic w jak najszybszej przyszlosci ❤️

5つ星のうち5の評価

Firma która dba o klienta

Firma która dba o klienta. Pomimo trudności z dostarczeniem zamówienia po złożonej przeze mnie reklamacji bardzo szybko nastąpiła interwencja i przesyłka w trybie natychmiastowym dotarła do mnie. Polecam.

2022年5月23日

Justyna,

bardzo dziękujemy za miłe słowa 💜.

5つ星のうち2の評価

Opłacając koszty przesyłki mam prawo…

Opłacając koszty przesyłki mam prawo otrzymać przesyłkę pod wskazanym adresem. Mimo ciągłej obecności kogoś w domu kurier się nie pojawił. Sprawdzajac tracker dowiedziałam się że moja paczka czeka na odbiór na poczcie. Zero komunikacji z państwa strony czy też kuriera.

Milena

2022年5月19日

Milena,

dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że tym razem nie mogliśmy dotrzymać naszej obietnicy dostawy. Niestety nie mamy wpływu na pracę poszczególnych oddziałów. Mamy nadzieję, że produkty to nadrabiają 💜.

5つ星のうち3の評価

Serum które kupiłam są cudowne

Serum które kupiłam są cudowne, niestety krem pod oczy ma pełno czarnego pyłku 😢 a to od papierowych czarnych wiórków umieszczonych w pudełku w którym zapakowane było moje zamówienie. I to mi bardzo przeszkadza bo wraz z kremem pod oczy mam czarny pyłek, więc nie używam już tego kremu, a szkoda bo kosztował nie mało, przyznaje że jestem zawiedziona.

Ula,

bardzo nam przykro. W każdej chwili możesz skontaktować się z naszym zespołem wsparcia, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜.

Najlepsze kosmetyki!

Dziękuję za szybką wysyłkę.
Przy 1 zamówieniu,niestety w transporcie jeden produkt uległ uszkodzeniu. Po zgłoszeniu sprawy i pozytywnym rozpatrzeniu produkt został wysłany ponownie za co bardzo dziękuję ❤️.
Wszystko zgodne z opisem 😍
Zestaw, który zamowilam jest totalnym sztosem‼️ po niedługim czasie odczuwalna zdecydowanie wygładzona skóra buzi.
Bukachiol zmniejszył przebarwienie które mi pozostało po pandemii 🙏
A serum naprawdę bardzo dobrze nawilża skórę!
Mysle, już nad kolejnym zamówieniem ❤️

Natalia,

bardzo dziękujemy za tak miłe słowa oraz zaufanie❤️

5つ星のうち1の評価

Bardzo długi czas oczekiwania na…

Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę

Marta,

bardzo przepraszamy za opóźnienia w dostawie Twojego zamówienia. W każdej chwili możesz skontaktować się z naszym zespołem wsparcia, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜.

Dla mnie super produkt

Dla mnie super produkt. Serum na niedoskonałości sprawdził się idelanie do mojej cery. Na pewno jeszcze zakupię produkty z tej firmy. Polecam !!

2022年5月12日

Aleksandra,

bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie ❤️

Dodatkowe opłaty celne

Beata,

Nasz Zespół Wsparcia jest już z Tobą w kontakcie, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜. Zapewniamy, że przy zamówieniu nie powinno być żadnych opłat celnych.

5つ星のうち1の評価

wysłane poczta polska oczywiscie…

wysłane poczta polska oczywiscie musiałam isc na poczte odebrac osobiscie a zamawiałam kurierem DHL wiec powinni zwrocic koszty przesyłki.

Katarzyna,

bardzo przepraszamy za opóźnienia w dostawie. W każdej chwili możesz skontaktować się z naszym zespołem wsparcia, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜.

Zamówiłam przesyłkę 26.04.2022

Zamówiłam przesyłkę 26.04.2022, to tej pory nie otrzymałam zamówienia.

Martyna,

nasz Zespół Wspracia skontaktował się już z Tobą w celu wyjaśnienia sytuacji. Twoja przesyłka jest w drodze do Ciebie 😊

5つ星のうち4の評価

I can say one bad thing about delivery

I can say one bad thing about delivery. It's about packing. I think the cosmetics were not well protected. I got the whole package but you may think about better protection. Cosmetics are good, I fully recommend Rosental.

Magdalena,

we try to avoid waste as much as possible. Thanks for the review 💜.

5つ星のうち3の評価

Opóźnienie w przesyłce i słaba…

Opóźnienie w przesyłce i słaba komunikacja. Ponadto, nadano przesyłkę pocztą i musiałam się pofatygować na pocztę, żeby odebrać produkty :(

2022年5月10日

Piękna,

Nasz Zespół Wsparcia stara się odpowiadać na wiadomości tak szybko, jak jest to możliwe. Dziękujemy za recenzję.

Bardzo zadowolona klientka

Jestem zachwycona kosmetykami. Moja skóra odżyła, stała się gładka, napięta i bardzo odżywiona. Polecam z całego serca każdemu bez względu na wiek czy problemy skórne.

2022年5月8日

Kasia,

bardzo dziękujemy za Twoją opinię 💜

Produkty najwyższej jakości

Moje doświadczenie z marką Rosental zaczęła się całkiem nie dawno jakieś 2 miesiące, a zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Kosmetyki świetnej jakości, naturalne składy, ceny za tak świetne produkty są po prostu niewygórowane.
Każde serum działa na skórę jak balsam, a kremy pod oczy działają kojąco i powodują, że skóra nie jest wysuszona lecz dobrze nawilżona. Po zastosowaniu kremów pod oczy, znikają cienie, zmęczenie zyskują zaś dobrze nawilżoną skórę, jędrność i błyszczące spojrzenie beż oznak zmęczenia.

2022年5月6日

Marta,

dziękujemy za recenzję! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona 💜

5つ星のうち5の評価

Jestem ogromnie zaskoczona firmą i…

Jestem ogromnie zaskoczona firmą i produktami. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Korespondowałam z Paniami poprzez konto na Instagramie. Otrzymałam wszystkie interesujące mnie informacje. Produkty doskonałe w przystępnych cenach. Poleciłam markę swoim klientkom i koleżankom, również są zadowolone. Dziękuję!
Zamówienia składałam przez maila

2022年5月6日

Wioletta,

bardzo dziękujemy za tak miłe słowa 💜

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。