RouteVision レビュヌ 1,375

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig goed geholpen door mederwerkers aan de telefoon. Ze nemen rustig de tijd om uit te leggen. Kan RouteVision zeker aanraden

5぀星のうち5の評䟡

Mijn consult via Routevision heb ik via een vriendin opgepakt en al snel werd ik gebeld door het team om een afspraak in te plannen. Uiteindelijk nam Mike alles over, en eerlijk
 dat ging echt t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Routevision valt op als een organisatie die haar zaken strak heeft geregeld. Daarnaast hebben ze een sterk team dat meedenkt en continu bezig is met verbeteren. Ze laten zien dat technologie en s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na korte en snel mailcontact een afspraak ingepland om alles goed door te nemen. Alle vragen die ik toen had werden goed en duidelijk uitgelegd. Daarna werd ik weer snel gebeld om een afspraak in te p... もっず芋る

䌁業情報

1. GPS 提䟛業者
  2. 車䞡手続代行業者
  3. ゜フトりェア䌁業
  4. ゜フトりェア補造販売業者
  5. テレマティックス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hallo, wij zijn RouteVision. Wil jij meer controle over jouw buitendienst? Of fiscale bijtelling van jouw bedrijfsauto's voorkomen? Dat kan! 365 dagen per jaar rekenen ruim 25.000 klanten op ons. 24/7 houden wij de bewegingen van hun voertuigen bij. Zij maken zich geen zorgen over hun rittenadministratie; dat hebben wij geautomatiseerd. Zij weten precies waar hun voertuigen zijn en waren. Dat maken wij inzichtelijk. Of het nu gaat om een rittenregistratie voor de Belastingdienst, het reduceren van administratie- en brandstofkosten, het inzichtelijker maken van zakelijke ritten, of het efficiënter maken van bedrijfsprocessen; ook u kan profiteren van onze technologie, vakkennis en ervaring. Zo houdt u meer tijd en geld over om te ondernemen. Ritten inzichtelijk maken is al 20 jaar ons vakgebied. Daar zijn goed in én trots op. Het systeem is direct inzetbaar, al vanaf € 3,75 per maand. Zonder hoge investeringen en zonder ingewikkelde aanpassingen aan jouw ICT infrastructuur.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Snel en vakkundig advies en

Snel en vakkundig advies en installatie, daarna weinig omkijken ernaar.

2025幎12月16日

RouteVision からの回答

Dank voor de review, Jessica. Mooi. Dat is inderdaad wat we voor ogen hebben: een betrouwbare oplossing voor automatische rittenregistratie en wagenparkbeheer waar je geen omkijken naar hebt. Het werkt gewoon.

5぀星のうち5の評䟡

Fijn gesprek gehad en er werd

Fijn gesprek gehad en er werd meegedacht in oplossingen. Al jaren een tevreden gebruiker en prettig dat een contract verlenging nog persoonlijk wordt afgehandeld.

Bedankt Gianni

2025幎10月15日

RouteVision からの回答

Dank voor de fraaie review, Wim. En top dat je uit tevredenheid met onze producten weer verlengd hebt voor je onderneming. We zullen de complimenten zeker doorgeven aan Gianni.

5぀星のうち5の評䟡

Goede afspraken gemaakt en snel weer

Goede afspraken gemaakt en snel weer geregeld voor de komende tijd. Top.

2025幎12月15日

RouteVision からの回答

Dank voor de review. Fijn he, als je weet dat alles goed geregeld is en je een oplossing hebt waar je je geen zorgen over hoeft te maken en je voor lange tijd niet naar om hoeft te kijken. Met onze automatische registratie van voertuigritten en onze speciale software en services voor wagenparkbeheer streven wij ernaar onze klanten die wetenschap en dat gevoel te geven. Nogmaals dank!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, correct en prettig geholpen door de medewerkers van RouteVision. Aan te raden!

2025幎12月15日

RouteVision からの回答

Bedankt dat je RouteVision ook aan andere ondernemers aanraadt. Fijn. Ook de review met mooie kwalificaties: betrouwbaar, correct en prettig! Nogmaals dank!

5぀星のうち2の評䟡

Ik was erg tevreden over Routevision

Ik was erg tevreden over Routevision. Alleen ben ik van de week door een verkoper benaderd om het contract te verlengen. De manieren waarop dit bij elkaar gelogen wordt kan ik niet waarderen. En of je even wil tekenen en de je paspoort bij ze wil afgeven. Anders moet het kastje terug. Anders gaat de prijs omhoog, etz. Mocht je gebeld worden vraag of ze exact op de mail kunnen zetten wat je gaat tekenen, incl nieuwe algemene voorwaarden. Zo niet je huidige contract wordt stilzwijgend verlengd dus je hoeft nergens voor te teken. Lees de algemene voorwaarden. Of stap over naar een andere aanbieder. Schijnbaar loont het de moeite.

2025幎12月12日

RouteVision からの回答

Dank voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden was over RouteVision. Uw overeenkomst naderde de einddatum en was niet opgezegd. Daarom heeft een verkoopmedewerker contact opgenomen om te bespreken of u wilde verlengen. Dat doen we bewust: liever persoonlijk contact dan een stilzwijgende verlenging.

Bij een verlenging vragen we inderdaad om een actuele kopie van uw ID of rijbewijs, omdat het eerdere document inmiddels was verlopen. Dat had duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

5぀星のうち4の評䟡

Perfect overzicht wagenpark + files

Snelle en prettige communicatie. De website is zeer duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Geen uitleg voor nodig. Facturatie wordt door een derde partij geregeld, dat ging wat moeizamer. Eenmaal geregeld gaat alles vanzelf. Aanrader.

2025幎12月4日

RouteVision からの回答

Dank voor de review en voor het feit dat je RouteVision aanraadt aan mede-ondernemers. Fijn. Velen geven inderdaad hoog op over de telematica oplossingen van RouteVision die echt inzicht in het wagenpark geven, waarmee MKB en grootzakelijk bedrijven hun voordeel kunnen doen, niet alleen fiscaal, maar ook op het gebied van kostenreductie, efficiëntieverbetering, en sowieso meer grip op de onderneming. Nogmaals dank!

Beëindiging contract

Via e-mail aangegeven dat ik de beëindiging van mijn contract wilde afronden. Binnen no-time werd ik gebeld door Carole en een afspraak gemaakt. Fijn contact en professionele afhandeling. Bedankt!

2025幎12月3日

Dank voor je review!

Systeem werkt echt perfect

Systeem werkt echt perfect.
Goede service en denken mee.

2025幎12月1日

RouteVision からの回答

Dank voor de mooie review. Geweldig dat je zo tevreden bent over het RouteVision systeem en onze organisatie. Perfectie is waar we naar blijven streven. Nogmaals dank.

Het RouteVision team

5぀星のうち5の評䟡

Routevision valt op als een organisatie

Routevision valt op als een organisatie die haar zaken strak heeft geregeld.

Daarnaast hebben ze een sterk team dat meedenkt en continu bezig is met verbeteren. Ze laten zien dat technologie en service prima samen kunnen gaan in één organisatie.

Kortom: een bedrijf dat duidelijk weet waar het voor staat en dat met overtuiging uitdraagt.

2025幎11月28日

RouteVision からの回答

Geweldig, zeg! Dank voor de mooie review.

We blijven er als bedrijf en als team naar streven om onze zakelijke ZZP en MKB klanten zeer handige, technologische oplossingen op het gebied van compliance en voertuigtracking aan te bieden inclusief premium service, snel, effectief en vriendelijk, en zo het verschil voor onze klanten te maken en te blijven groeien.

Nogmaals dank. Met vriendelijke groet,
Het RouteVision team

5぀星のうち5の評䟡

Fijn hoe Corola luisterde en het netjes oploste.

Fijn hoe Corola luisterde en het probleem wat ik had oploste naar volle tevredenheid.
Route vision is fijn goed werkend product wat ik iedereen aanraad.

2025幎11月6日

RouteVision からの回答

Hi Dinant, ontzettend fijn om te vernemen dat je iedereen het voertuigensysteem van RouteVision aanraadt! Dat horen we graag en ook steeds vaker. Als er een probleem is, dan hebben we een professionele Nederlandssprekende klantenservice. We zullen de complimenten dan ook zeker doorgeven aan Carole en haar team. Dank voor de mooie vijf-sterrenreview!

Vriendelijk

Vriendelijk, geduldig en behulpzaam geholpen!

2025幎11月5日

RouteVision からの回答

Super, Judith, wat fijn dat alles naar wens is. Dank voor de mooie review!

perfect 👌

zeer netjes geholpen

2025幎11月4日

RouteVision からの回答

Fijn zeg, dat ons systeem geïnstalleerd en klaar voor dagelijks gebruik is. Perfectie is waar ons team naar blijft streven. Dank voor de mooie vijf-sterren review.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。