Ik wilde een rouwboeket bestellen maar er zat een bug op de website waardoor ik niet verder kon. ( mijn e-mailadres invullen lukt niet en ik kreeg steeds een foutcode) Heb hulp gevraagd om het op ee... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ruime keuze aan soorten rouwboeketten qua vorm en bloemen, de bestelling ging makkelijk en snel en de levering was keurig op tijd, zoals afgesproken. Het boeket zag er prachtig uit, mooier nog dan op... もっと見る
Op de website konden we makkelijk voor 2 gelegenheden de bloemen en het rouwstuk bestellen met een kaartje en een bedrukt lint. Kleurstijlen waren allemaal mooi uit te kiezen. Alles werd perfect verzo... もっと見る
Schrok eerst even, want de bestelde bloemen waren beide niet op voorraad. De voorgestelde vervanging zou totaal niet passen bij overleden persoon, dus snel opgebeld en besproken. Gelukkig bleken de ju... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling voor een mooi rouwboeket plaatsen. Of u het boeket nu thuis, bij de kerk of bij het uitvaartcentrum laat bezorgen, wij garanderen altijd een correcte en tijdige levering.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Slechte service !
Heb hulp gevraagd om het op een andere manier op te lossen maar dat wilden ze niet.
Keurig geholpen en op tijd bezorgd
Keurig geholpen en op tijd bezorgd. Het boeket zag er keurig en verzorgd uit
Mooi boeket
Netjes geregeld en keurig op tijd, mooi boeket en handgeschreven kaartje erbij; prijs /kwaliteit in verhouding, fijn dat dit zo kan.
De bloemen waren keurig op tijd bezorgd…
De bloemen waren keurig op tijd bezorgd maar het had fijn geweest als er een folie om de stelen was gedaan want de bloemen waren een uur later al verlept, erg jammer.
Prachtig rouwboeket, met zorg en liefde gemaakt
Het boeket zag er prachtig uit, mooier nog dan op de foto's, vlgs mij met veel zorg en liefde gemaakt. Een volgende keer, dat hopelijk nog lang op zich laat wachten, zullen we zeker weer bij rouwboeket.nl bestellen.
Geheel volgens verwachting
Snelle, adequate levering, waarbij er is afgestemd met de uitvaartverzorger (voor tijdstip bezorging).
Afspraken zijn volledig nagekomen.
Tevens was het rouwboeket goed qua kwaliteit en creativiteit.
Goede bloemist…
Goede bloemist die meedenkt en zeer goede bloemstukken leverd.
Zeker een aanbeveling waard.
Betrouwbaar en klantgericht.
Duidelijke site te bestellen, kwaliteit van de bloemen, op tijd volgens afspraak aflevering bij mij thuis met watervoorziening voor het bloemstuk voor mijn onderweg naar de desbetreffende uitvaartdienst elders.
Het boeket was prachtig
Het boeket was prachtig: wit met blauw en veel groter dan ik had verwacht. Een mooie verrassing!
Hartelijk dank
Bloemstuk voor mijn oma’s begrafenis…
Bloemstuk voor mijn oma’s begrafenis besteld. De bloemen waren prachtig! Ze waren allemaal vers en mooi groot. Het stuk zelf was erg mooi gemaakt. Ik was erg blij en onder de indruk door de snelle service. Ik hoefde mij nergens druk om te maken in deze emotionele en stressvolle tijd. Mijn oma heeft een prachtig bloemstuk gehad tijdens haar begrafenis. Hartelijk dank!
Spoedbestelling goed geregeld.
Spoedbestelling goed geregeld, op tijd dag erna geregeld. Prettig contact aan de telefoon, vervolgens online prima te bestellen, opmerkingen te plaatsen etc. Mooi boeket dat overeenkwam met afbeelding op site. Mooi lint ook.
Was een super mooi rouwboeket ,keurig…
Was een super mooi rouwboeket ,keurig bericht van alles gehad kortom super bedrijf.
Mooi en goed verzorgd boeket
Mooi en goed verzorgd boeket met linten. Op de goede plek en op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Complimenten!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。