Wild Souls レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kwalitatief mooie kleding, goed gekozen stoffen. Krijg veel complimenten over de verschillende items. Prijs/kwaliteit is top! Zeer snelle levering, vaak de volgende dag al in huis.

5つ星のうち5の評価

Al een paar keer besteld en steeds met de nodige zorg en toewijding verpakt en bezorgd. Ook returns worden snel afgehandeld. Tevreden klantje hier. Zeer mooie kledij en handige site. Nadeel is t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lage kwaliteit van kleding. Ik ben erg teleurgesteld in deze aankoop. De kwaliteit van de kledij is ondermaats: na slechts één wasbeurt begon de stof al te pluizen, wat je absoluut niet verwacht van n... もっと見る

企業情報

1. メタフィジカル用品店
  2. アロマセラピー用品店

当該企業による記述

Wild Souls is een webshop vol met producten die met liefde zijn gekozen. De webshop is gestart met het idee om iedereen een geluksmomentje te gunnen ongeacht het budget. In de webshop kun je sieraden vinden gemaakt van de mooiste edelstenen. Dat is niet het enige, je vind hier namelijk ook edelstenen welke je kunnen ondersteunen tijdens klachten. Daarnaast verkopen wij ook de heerlijkste geurartikelen, zoals geurstenen. Maar ook wierook, wierookhouders en waxmelts kun je bij ons vinden! En dit alles voor een zeer lage prijs! Je bestelling wordt altijd met veel liefde en zorg ingepakt zodat het voelt alsof je een kadootje ontvangt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

Echte aanrader

Echte aanrader! Mooie en gevarieerde collecties, kledij is van goede kwaliteit, pakketjes worden snel opgestuurd. Ik ga hier zeker nog terug bestellen.

2026年8月20日

Kwalitatief mooie kleding

2026年8月19日

Mooi, mooier, mooist ❤️

Tevreden klantje hier.
Zeer mooie kledij en handige site. Nadeel is teveel moois 😉❤️.

2026年8月6日

Leuke webshop

Leuke webshop met heel regelmatig nieuwe collecties. Inmiddels meerder3 keren kleding of accessoires besteld. De bestellingen worden in Nederland vaak binnen 1 of 2 dagen bezorgd. Ook retourneren is makkelijk. Je kunt kiezen voor een tegoedbon of geld terug. Het geld wordt daarna ook direct overgemaakt. Zeer klantvriendelijk.

2026年8月14日
5つ星のうち5の評価

Ik ben heel tevreden over mijn aankopen

Ik ben heel tevreden over mijn aankopen.
De verzending is snel en makkelijk te volgen.
De maten vallen goed, textuur van de stoffen is goed ook in onderhoud.
Niet tevreden? Stuur je het netjes terug, met de keuze om het terug gestort te krijgen of een tegoed bon te verkrijgen. Persoonlijk koos is voor de tegoed bon, want er komt altijd wel een leuke nieuwe collectie :)

2026年8月10日

hallo

hallo, ik ben zeer tevreden met jullie mooie kledij!
alles verloopt vlotjes..en als ik een retour doe gaat alles perfect zoals het hoort. SUPER!
grt dorine

2026年8月9日
5つ星のうち1の評価

Zorg dat je de juiste maat hebt

Al twee keer een bestelling geretourneerd en als je je geld terug gestort wilt hebben dan moet je er echt zelf achteraan. Echt zo triest.
Heb er ook twee truien gekocht die gelukkig paste want anders kon ik fluiten naar mijn geld.

2026年6月19日

Wild Souls

Al meerdere malen een bestelling geplaatst. Nog nooit teleurgesteld geweest. Mooie en kwaliteitsvolle kleding en snelle service. Wild Souls is mijn favoriet.

2026年7月29日

Een aanrader

Heb al verschillende keren een bestelling bij hun geplaatst. Altijd zeer tevreden. Goede kwaliteit en snelle verzending. Heb nog nooit iets moeten terugsturen. Is nu één van mijn favoriete webshops. Duidelijke foto's en duidelijke omschrijving van de artikels.Een aanrader.

2026年7月22日
5つ星のうち5の評価

Hele fijne shop met mooie kleding!

Al meerdere malen bij deze fijne shop besteld. Mooie kleding in mooie kleuren en van goede kwaliteit. Collecties worden regelmatig aangevuld met nieuwe stukken.
Service en levering zijn goed! Voor mij is deze shop onderscheidend van andere shops door zijn eigen stijl, een aanrader!

2026年7月2日
5つ星のうち5の評価

Topkwaliteit en geweldige service bij Wild Souls!

Ik ben ontzettend blij dat ik de webshop van Wild Souls heb ontdekt! Sinds mijn eerste bestelling ben ik helemaal fan, en dit is waarom:
De mode is niet alleen heel draagbaar en betaalbaar, maar de kwaliteit is ook goed. Wat ik superleuk vind, is dat ze niet zomaar per seizoen wisselen, maar op geregelde tijdstippen nieuwe collecties uitbrengen die perfect passen bij de tijd van het jaar.
Geen verrassingen door de duidelijke foto's: De website is heel overzichtelijk. De foto's zijn scherp, tonen de kleding van alle kanten en je kunt heel gemakkelijk inzoomen. Het model showt de kleding prachtig, waardoor je meteen een realistisch beeld krijgt van hoe een item valt.
Voor mij is de extra maatinformatie een enorm pluspunt. Omdat ik zelf enkele centimeters groter ben en dezelfde maat heb als het model, bestel ik altijd haar maat. De duidelijke uitleg (hoe de maten vallen, lengtes vanaf bepaalde punten of de aanduiding 'TU' voor Taille Unique) zorgt ervoor dat alles wat ik bestel ook echt als gegoten zit.
Is je maat er toch een keertje niet? Geen stress. Je kunt je superhandig inschrijven via e-mail om een melding te krijgen bij een restock. Zodra je maat er weer is, bestel je hem alsnog. Alles verloopt simpelweg vlot.
Elke bestelling is met liefde ingepakt. Het komt altijd aan in een verzorgd doosje met een lief bedankkaartje erbij. Dat maakt het openmaken echt een feestje.
een absolute aanrader. Mooi gedaan, team Wild Souls! Blij dat ik jullie ken!

2026年6月27日

Trustpilot エクスペリエンス