レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Efter mig og nogle kammerater havde været i byen drak vi en masse royal øl i en af dem når de er neglesalon mennesker som om der var nogen der stod og klippe deres tånegle og dermed havde en i vores... もっと見る

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt 3 trøjer - da det virkelig er skøn kvalitet og min søn elsker dem. Den ene var forkert (det er hvad der sker) - jeg sender en mail, og får straks en tilbagemelding - jeg blot sk... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Købte øl i netto og kassen + øllene stank lang væk af direkte afføring! Ved ikke om det er netto ved banegåden eller om det er royal der gør noget forkert men det er simpelthen for ulækkert. Det lugte... もっと見る

企業情報

1. T シャツ会社
  2. 子供服店
  3. 衣料品店
  4. 紳士衣料店
  5. ストリートウェア店
  6. 婦人服店

当該企業による記述

Stolt grundlagt i 2020 i hjertet af Skandinavien, Danmark, med en vision om at skabe det unikke skandinaviske look med en enkel produktportefølje. Royal Denmark er klassisk tidløst design med et eksklusivt touch og kompromisløs kvalitet. Identiteten er skandinavisk forankret med fokus på kvalitet, design og håndværk i processen for at levere det unikke skræddersyede skandinaviske look. Kollektionerne er altid produceret i 100% bomuld og med et klassik fundament.

1.7

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

På trods af den indledende forsinkelse…

På trods af den indledende forsinkelse blev jeg positivt overrasket over effektiviteten af forsendelsen, da den først var afsendt. Pakken ankom i fremragende stand, og kundeserviceteamet var proaktive og holdt mig opdateret under hele processen. Alt i alt en positiv oplevelse!

2024年3月4日
5つ星のうち5の評価

God service fine vare god kvalitet

2021年5月2日

Hej Rud

Mange tak for din bedømmelse, og ikke mindst de mange stjerner.

Det er dejligt at du har fået en god oplevelse, dette er vi glade for at læse🤩

Hav en konge onsdag👑

Jeg havde bestilt 3 trøjer

Den ene var forkert (det er hvad der sker) - jeg sender en mail, og får straks en tilbagemelding - jeg blot skal hænge den på min fordør - så kommer de og bytter den (bor 35 km fra dem).!

Det er virkelig GOD kundeservice.

Kan kun på det varmeste anbefale både firmaet (der sætter kunden i centrum) men bestemt også trøjerne der er fantastisk kvalitet der holder....vask efter vask.

2021年4月8日

Hej Rikke.

Vi glade for, endnu en bestilling fra dig!
Samtidigt er vi utroligt glade for du synes om vores t-shirts og vores kundeservice, som er to ting vi sætter meget højt på vores prioriteringsliste!
Endnu engang beklager vi fejlen, tak for din anmeldelse🤩

5つ星のうち5の評価

God service, hurtig levering og produkt af høj kvalitet

2021年2月18日

Hej Henrik.

Vi glade for, at du både synes om kvaliteten på t-shirten, kundeservicen og om vores koncept med lokal levering!

Fremragende service

Kan kun anbefale af købe de lækre T-shirts fra Royal Denmark!
Hurtig levering og fantastisk service 👍🏻

2021年2月4日

Hej Gitte.

Hav en konge fredag👑

5つ星のうち5の評価

Bestilte en T-shirt og fik den leveret samme dag . Og fik super god vejledning og hjælp til at vælge den rigtige.

2020年12月6日

Hej Pernille.

Vi glade for, at høre du synes om vores kundeservice - vi håber Viktor blev glad for t-shirten

Hav en konge søndag👑

Uovertruffet service

Uovertruffet service - nemt at handle og vanvittig lækker kvalitet i trøjen

2020年11月30日

Hej Rikke!

Vi glade for, at du både synes om kvaliteten på t-shirten og om vores kundeservice - godt at høre den kom helskindet til Ørsted!

Super

Super tøj og levering

2020年11月16日

Hej Niels!

Vi glade for, at du synes om kvaliteten på t-shirten!

Kan anbefales!

Hurtig levering. Lækkert produkt!

2020年11月16日

Hej Lone!

Vi glade for, at du både synes om kvaliteten på t-shirten og om vores koncept med lokal levering!

En fantastisk kunde service

En fantastisk kunde service. Havde pakken i postkassen samme dag jeg bestilte.

2020年11月15日

Hej Birthe!

Vi glade for, at du både synes om vores koncept med lokal levering og vores kundeservice!

God kvalitet på tøjet

God kvalitet på tøjet , glæder mig til at i begynder på polo trøjer
Hurtig leveringen efter man har bestilt

2020年11月10日

Hej Ivan!

Hav en konge tirsdag👑

Hurtig levering, god kvalitet 👍

2020年11月5日

Hej Henning!

Hav en konge tirsdag👑

5つ星のうち5の評価

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering. Kun 10,- for at få leveret i lokalområdet. Ikke noget at sætte en finger på

2020年10月29日

Hej Heidi!

Hav en konge torsdag👑

God service og kvalitet

Jeg købte en langærmet Navyfarvet i en forkert størrelse, men fik let og uden bøvl byttet til den rigtige størrelse. God service på den del.
Trøjen er dejligt blød og sidder godt. Samtidig er farven stadig som ny, selv om den er vasket nogle gange nu.
Jeg er helt klart tilfreds.

2020年10月13日

Hej Aleksander.

Vi glade for, at du både synes om kundeservicen og kvaliteten på t-shirten!

Hav en konge weekend👑

Den er sku fin

2020年10月8日

Hej Andreas

Vi glade for, at du synes om vores lækre t-shirt!

Hav en konge weekend👑

レビューの対象になっている企業の方へ