レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sinds zes maanden maken wij gebruik van RTC rolstoelen vervoer. Vandaag zijn wij opgehaald en teruggebracht door Joan met wagennummer 105. Op de terugweg werden wij door haar gebeld dat zij iets l... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

De chauffeur, Rey, was op tijd. Behulpzaam en vriendelijk. We hebben een veilige en gezellige reis gehad. Ook weer behulpzaam met uitstappen. Ik zou graag de volgende keer weer bij Rey in wagen 377... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wagennummer: 377 Chauffeur: Key Mijn dochter wordt door Key regelmatig opgehaald, hij is altijd op tijd en hij is altijd beleefd. Hij gaat zorgvuldig om met mijn dochter die in een rolstoel zit en z... もっず芋る

䌁業情報

1. タクシヌ䌚瀟
  2. 路線・長距離バス䌚瀟
  3. 運茞サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

377Wagennummer

Wagennummer: 377
Chauffeur: Key
Mijn dochter wordt door Key regelmatig opgehaald, hij is altijd op tijd en hij is altijd beleefd. Hij gaat zorgvuldig om met mijn dochter die in een rolstoel zit en zij is vrolijk als hij haar komt ophalen

2026幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

Een super manier van werken

Sinds zes maanden maken wij gebruik van RTC rolstoelen vervoer.
Vandaag zijn wij opgehaald en teruggebracht door Joan met wagennummer 105.
Op de terugweg werden wij door haar gebeld dat zij iets later zou zijn.
Hier zou het bedrijf en haar collega's iets van kunnen leren. De laatste tijd zijn ze regelmatig laat en dan moet je bellen om te vragen naar de stand van zaken wat vaak agressie oproept.
Haar telefoontje heeft ipv agressie geruststellend gewerkt. Een tip voor het bedrijf: kopieer deze manier van werken. Dan heb je een win win situatie, tevrede klanten, die minder agressief zijn en medewerkers die met plezier hun werk doen zoals Joan.

2026幎3月26日

Taxi#437

Taxi#437: Super aardige en vriendelijke meneer! Hij was ook erg grappig en gezellig, waardoor de rit van ongeveer een uur echt voorbij vloog. Het was een hele fijne en comfortabele ervaring. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en plezierige taxirit!

2026幎4月6日
5぀星のうち1の評䟡

Taxi komt niet

Op vrijdag een taxi besteld voor zondagmorgen omdat we tijd op Zuidplein moesten zijn voor een uitstapje per touringcar. Zondagmorgen kwam taxi niet op de afgesproken tijd, Contact opgenomen taxi kom iets later komen maar het was druk maar was onderweg , later nog eens contact open geen taxi in de buurt. later nog eens contact opgenomen bleek dat ze nog bezig waren een taxi te regelen. Gelukkig heeft de buurman ons weggevracht taxi geannuleerd.

2026幎4月5日
5぀星のうち5の評䟡

Wagen nummer 319 Geweldige Chauffeur.

Wagen nummer 319. Chauffeur IWAN.
Ben zeer tevreden met deze Chauffeur. Hij is gezellig tijdens de rit.....erg meegaand met je .....mooi op tijd (afspraak). Vriendelijk en betrouwbaar Chauffeur is t zekers. Als ik hem heb tijdens de rit dan maakt hij mn dag weer goed. Groetjes Aniet Huijkman

2026幎4月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ