レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

lækkert produkt og god service. Da jeg stod og skulle bygge et home gym, havde Rubberproff det perfekte filser til dette. Kontaktede dem og fik svar allerede få minutter sener og kunne hente produk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte en vare hvor jeg fandt ud af det ikke var nok. Derefter bestilte jeg samme vare igen. Skrev til dem om de kunne slå ordrerne sammen med hensyn til fragt, de svarede 10 minutter efter hvor de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har oplevet rigtig god service hos Rubberproff (Mathias). Vi fik hurtigt en ordre i hus til en pris, som vi kunne acceptere og blev rigtig glade, da vi så det endelige resultat med vores gummi... もっと見る

企業情報

1. ゴム製品提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste kvalitetsgummi i industrien til den laveste mulige pris og hurtige leveringstider. Vi sælger kundetilpassede løsninger, så du kan få lige det kvalitetsprodukt, du står og mangler. Troværdighed er et nøgleord for os, og vi stræber efter at sikre dig solide løsninger.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

super god service og levering som…

super god service og levering som aftalt :-)

2020年11月20日

Hej Frederik!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det er vi glade for at høre. Vi går meget op i at give vores kunder en god oplevelse, når de handler på nettet. 😀

Hej Arne,
Tak for din anmeldelse. 🙏

Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse ved at handle hos os. Vi håber at dette medvirker til at du i fremtiden vil vælge Rubberproff.dk 🤩

God Service..

God Service... Og hurtig levering

2020年11月18日

Hej Larsen,

Hej Klaus

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er så glade for, at du både er tilfreds med kundeservice, levering, pris og produkt. Vi glæder os meget til at handle med dig igen. 🤩

super god service

Hej Ole,

5つ星のうち5の評価

God personlig service selv for (meget)…

God personlig service selv for (meget) små ordrer

自発的なレビュー

Hej Jens!

Fair priser

Fair priser, hurtig levering og hurtig svar hvis man benytter kundeservice !

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. 🙏

Det glæder os at høre at din bestilling hos Rubberproff har været en succesfuld oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang. 🤩

Hej Joan

5つ星のうち5の評価

Hurtigt levering OG en lille pose slik…

Hurtigt levering OG en lille pose slik 🥰

2020年11月9日

Hej Hanne

5つ星のうち5の評価

Har været en kæmpe fornøjelse at handle…

Har været en kæmpe fornøjelse at handle og arbejdet sammen med Mathias. Har været med på hans nyopstartet virksomheds rejse og det eneste der har ændret sig er at servicen og kvaliteten kun er blevet bedre og bedre.. og jeg klagede ikke engang i starten 🙏

Tak

2020年11月8日
自発的なレビュー

Super flot service

Super flot service, lynede hurtige og gode produkter. Fuld hus til jer :-)

2020年11月8日

Hej Lisbeth

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening. En halv time efter jeg havde bestilt fik jeg besked om varen var pakket og sendt.
Næste dag kl 12 kunne jeg hente varen ved udleverings sted.
👍👍

2020年11月2日

Hej Dan

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😎

Det er kanon dejligt at du er fuldt tilfreds med hele ordren. Vi glæder os til at handle med dig igen.

Hurtig levering 👍

2020年10月31日

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse - den der vi glade for :-)

Super godt, at du oplevet hurtig levering, det sætter vi en store ære i!
Vi glæder os til, at gøre en god handel med dig igen.

5つ星のうち5の評価

Lynhurtig og sikker levering.

Lynhurtig og sikker levering.
Kunne man sende en vejledning med ville det være fuldkomment.

2020年10月28日

Hej Poul

Tusind tak for din anmeldelse,

Det er helt klart noget vi skal tage op til overvejelse!
Vi er rigtig glade for, at du både er tilfreds med service og ekspeditionstiden. Vi glæder os til at handle med dig igen.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt.
Udemærket produkt , god pris

2020年10月26日

Hej Niels!

Fin service

Fin service
Ringede om hvilke længder vi skulle bruge, så de kunne sende noget der passede, selvom de ikke havde i en længde...

2020年10月26日

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse 😎

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med servicen. Vi glæder os til at handle med dig igen.

Hej Lars

Det glæder os at høre at din bestilling hos rubberproff.dk har været en succesfuld oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang.

Perfekt

Hurtigt og efter planen.

2020年10月22日

Hej Jens Ole

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Vi er meget glade for, at du oplevede god service og alt gik smertefrit. Tak for en god handel. Vi glæder os til at handle med dig igen.

Hej Felix

Tak for din anmeldelse :-)

Så dejligt, at du oplevede hurtig levering. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med hele ordreforløbet. Vi håber, at vi kan lave en god handel med dig en anden gang.

Fuldt tilfred

Let bestilling, levering til tiden og god kvalitet.

2020年10月17日

Hej Christian

Vi er meget glade for at du både har fundet kvaliteten og leveringsservicen fordelagtig og håber på, at dette medvirker til, at vi kan gøre en god handel med dig en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。