kabels zijn goed afgewerkt en snel geleverd. Gebruik deze tussen Krell eindversterker en ps audio dac klank is neutraal en stage is goed ,voor deze prijs zeker de moeite waard
企業が回答しました
Een fijne en zeer overzichtelijke webwinkel. Duidelijke uitleg en keuze van hoogwaardige materialen. In mij geval snelle en dunne HDMI 2.1 kabels Levering is ook snel en netjes.
Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... もっと見る
企業が回答しました
In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... もっと見る
企業が回答しました
RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.
オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb de laatste weken alle RCA kabels, en van mijn voorspeakers de speaker kabel vervangen door RU Connected kabels.
Ik ben zeer tevreden, al meteen na aansluiting hoorde ik al verschil.
Het geluid was meer transparant en open.
Ook de connectors die ik had besteld pasten perfect, en makkelijk te monteren aan de speaker kabel van RU. Top

RU connected からの回答
De kabbel die ik heb gekocht heeft een goede kwaliteit voor een mooie prijs. Daarbij had ik niet verwacht de kabel zo snel te ontvangen.
Prima en snelle levering. De RCA kabel van RU geeft een hoorbaar betere weergave met name bij percussie is dit goed te horen. Het geeft een beter ruimtelijke weergave.
De post nl zegt dat de kabel is afgeleverd. Maar helaas is de kabel niet binnengekomen bij mij. Heb de post nl hiervan op de hoogte gebracht en ik moest nog 5 dagen afwachten.

RU connected からの回答
Prima prijs en voor het gevoel een hoogwaardige kabel kan hem pas proberen als mijn nieuwe amp er is
Super snelle levering en super beeldkwaliteit. De kwaliteit van de kabels zelf is ook heel goed, stevig en top afgewerkt. Aanrader!
Ik was al in het bezit van 1m optische kabel van RU connected. Ivm verplaatsen versterker nu 3m nodig. Besteld en binnen no time in huis. Keurig verpakt. En werkt perfect. Goede kwaliteit voor mooie prijs.
Prima 'customized' 2.1HDMI kwaliteitskabel in vele lengtematen beschikbaar bij RU connected. Zeer aan te bevelen webshop voor wie kwaliteit boven alles gaat.
Lang gezocht naar een betaalbare goede audiokabel en bij RU connector gevonden. Verder correcte afhandeling en snelle levering, ik ben zeer tevreden.

RU connected からの回答
Kwalitatief stevige kabel tegen een zeer concurrerende prijs.
Snel en vriendelijk uitgebreid contact met RU. Kan geen oordeel geven over de kwaliteit van de signaaldoorvoer omdat ik daar meerdere verschillende kabels voor zou moeten hebben.
Ik zou zeggen: het proberen zeker waard!
Ik was blij verrast door de bijzonder professionele kwaliteit van de kabels tegen een aantrekkelijke prijs.
RU connected heeft een zeer goede digitale coax kabel geleverd voor een goede prijs. Het geluid via de geleverde kabel is duidelijk helderder en geeft meer detail weer.
Prima service. Door een klein foutje duurde het iets langer dan gebruikelijk eer ik de kabel had ontvangen. Maar dat was voor mij geen probleem. Is ondertussen mijn derde kabel van RU en ben zeer te spreken over deze kabels.
De banaanstekkers gemonteerd op de speakerkabel van RUconnected. De stekkers zijn echt van hoge kwaliteit. De montage is eenvoudig en de speakerkabel is stevig vast te schroeven aan de banaanstekkers samen met de stevige klemkracht staat dit garant voor optimale overdracht. Wederom weer heel blij met de kwaliteit voor een betaalbare prijs. Heb er een mooie foto van gemaakt. En hoop dat Ruben die toe voegt. Mocht je twijfel over de stekers of speakerkabel hebben. Neem van mij aan. Koop ze. Je geluid zal vol en warm klinken met een mooie balans in het hoog en midden. Ruben bedankt.
Zeer positieve ervaringen, zowel qua kwaliteit en prijs van de kabels als de levering. Hulde!
Prijs kwaliteit waarom meer betalen voor veel duurdere kabels. Kabels aangesloten tussen mijn phono preamp en platenspeler, en tussen phono preamp en versterker anderzijds. Veel minder brom geluid moet wel nog een massakabel aansluiten van platenspeler naar versterker.
Ten erste vlugge service, ten tweede is de prijs naar 8 jaar nog hetzelfde.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。