Så galt kan det gå!
Jeg er uden ord, for den behandling jeg har modtaget.
Den 4. November 2025 deltog jeg i jeres fÞrste live show. Bestiller og får en ordrebekrÊftelse på min bestilling.
Jeg kontakte jer, fordi jeg har lavet en anden ordre samme aften. Jeg modtager nr 2 ordre inden for 1 uge efter, men ikke har modtaget min ordre under live, og stiller spÞrgsmålstegn til dette, samt i har trukket pengene for ordren. Får en melding retur, at der er nogle af varerne der er et oversalg på, og derfor ikke på lager.
Den 17/11-2025 annullere i ordren, med påskud om, efter mit Þnske. Jeg er på ferie på den anden side af kloden, og skriver min utilfredshed over dette, da jeg på INTET tidspunkt har bedt om annullering af min ordre. Får fra mailkorrespondance en forståelse af, at man vil se hvad man kan gÞre.
Nogle dage senere er pengene retur på min konto.
Jeg skriver igen endnu en utilfreds og uforstående mail, om tilbagebetalingen. Mail bliver returneret med, hvor dejligt, at jeg har modtaget min penge, samt at ecooking kÞrer kampagne på en stor del af jeres produkter, og kan se de fordelagtige tilbud.
Sender en yderst utilfreds mail retur, at det er dÃ¥rlig service. Nogle af de produkter de havde pÃ¥ live var vÊsentlig dyrere i de âfordelagtige tilbudâ pÃ¥ hjemmesiden, og det fÞles som at blive ydmyget. Varsler kontakt til klagemyndighed over hele dette forlÞb, modtager en mail med en undskyldning, og tilbud om âplasterâ pÃ¥ sÃ¥ret pÃ¥ 2 stk. af et af de produkter, jeg havde bestil pÃ¥ live.
Besvarer denne mail, at jeg tager imod undskyldningen, samt takker ja til âplasteretâ.
Den 1/12-2025 modtager jeg en mail og bekrÊftelse pÃ¥ min besvarelse, at det lovet produkt et pt udsolgt efter âBlack Fridayâ/fordelagtige tilbud, men at jeg vil fÃ¥ dem tilsendt, sÃ¥ snart de er pÃ¥ lager igen.
Vi har nu den 18/2-2026 - tÊnker de cremer må vÊre kommet på lager for lÊngst. Har ikke set skyggen af en forsendelse!!!
Har vÊret virkelig glad for ecookings produkter indtil dato. Har anbefalet produkterne, nok den bedste reklame man som firma har (og ganske gratis). Jeg har vÊret mere end frustreret over håndteringen af ovenstående, samt at skulle bruge tid på dette i min ferie - ville egentlig blot bare have min bestilling fra live den 4/11-2026.
TrÊt af dårlige undskyldninger og lovning på produkter - alt uden hold i, det er jo bare tomme ord.
Nu blev det ikke til flere mails med kundeservice. Men en rating på trustpilot.
Jeg ved godt, jeg blot er en kunde ud af mange - og betyder knap så meget på jeres Þkonomiske bundlinje.
Men spÞrgsmålet er om produkterne er uundvÊrlige eller ?
Her min version i en sober tone til mine medforbrugere af jeres produkter, og hvor galt det kan gå med oversalg, og håndteringen af dette.
2025幎12æ1æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ