レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hamnat hos Inkasso pga att de efter tvÃ¥ mÃ¥nader fortfarande inte skött min retur bara bekrÀftat att den Àr mottagen. Uppgett Under retur i Mywalley-betalningstjÀnst m ÀndÃ¥ detta. SÃ¥ otroligt kass. Som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kikade vÀl lite hÀr och bestÀllde sen, men tyckte ÀndÃ¥ att priset var för bra. Tyckte mig se en och annan recension som var positiv. Efter att jag bestÀllt kollade jag lite till och sÃ¥g hur mÃ¥nga nega... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varor som inte levererats och avbestÀllts av nÃ¥gon anledning jag inte kan fÃ¥ tydighet i. Faktura ligger kvar i Walley som inte Àr borttagen. Köpet gjordes i augusti mÃ¥nad, sÃ¥ tvÃ¥ mÃ¥nader sedan. Haft f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde ett par löparskor 6/9 . Den 18/9 hade inte skorna kommit, och Ã¥terkopplingen frÃ¥n kundtjÀnst har inte heller funkat alls ,trots fler mail och samtal. Pengarna för skorna dras frÃ¥n mitt... もっず芋る

䌁業情報

1. ランニング甚品店
  2. 靎屋
  3. スポヌツりェア店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi Àr specialister inom löpning med stor kunskap som vi gÀrna delar med oss till våra kunder. Vi sÀljer allt inom löpning och trÀning. Vi har bra priser och snabba leveranser. Runningshop.se Àr 1 av 5 webbshoppar i koncernen. Varje webbshopp Àr inr...

• Backa Bergögata 16, 422 46, Hisings Backa, スりェヌデン

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Undvik detta oseriösa företag!

BÃ¥de jag och min svÀgerska bestÀllde sammalagt 4 par skor. Allt fanns i lager och skulle skickas samma dag. SvÀgerskan fick spÃ¥rningsnummer till dhl pÃ¥ en gÃ¥ng. Min order dÀremot stannade upp och jag vÀntade nÃ¥gra dagar innan jag ringde, vÀldigt trevlig kundtjÀnst för övrigt. Det visade sig att ena paret var restnoterat trots att det fanns i lager nÀr bestÀllningens lades. Man gick med pÃ¥ att dela upp ordern och skicka det som fanns. Fick ena paret skor först och fakturan för dessa, dom andra skorna dök upp nÃ¥gon vecka senare, men ingen faktura, sÃ¥ jag ringer och pÃ¥minner om detta, inget hÀnder sÃ¥ jag ringer igen och jag sÀger att jag inte kommer att pÃ¥minna fler gÃ¥nger. nu mailar nÃ¥gon frÃ¥n passasports att jag kan betala in via uppgifter dom skickade. Gjorde det och idag fÃ¥r jag mail dÀr dom frÃ¥gar om jag betalat 🀊‍♂

VÀrre Àr det för svÀgerskan, hon har inte fått några skor, så vi avbröt hennes order, men runningshop avbröt inte fakturan så nu riskerar hon inkasso för varor hon inte tagit emot. Har sÀkert ringt nÀrmare 10 samtal men något Àr allvarligt fel, det fallerar brutalt mycket inom det hÀr företaget. Undvik att handla hÀr!

2022幎9月2日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 29 aug och vÀntar på update.

Jag bestÀllde vid 9 tiden den 29/8 och idag Àr det 30/8 22.30. Jag Àr i behov av skorna och gick in i köpet nÀr det angavs att skorna skickas innan 14,00 dagen dÀrpå. Jag har inte hört något alls så hÀr långt angående min order. Jag lÀste dessvÀrre alla dessa dåliga reviews av detta företag efter min order och kommer uppdatera min review löpande.

2022幎8月30日

Don`t

Don`t!
I ordered a pair of shoes which for various reasons were returned before I got the chance to fetch them. I have now waited for a month to get a refund. I receive mails stating, "that today we shall refund your money" and "the boss in charge hasn`t been working" and nothing happens. So in order to get what rightfully belongs to me, I have contacted various authorities. But I shall never, ever buy anything from this shop again.
I seems to be necessary to hire a laywer and since the company doesnÂŽt refund our receivables, the next step - to file for bankruptcy....

2022幎8月19日
5぀星のうち4の評䟡

Skakigt men blev bra

Sökte ett par Saucony Endorphin Speed 3. De var slut hos de tre svenska återförsÀljarna i en fÀrg som jag ville ha. Provade dock ut rÀtt storlek. Hittade Runningshop.se online och bestÀllde omgående ett par i rÀtt storlek och Swischade betalningen. Fick Àndå en lite kreepy feeling så jag in och kollade reviews och blev lite skraj. Så nÀr jag inte fått leveransavisering efter två arbetsdagar så mailade jag deras svenska kundtjÀnst som lovade att kolla med lagret och återkomma. Efter två dagar till så mailade jag igen. Då fick jag plötsligt avisering från deras anlitade budfirma att leverans var planerad till samma kvÀll. Leveransen hade alltså gått ivÀg, kanske inte dagen efter men nÀstan. Det som inte klickat var kommunikationen till mig. Skorna kom, rÀtt storlek, sitter som en smÀck.

2022幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Handla inte hÀr om du skulle behöva

Handla inte hÀr om du skulle behöva göra en retur! De skickar fakturan till inkasso vÀldigt snabbt och det tar över tre veckor innan de kan behandla din retur. Under tiden ligger inkassobolaget på. Du måste bevaka din retur. Fortfarande Àr Àrendet inte avslutat en månad efter att de fått varan tillbaka. Jag kommer aldrig mer att handla hÀrifrån.

2022幎8月8日

Undvik runningshop.se!

Undvik! Returnerade ett par löparskor i juni men har inte fått återbetalning Ànnu eftersom skorna inte kommit till dem.Postnord ska ha slarvat bort det. VÀrdelöst att de inte har några klisterlappar som klistras på utan man måste skriva ut sin egen retur och också mejla manuellt vid retur. Fakturan hanteras via Walley vilka Àr Ànnu vÀrre att ha och göra med. Fakturan kan inte pausas i vÀntan på retur eller delbetalas. Undvik!!

2022幎8月4日

Service?....

Betalat 2a ordern men gjorde byte sÃ¥ skulle den krediteras... yeah right. fortfarande inte fÃ¥tt Ã¥terbetalning och nya fakturor kommer. SÀmsta servicen ever!! Den ena vet inte vad den andra sÀger. SKÄRPNING

2022幎8月4日

Bedrövligt och oförskÀmt kundmottagande

Ett sÀmre och mer oförskÀmt kundbemötande får man leta efter. Förutom att de mycket sÀllan svarar i telefon så lÀmnar de ingen som helst information om leveranser trots otaliga frågor. Till råga på allt så levererade de slutligen endast en av två stycken redan betalda varor och skrev sedan att leveransen var "completed".

2022幎7月29日

Stora problem med retur!

Stora problem att fÃ¥ retur registrerad till fakturabolaget. AvrÃ¥der starkt frÃ¥n att bestÀlla hÀrifrÃ¥n! Ärendet gick till intrum med pÃ¥minnelseavgifter trots att de bekrÀftat returen.

2022幎7月5日

Ingen leverans

BestÀllde skor som skulle levereras med budbee. Skåpet var tomt.
Efter många e-poster och många telefonsamtal har jag Àntligen fått besked om att fakturan Àr borttagen på Wallys.
Har Àven varit i kontakt med Wallys.
Tjejerna som svarar Àr justa, men det tog tid innan det hÀnder något.
Fortfarande skolös.

2022幎7月3日

Utebliven leverans

Fick ej mina varor. Har ej hört ett ljud ljud från Budbee som skulle leverera varorna.
Kontaktade Runningshop som sa sig skickat grejorna samt skulle kolla vad som hÀnt och återkomma via mail vilket inte skett.
DÀrför mitt betyg

2022幎6月30日
5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra

Leverans till dörren, otroligt snabb leverans och ett mycket bra pris på löpskorna. Har inget att klaga på

2022幎6月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ