Veldig skuffende opplevelse. KlÊrne mistet mye av fargen etter svÊrt fÃ¥ vask, selv om de ble vasket etter vaskeanvisningen. Jeg tok kontakt med kundeservice og sendte bilder. De bekreftet at de... ãã£ãšèŠã
Eneste bekreftelsen jeg fikk pÃ¥ at buksen var levert, var at det kom opp i Klarna. Det var lang leveringstid. Det viste seg at buksen var veldig liten i stÞrrelsen, og mÃ¥tte byttes til en annen... ãã£ãšèŠã
La en bestÀllning, men insÃ¥g direkt efter att inte byxorna ingick (trodde det var en hel dress). Maila direkt att dom skulle avbryta ordern sÃ¥ lÀgger jag en ny med bÃ¥de överdel och underdel för att s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Bestilling,passform.farge
Good kvalitet men til meg er wide edition for lang for meg eg er 173/172 men er ganske kort i beina men annet ein det sÃ¥ er de komfortable og fin og rask levering pÃ¥ rundt 3/4 dager navy buksa i wide er litt mer blÃ¥ ein zip upen âºïž
Veldig skuffende opplevelse.
Veldig skuffende opplevelse.
KlÊrne mistet mye av fargen etter svÊrt få vask, selv om de ble vasket etter vaskeanvisningen. Jeg tok kontakt med kundeservice og sendte bilder. De bekreftet at de skulle sende ny hoodie og bukse, men etter at jeg svarte har jeg ikke fått noen oppfÞlging. Jeg har måttet purre flere ganger uten svar.
I tillegg er returordningen lite kundevennlig. Hvis du bestiller feil stÞrrelse, blir returen dyr, noe som gjÞr et bomkjÞp unÞdvendig kostbart.
Jeg forventet bedre kvalitet og langt bedre kundeservice, spesielt når de allerede har erkjent reklamasjonen.
DÃ¥rlig returordning
Eneste bekreftelsen jeg fikk på at buksen var levert, var at det kom opp i Klarna. Det var lang leveringstid.
Det viste seg at buksen var veldig liten i stÞrrelsen, og måtte byttes til en annen stÞrrelse.
Veldig dårig returordning.
Det var ingen returordning, og jeg måtte bestille dette selv. Så jeg har da betalt 279 kr totalt i frakt for å bytte buksen(99kr for den fÞste buksen, 79kr for retur og 99kr for den nye buksen)
Bestiller ikke herfra igjen
DÃ¥rlig kundeservice og langâŠ
Dårlig kundeservice og lang leveringstid. Bestilte fra de for 10 dager siden og pakken er ikke blitt sendt. Får heller ikke svar når jeg kontakter de.
Bra jobba!
Jeg syns den var veldig bra. KjÞpte én genser og én bukse! Det kom frem på cirka 4 dager, og veldig bra kvalitet! Anbefaler den!
DÃ¥rlig kundeservice og langâŠ
DÃ¥rlig kundeservice og lang leveringstid.
Treg og dårlig kundeservice, dårlig kvalitet
Treg og dårlig kundeservice. Tar flere uker å få svar, og det må purres flere ganger.
Dårlig kvalitet. Velger du dress i annen farge enn grå, må du forvente at den slipper farge, og snÞrene blir misfarget. Unngå for all del limited edition kolleksjoner med trykk- trykk kan de ikke, så her får man dårlig trykk som både sprekker, slipper i kantene og er delvis gjennomsiktig i enkelte områder.
Absolutt ikke verd pengene!
KlÊrne har veldig forskjellige stÞrrelser
KlÊrne har veldig forskjellige stÞrrelser og får ikke hjelp når jeg sender mail. Har prÞvd flere forskjellige stÞrrelser på buksene deres av samme type, alle har passet annerledes. Kjip opplevelse med merket.
BestÀllde hoodie
BestÀllde hoodie till min dotters födelsedag. Hade mailkontakt med deras kundservice innan bestÀllning. Fick snabbt och tydligt svar. Leverans kom 5 dagar efter bestÀllning. Fin kvalitet på tröjan och storleken precis som förvÀntad. JÀttenöjd!
IKKE KJÃPâŠ
IKKE KJÃPâŠ. SKULLE BLI SENDT TIL KONGSVINGER BLE SENDT TIL FÃRDE ISTEDENFOR
Kom efter 2 dageð
GÃ¥r inte att byta produkt
BestÀllningen kom men ena plagget behöver bytas. Började maila med dem 25 december då det inte går att göra detta byte digitalt. Har Ànnu inte fått ett svar som hjÀlper. Får bekrÀftelse om att Àrendet Àr uppdaterat men inget mer.
Kan inte rekommendera bestÀllning från detta företag.
BestÀllde byxa och tröja som julklapp
BestÀllde byxa och tröja som julklapp. Produkterna kom. Har sedan försökt byta storlek på tröjan men kan inte göra byte online trots att bytestiden på hemsidan tydligt står till 10 januari och trots flera försök till mailkontakt får jag inga vettiga svar. Antingen ett svar som inte leder någonstans eller inget svar alls. VÀrdelöst företag!!!
BestÀllde 28 november och de harâŠ
BestÀllde 28 november och de har skickat fel vara två gånger. Har fortfarande inte fått rÀtt. Otroligt långa leveranstider och lam respons på mail. Kommer aldrig mer att köpa något hÀrifrån.
KÞb ikke herfra
Fik bukser i julegave, men disse passede desvÊrre ikke. Russemerch vil ikke refunderer pengene 14 dage efter kÞbet, men de skriver at det var muligt at få ombyttet til en anden str. Da vi ikke selv har kÞbt dem på hjemmesiden ( da det var en julegave) er det fuldstÊndig umuligt at lave en retur. Jeg har skrevet til dem flere gange, men de svarer ikke.
Asiakaspalvelu ei toimi
Tilasin lapselleni hupparin ja housut ennen joulua. PidennetyllÀ palautusoikeudella joulupukin kÀytyÀ aloin vaihtamaan kokoa. Ei vaan onnistu. Olen laittanut sÀhköpostia niin kukaan ei vastaa. Olen yrittÀnyt etsiÀ puhelinnumeroa, ei löydy mistÀÀn.
Viimeinen vaate, minkÀ tÀÀltÀ ostan.
DÃ¥ligt
BestÀllt klÀder som aldrig kommer och får ingen information. Och inga svar på mail. Helt vÀrdelöst !
Ingen leverans och inget svar från kundtjÀnst
Precis som alla andra vÀntar jag på min bestÀllning. Jag bestÀllde innan jul och har fortfarande inte fått hoodien som var en julklapp till min son. KundtjÀnst svarar inte på mejl.
Bedrövligt företag
Bedrövligt företag! Saknar leverans trots bestÀllning 9 december . Har krÀvt annullering av order.
Russemerch
Har fortfarande inte fått min bestÀllning som jag betalade extra för att få innan jul, har försökt maila tre gånger men får inget svar. Så besviken, har ni andra fått era bestÀllningar tillslut?