レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Forferdelig service !! Scam ! Vi fikk feil dress i april og Russedress har fremdeles ikke ryddet opp i dette nÃ¥ 23 august. De svarer ikke pÃ¥ det vi spÞr om, og nÃ¥ kom den seneste beskjeden om at de... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Bestillte 12 desember, mottok ordrebekreftelse umiddelbart. Men ingen sporingsnummer . Har sendt mail til 2 mailadresser. PrÞvd Ã¥ ringe. Da fÃ¥r eg beskjed om at det er sykdom pg fyren lyngstad (... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyr flest samarbeidsavtaler med busser og grupper i Norge. Dette innebÊrer rabatter, bonuser og andre goder. Ta kontakt med oss for mer informasjon. SUPPORT Epost: support@russedress.no Telefon: 67 156 161 BUSSER Epost: buss@russedress.no Telefon 99 097 218 GRUPPER Epost: gruppe@russedress.no Telefon 99 097 219

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

UMULIG Å FINNE STØRRELSE!!!!!

UMULIG Å FINNE STØRRELSE!!!!!! Det er sÃ¥ vanskelig Ã¥ finne en riktig stÞrrelse, hvordan skal jeg vite hva som passer meg nÃ¥r de gir nesten INGEN informasjon, vi fÃ¥r ikke prÞve de eller noe det er helt umulig. FÃ¥r jo hjerneskade av dette. HELT FORFERDELIG opplevelse, dere mÃ¥ seriÞst bli bedre pÃ¥ det, dere er treige til Ã¥ levere russedressen til oss i tillegg sÃ¥ Ã¥ bestille, prÞve pÃ¥ Ã¥ levere tilbake Ã¥ bestille en ny er HELT UMULIG. Veldig sur og lei og irritert av dette skal fan meg aldri gjÞre dette igjen, DRITT NETTSIDE. ITILLEGG DÅRLIG KUNDESERVICE, prÞvde Ã¥ fÃ¥ hjelp av de og fikk ikke mye hjelp for Ã¥ si det sÃ¥nn.....

2026幎8月25日

Russedress からの回答

Hei, det var synd å hÞre.

Vi drar og besÞker nesten alle skoler i hele Norge. Er man registrert på russ.no vil man få sms når og hvor vi har prÞving. Målskjema er også oppfÞrt på alle dressene våre.

Vi tar gjerne imot noen tanker på hva nÞyaktig hva du tenker bÞr blir bedre?
SÃ¥ kan vi justere deretter.

Når det gjelder bytting så bestiller man bare en ny dress i shoppen og så krediterer vi den dresser du sender i retur så fort vi mottar den.

mvh Russedress

Forferdelig service !

Forferdelig service !! Scam ! Vi fikk feil dress i april og Russedress har fremdeles ikke ryddet opp i dette nå 23 august. De svarer ikke på det vi spÞr om, og nå kom den seneste beskjeden om at de ikke kan se å ha fått de varene vi returnerte i retur ( ikke alt). Vi var to stykker som pakket dette og nå har vi altså jobbet i 4 måneder for å få penger igjen for den dressen og bokstavene som Russedress sendte feil av.

2026幎8月23日

Russedress からの回答

Hei, her har det vÊrt en feil internt hos oss og registrert feil i mottak av pakken.
Vi vil kreditere resten av bokstavene i lÞpet av dagen. Beklager dette.

5぀星のうち5の評䟡

Skikkelig god service

Skikkelig god service! Fristen for Ã¥ bestille skole genser gikk ut for lenge siden i 2025, og sÃ¥ sa min sÞnn her om dagen at han Þnsker seg dette i bursdag gave, sendte en mail og spurte om de kunne ordne det for meg, og det kunne de fikse, og skulle sende den avgÃ¥tte raskt, SÃ¥ takknemlig, 😀spesielt stor takk til Kasper !

2026幎6月4日

Verste opplevelse hittil.

Det sto siste bestillingsdag 16 desember for å få min bestilling til jul. Jeg bestilte varer som skulle vÊre julegave til min datter denne dagen. Fikk ordrebekreftelse med en gang. Men ikke hÞrt noen ting etter dette. Nå er det 22 desember og må ty til å kjÞpe ny julegave til datteren min i morgen lille julaften. Jeg har sendt 2 mailer og spÞrsmål om min ordre. Får ikke svar i det hele tatt! Telefon nummer finner jeg ingen steder. Forferdelig dårlig kundeservice! Stryk hele greiene.

2025幎12月22日

Lang leveringstid

Bestilte 11.des. Fikk raskt beskjed om at varen var sendt med sporingsnr. Hos Posten står det kun at de har fått beskjed om at det kommer en forsendelse. Altså ingen pakke til jul..

2025幎12月21日

Bestillte 12 desember

Bestillte 12 desember, mottok ordrebekreftelse umiddelbart. Men ingen sporingsnummer . Har sendt mail til 2 mailadresser. PrÞvd å ringe. Da får eg beskjed om at det er sykdom pg fyren lyngstad (?) Kan ikke svare.
Dette er ting som burde blitt opplyst om når man bestillte. Kort fortalt elendig kundeservice.

P.d.d ingen pakke på vei. Og eg bestite en julegave...

2025幎12月18日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Umulig å få et svar fra de, så nå angrer jeg bittert på at jeg var så dum og bestilte fra de uten fÞrst å lese anmeldelsene!

2025幎12月11日

Russedress からの回答

Hei, vi har en del henvendelser på e-post som vi bruker litt tid på å svare på. Vi jobber på for å få svart alle i lÞpet av kort tid. Send meg en epost på knut@russemerch.no så kan jeg hjelpe deg. Mvh Knut

5぀星のうち1の評䟡

Jag försöker byta storlek på en byxa

Jag försöker byta storlek på en byxa. På deras hemsida finns samma byxa i alla storlekar. Men på deras sida dÀr man byter går det inte att vÀlja Medium och Large. Jag har mailat dem men får inget svar. Så dåligt.

2025幎12月11日

Russedress からの回答

Hi, we have a lot of emails to answer. So wil be in touch soon. We have a lot of items coming into our wearhouse next week, so you should be able to change size then. thanks Russemerch

5぀星のうち2の評䟡

Tar lang tid

Gått 8 dager, fortsatt ikke sendt. Har heller ikke fått noe svar på e-posten jeg sendte de

2025幎9月10日

Russedress からの回答

Hei, kan ikke du sende meg en e-post til meg. Lyngstad@russedress.no så skal jeg sjekke opp hva som har skjedd. Gjerne litt mer detaljer rundt, hva som er bestilt? Takker mvh Knut

5぀星のうち1の評䟡

De brukte så lang tid på å svare så vi

De brukte så lang tid på å svare så vi måtte ende opp med å bruke 5k i ekspress betaling, dette skaper problemer for Þkonomien og skal burde unngås, nå har vi bestilt ekspress men sliter med betaling. Så vi må muligens bytte slippdato for 3 gang.

2025幎9月1日

Russedress からの回答

Hei, kan du sende meg en e-post om hvilke ordre dette gjelder? Send til lyngstad@russedress.no. Takker

5぀星のうち1の評䟡

Bruker evig lang tid på å svare

Bruker evig lang tid på å svare, dersom det oppstår utfordringer og problemer så klarer de ikke svare ordentlig, etter vi bestilte og hadde ordnet en dato til slipp så måtte vi finne en ny slippdato fordi russedress brukte tre uker fÞr de sendte betalingsskjema.

2025幎9月1日

Russekort kraftig forsinket

Bestillte russekortene mine 12.Mars stod på nettsiden dies at de skulle komme innen 2-3 uker. nå er det 22.April og de har ikke kommet til posten enda engang. Nå har det gått 6 uker å russetiden begynner om 2 dager å jeg får de ikke fÞr det.

2025幎4月22日

Russedress からの回答

Hei, vi sendte Russekortene på tirsdag i forrige uke.
Sendte også ut denne SMS 11.4.2024 kl 11.00 om forsinkelsen og ny utsendingsdato.

Hei Dine russekort blir sendt fra oss på tirsdag i neste uke. Vi beklager forsinkelsen. Mvh Russedress.no

PS. Dine russekort ble sendt fra oss tirsdag 22.april, og vi kan se du har mottatt disse;)

Ha en forrykende god russetid, og til dere andre som leser dette, husk å bestille russekort fÞr 1. nov, så blir kortene produsert fÞr jul og levering i februar 2026

DÃ¥rlig kundeservice

Sendte en genser i retur og det er ikke blitt registrert. Jeg burde lese anmeldelsene fÞr.
Det fulgte med en retur lapp som jeg brukte for å levere den tilbake og de sier at den ikke fulgte med
.. det er lureri!
Hold deg unna med mindre du vil gi dem penger gratis!

2025幎3月24日

Russedress からの回答

Hei, vi har sÞkt opp navnet ditt i databasen vår på både russedress.no og russemerch.no. Men kan ikke se at du har noen bestillinger til oss? Kan ikke du sende meg en kopi av din ordrebekreftelse til lyngstad@russedress.no så skal vi sjekke hva som har skjedd her?

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。