I dag holdt det pÃ¥ Ã¥ gÃ¥ skikkelig galt. PÃ¥ vei inn dÞra gikk dÞra igjen fÃ¥r vi rakk Ã¥ komme pÃ¥. Min venn hadde armen inne og ble sittende fast i dÞra. Den gikk ikke opp igjen⊠heldigvis fikk vi slitt... ãã£ãšèŠã
Vi er 9 stk som skal mot LillestrÞm fra Flateby. NÃ¥r vi stÃ¥r Ã¥ venter pÃ¥ siste buss sÃ¥ er den plutselig kanilert. Hva faen gjÞr man da???????? Det finnes ikke taxi fra flateby i Enebakk!!!!!! Pokker f... ãã£ãšèŠã
Ruter opplevelsen summert: 1. KjÞp billett (fyf sÃ¥ dyr) 2. StÃ¥ pÃ¥ busstoppet 3. Vent lenge pÃ¥ bussen 4. Se! Der kommer bussen! ð 5. Se pÃ¥ bussjÃ¥fÞren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... ãã£ãšèŠã
Jeg skjÞnner virkelig ikke hvorfor buss 130 SkÞyen mÃ¥ vÊre 15 minutter forsinket midt pÃ¥ dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn pÃ¥ 15 mÃ¥neder og ventet, og ingen... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.
Jernbanetorget 1, 0154, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- ruter.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Tbane og buss er sjeldent på tide
Tbane og buss er sjeldent på tide. Alltid noe feil med signalet osv. Ruter må virkelig gjÞre noe.
Hvor skal trikken stoppe?
Idag på Solli plass trikk nr 15 kl 16:20
Trikken stopper bak en lang buss som har mange passasjerer ut og inn. Derfor så man ikke at trikken er kommet og stoppet bak bussen og dÞrene er åpnet for av- og påstigning. Da bussen er kjÞrt. Så man trikken, men trikk sjåfÞren stoppe ikke i selve trikkstopp. Han bare kjÞrt selv om han så noen prÞvde å rekke trikken.
Skal det vÊre slik eller burde den stoppe ved planlagt stoppested istedenfor å åpne av- og påstigning fÞr trikke stopp?
De er aldri på tide flere
De er aldri på tide flere av gangene kjÞrer de rett forbi stoppen og sier ta neste !
De tar på ikke i trafik ret fÞr stoppen .
Ingen oppdatering pÃ¥ forsinkelser iâŠ
Ingen oppdatering på forsinkelser i 2025 er nedleggelsesgrunn.
Et selskap som skuffer på flere nivåer
Ãn stjerne til Ruter â et selskap som skuffer pÃ¥ flere nivÃ¥er
Jeg gir Ruter én stjerne for hvordan de styrer mesteparten av kollektivtrafikken i Oslo. Selskapet legger indirekte press på reisende til å ha smarttelefon og bruke digitale lÞsninger for å kunne benytte seg av kollektivtransport. De har fjernet billettautomater og alle former for utstyr som tidligere gjorde det mulig å sjekke saldo eller gyldighet på reisekort.
Et konkret eksempel: PÃ¥ Mortensrud, som er et stort kollektivknutepunkt i Oslo, finnes det verken billettautomater eller kiosker der man kan kjÞpe billett. Samtidig finnes det ingen kortlesere der man kan sjekke reisekortet fÞr man gÃ¥r pÃ¥ T-banen. Likevel kan man bli ilagt store gebyrer dersom man blir kontrollert og ikke har billett tilgjengelig â selv om det er Ruter selv som har gjort det unÞdvendig vanskelig Ã¥ kjÞpe én.
Dette er etter min mening et av de dårligst drevne kollektivselskapene jeg har vÊrt borti. Sammenlignet med andre hovedsteder i Europa, holder kollektivtilbudet i Oslo et overraskende lavt nivå.
Jeg har selv 17 km til jobb, men reisen tar ofte 90 minutter én vei â totalt tre timer hver dag. I tillegg er det hyppige forsinkelser pÃ¥ nesten alle strekninger, noe som vitner om dÃ¥rlig planlegging og manglende profesjonalitet hos ledelsen i Ruter.
Det her var veldig dårlig service
Det her var veldig dårlig service, vi lÞp til bussen 12:21 Tjuvholmen, og vi hadde akkurat kommet til bussen, og han så oss lÞpe dit, og vi var rett foran dÞra, så lukker han buss dÞren og kjÞrer vekk, det er veldig dårlig at han ikke tenkere på de som skal ta buss
Rasist buss sjafÞr
Jeg ventet 470 buss på St. Olav LillestrÞm. Bussen ville ikke stoppe. SjåfÞren selvfÞlgelig så meg med veldig. Det var daglys kl 0647, 9.mai 2025. Hvordan i all verden ruter ansette en rasist busssjåfÞr? Jeg er fra minoritetsbakgrunn.
Bryr seg ikke om passasjerene
Hadde en veldig negativ opplevelse på en busstur med en sjåfÞr som kjÞrte i slangelinjer og stadig vekk betydelig under fartsgrensen (ikke mange andre biler på vei). Mistet nesten toget til tross for et stort vindu med tid jeg pleier å planlegge for (og to senere busser som etter hvert kjÞrte forbi oss), samt at det var en veldig ekkel opplevelse mtp. en åpenbar ikke forsvarlig sjåfÞr (burde blitt testet for rusmidler).
Meldte det inn til Ruter, som svarte knapt at jeg burde beregne bedre tid (hadde 30 min ekstra på en tur på 22 min). Jeg etterspurte en erstatning på opplevelsen, og Ruter skulle gi en refusjon på billetten - som jeg fÞrst etter at jeg takket ja skjÞnte inkluderte at månedsbilletten min ble med dette kreditert (minus 100 kr behandlingsgebyr). Det ble ikke tydeliggjort, og jeg sa aldri noe om at jeg skulle kvitte meg med min billett, men oppfattet det sånn at dette skulle vÊre min erstatning. Sendte derfor inn omgående at den ikke skulle slettes, men det gjorde de allikevel. Senere kommunikasjonsforsÞk fra min side har blitt ignorert.
Siden de har en monopolstilling i Oslo, er jeg nÞdt til å fortsette å bruke dem, men går nå på deres transportmidler med en veldig dårlig fÞlelse da det er tydelig at hendelser ikke blir fulgt opp. Fra Ruter sitt perspektiv er det passasjeren selv som er ansvarlig for sin sikkerhet dersom Ruter sitt personell oppfÞrer seg uforsvarlig, og den resp. ansatte kommer ikke til å få noen konsekvenser, mens passasjeren får sitte igjen med tapte penger og usikkerheten om mer alvorlige hendelser også kommer til å bli ignorert av dem.
SÃ¥ og si bare dyr som erâŠ
Så og si bare dyr som er billettkontrollÞrer, maktsyke. Bot og holdt igjen fysisk og aggressivt av 4 stykk dyr. Tok meg 1 time å få boten fjernet ved ruters kundeservice
DÃ¥rlig system
Dårlig system. KjÞrer en vogn midt i rush-trafikken. Kommer ofte for sent. Dårlige unnskyldninger for forsinkelser. Har ikke noe alternativ å velge mellom.
Alltid stappfult.
Gjelder alle datoer selv om man må velge en for å gi anmeldelse.
The absolute worst.
Terrible customer service and this company aggressively tries to give out unreasonably high fines for people who don't have tickets even though their app doesn't warn you when your monthly ticket has expired. There is no Norwegian company that I despise more than Ruter!
Meget dårlig kjÞring
Hei.
Tok buss 230 sandvika fra dragveien til sandvika (buss 32122 som var i sandvika 07:42). SjåfÞren kjÞrte ekstremt rykkete, og flere personer holdt på å falle flere ganger. Ventet på klar bane ved engervannet men fikk et rykk ut mot kjÞrebanen som fikk andre biler til å stoppe å vente til vi hadde kjÞrt.
Tar 31 bussen fram og tilbake på jobb
Tar 31 bussen fram og tilbake på jobb. Vanligvis går det greit, men det har vÊrt latterlig mange ganger hvor bussen kommer noen min for tidlig. De gangene så har bussen bare kjÞrt videre i stedet for å vente. Har også opplevd å sitte på bussen hvor den kommer for tidlig til ett stopp, men venter. Så forstår ikke hvorfor det er så stor forskjell. At bussen kommer for tidlig er ikke passasjerer sin feil, synes dette er fryktelig slitsomt.
Ruter -> Forsinkelser
Ruter -> Forsinkelser
Bussene er alltid sene med gretne sjåfÞrer som bare skriker på de som har betalt for å sitte på disse forferdelige bussene. Alle busser skal stoppe opp på alle bussholdeplasser, det er ikke sånn at bussjåfÞren blir betalt for å ikke plukke opp folk fra bussholdeplassen. BillettkontrollÞrene er bare sure folk som aldri har hÞrt om manerer. Tenk å holde igjen en 12 år gammel gutt som glemte billetten sin hjemme. Barn under 18 trenger ikke å kjÞpe billett, blir billettkontrollÞrene betalt bedre for å holde igjen mindreårige? Og både Vy og Ruter sine retningslinjer står det ingenting om at man kan sÞke opp når de er fÞdt, det er brudd på personvern.
Aldri bruk Hent
PrÞvde å bestille Hent, da tbanen var forsinket og jeg måtte fort fram. Hentetiden ble utsatt og utsatt og tilslutt hadde jeg ventet i 25 minutter. Endte med å ta taxi da jeg skjÞnte at jeg ikke kom til å rekke et mÞte. Ruter sier at det ikke dekkes,da jeg ikke hadde ventet i 30 minutter.. Skal aldri bestille Hent igjen, det tilbudet er fullstendig upålitelig!
Ruter er jo bare helt flott
Jeg er så glad at ruter har nada konkurranse slik at folk må opp klokka 04:45 for å rekke bussen får å komme seg på jobb klokka 0700.
Det er så fint at en alternativ rute ikke starter fÞr 07:01 som i stedet for 1 time og 14 minutter ville tatt meg 9 minutter å komme på jobb
Og jeg er så glad at de som kjÞrer bussen er så effektive at de reiser minutter for tidlig. Men likevel kommer der de skal 20 min for sent.
Jeg er sÃ¥ glad for at jeg betaler for billetter som pÃ¥ toppen av det hele blir dyrere ð€© det er jo bare stas.
Buggy app who makes you pay for theâŠ
Buggy app who makes you pay for the wrong date!
Not user-friendly app. Have to choose zones instead of place names
Billettappen fungerte ikke
Billettappen fungerte ikke, fikk derfor bot pÃ¥ 1450kr med null forstÃ¥else og hjelp fra kontrollÞren. Fikk som svar nÃ¥r jeg klaget at det er mitt ansvar Ã¥ ha gyldig billett? Hvordan skal jeg ha gyldig billett og hvordan er det min feil at systemet dems ikke fungerer? Helt tragisk, kontrollÞren nektet til og med Ã¥ se nÃ¥r jeg prÞvde for Ã¥ vise. De utsatte derfor bare forfallsdatoenâŠ
Drittselskap
KjÞpte billett til en buss som skulle gå 00.20. Vi stod ute og ventet til kl 01.00 uten at noen buss kom og måtte derfor finne en alternativ lÞsning. Kontaktet Ruter da jeg mener det er helt feil at jeg skal måtte betale billett for en buss som ikke kommer, men dette var Ruter uenig i. Det eneste jeg ba om var å få igjen pengene mine for en tjeneste som de ikke leverte. Dette i tillegg til at vi betaler fullpris for busser, trikker og T-baner som på daglig basis har forsinkelser og innstillinger. Det er faktisk helt utrolig..