レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I dag holdt det pÃ¥ Ã¥ gÃ¥ skikkelig galt. PÃ¥ vei inn dÞra gikk dÞra igjen fÃ¥r vi rakk Ã¥ komme pÃ¥. Min venn hadde armen inne og ble sittende fast i dÞra. Den gikk ikke opp igjen
 heldigvis fikk vi slitt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi er 9 stk som skal mot LillestrÞm fra Flateby. NÃ¥r vi stÃ¥r Ã¥ venter pÃ¥ siste buss sÃ¥ er den plutselig kanilert. Hva faen gjÞr man da???????? Det finnes ikke taxi fra flateby i Enebakk!!!!!! Pokker f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ruter opplevelsen summert: 1. KjÞp billett (fyf sÃ¥ dyr) 2. StÃ¥ pÃ¥ busstoppet 3. Vent lenge pÃ¥ bussen 4. Se! Der kommer bussen! 😃 5. Se pÃ¥ bussjÃ¥fÞren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg skjÞnner virkelig ikke hvorfor buss 130 SkÞyen mÃ¥ vÊre 15 minutter forsinket midt pÃ¥ dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn pÃ¥ 15 mÃ¥neder og ventet, og ingen... もっず芋る

䌁業情報

1. 運茞サヌビス
  2. 電車の切笊代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

DÃ¥rlig service og stemmer buss 17b til Riskhospital Oslo

Hei! Jeg reiser med buss 17b fra forskning til Riskhospital,men jeg trenger stopp etter inngangsdÞr for risk fordi jeg må går til inngangsdÞr for Domus medica .jeg trenger stopp etter buss rundsjÞring .De sjÞfer dårlig stemmen med meg .jeg prove å forklaring at det er lang og glass til o å gå ,jeg er dårlig med beina.Det er neste hvar dagen med sjÞfer
Dårlig service .Jeg har månedskort.

2025幎1月15日
5぀星のうち1の評䟡

Ruter er en udugelig bedrift

Helt utrolig hvordan det vinter etter vinter kommer bak på ruter at det kommer sne. Dessuten blir busruta innstilt uten at det har vÊrt endring i kjÞreforhold eller vÊr. Det finnes ingen logikk i når ruta blir innstilt og ingen kan svare på dette. Vil anbefale å kjÞre bil i stedet for å bruke dette udugelige kolloktiv tilbudet.

2025幎1月13日
5぀星のうち1の評䟡

Full stans hver gang det kommer snÞ

Helt sykt hvordan det kommer snÞ og is hvert år, og hvert år er det full stans i kollektiv trafikk hver gang det skjer. Men allikavel forventes det at vi kjÞper billett?? Hvor er det disse pengene går?? For de går i hvert fall ikke på å gjÞre kollektivt tilbudet bedre. Brukte over en time på en strekning som tar 15 min vanligvis, og nå sitter jeg fast på jobb da 79 bussen plutselig ikke kjÞrer i det hele tatt.
Dette er Norge der vi vet det kommer masse snÞ hvert år. Men Ruter driter jo fullstendig i oss som benytter oss av kollektivt uansett, så lenge de får pengene sine.

2025幎1月7日

HÃ¥rreisende system!

Har alltid kjÞpt månedsbillett på ruter. I sommer var månedsbilletten gått ut og jeg skulle reise bort etter en ukes tid. Dermed kjÞpte jeg enkeltbilletter når jeg skulle ta buss den siste uken. En gang kom jeg på bussen og det var sivil billettkontroll og kontrollÞren spurte meg hvorfor jeg «nettopp» hadde kjÞpt billett. Jeg svarte at jeg nettopp hadde kommet på. Men dette var ikke godt nok og han mente jeg hadde kjÞpt for sent. De kan jo til og med se i loggen at jeg er en fast betaler. Når han ber om personnummer sier jeg rett og slett nei. Da kommer den andre kontrollÞren bort og sier på en krass måte (med et ekkelt smil om munnen, som om han nyter det) «Nekter du?!» Jeg gir meg for ikke å lage noe styr, men når jeg sender klagen til ruter, får jeg dette svaret:

«Vi kan se i vår logg at billetten din ble kjÞpt etter at billettkontrollen startet og etter at bussen forlot holdeplassen. Du må derfor betale gebyret ditt. Betalingsfristen er satt til 05.08.2024. Hvis du ikke betaler innen denne fristen, vil vi sende varsel om inkasso.

Inspeksjonen startet 10.07.2024 kl. 07.51.10. Din billett ble aktivert kl.07.49.17. Bussen forlot holdeplassen kl. 07.49.08. Dette ansees som senkjÞp.»

Med andre ord ble billetten kjÞpt I SAMME MINUTT som bussen kjÞrte, men jeg må likevel betale 1470 kr. Jeg trykker alltid «kjÞp billett» fÞr jeg går på bussen, men denne ene gangen tok det hakket lengre tid med Vipps. Syns det er pinlig for Oslo at de har en slik kollektivtransport som er ute etter å ta alle for å tjene penger. Handler lite om å ta de som faktisk sniker. Håper at de i fremtiden ikke har monopol lenger og noe nytt og bedre kommer på plass.

2024幎7月10日

Rute 255E klemt i mellom bak dÞr

Bus sjåfÞr åpnet bak dÞr får å komme inn i busen men plutselig han lukket dÞr og prÞvet klemme meg mellom dÞr. Det heilt forståelig at må kommes inn i foran dÞr for å vise billett. SjåfÞren meinte at hvis jeg går i bak dÞr så jeg risikerer vÊre klemt mellom dÞr fordi han ser ikke noen hva kjer i bak dÞr. Jeg fikk skulder skade. Jeg pleie gå inn alltid i foran dÞr, men tidlig morgen busen er full, så sjåfÞrene åpner bak dÞr, fordi framme ingen plass. Den morgen jeg forstått at han åpnet bak dÞr for å komme inn fordi ikke noen kommet ut fra busen på busstopp. Jeg prÞvet forklÊr-prate med sjåfÞren, men han vil ikke hÞre min forklaring, han sa at jeg må hÞre hva han sier, han Þnsket jeg vil si beklage fordi jeg har gått inn i bak dÞr. Vanskelig forstå bus sjåfÞr, en morgen de slepper inn folk i bak dÞr andre dag de straffer-klemmer folk i bak dÞr. Det er så rart at for 100kr de Þnsker deg kropp skader.

2024幎12月16日

Bussen 420 kopperud den 13.12 kl

Bussen 420 kopperud den 13.12 kl. 19.24 sjafÞren var dritt frekk. Han som er hÞy, utlending og er skallet. Tenk å vise billet og glemte at det er av, ta på deg. Han kunne spÞrre det pent!! Aldri opplevd sånn på bussen. Dere må ta alvor på dette.

2024幎12月13日
5぀星のうち5の評䟡

Effektiv transport for meg

Tar meg som regel mellom de stedene jeg skal på en god måte. At Ruter får så dårlig score av andre her er for meg ubegripelig. I Oslo sentrum samt til og fra Nesodden er det jo tilbudet supert. Skulle gjerne hatt hurtigbåt mellom Aker Brygge og Nesoddtangen, og gjerne en enda tidligere avgang på morgenen. Ellers stort sett tiptop, med ofte hjelpsomme ansatte (her finnes det selvfÞlgelig unntak med noen svÊrt sure opplevelser i lÞpet av et år), men igjen det er ikke det jeg opplever som normalt. Heia Ruter

2024幎12月4日

Helt idiotisk system

Helt idiotisk system. Alt fra sjåfÞrer som kjÞrer fra folk som skal reise, til forsinkelser som ikke vises i appen og busser eller annet som ikke kommer i det hele tatt uten info i app eller andre steder..

2024幎11月27日

Max inkompetanse

Meste inkompetente bussforetaget. Dem driver med bedregeri, tar masse betalt men gjÞr sjelden jobben sin. Man kan stå og vente i 45 min og 3 busser ikke dukket opp! Dem bryr seg ikke om kundene sine i det hele tatt.

2024幎11月12日

Linje 11

Linje 11 - Kjelsås. Står på Briskeby. 6min..5..4..3..2..1..Nå..8..7..6..5..4..3..2..1..Nå..8..7..6..5..4..3..2..1
Detta Àr normalen. Trikken kommer ikke. Oslo må ju ha det sÀmsta kollektivtilbudet i Europa?
Ruter satser på Kontrollanter istÀllet för att styra upp verksamheten. Folk får klara sig sjÀlv Àr det tydliga budskapet. Inte tÀnk på att planlÀgga noe som helst. Vi sparkar ut investorer samt ser till att folk ikke kommer i tid på jobb. Vem tar ansvar? NÀr ska folket vakna och sluta betala dessa bedragare?

2024幎10月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ