Skulle have ryddet min mors lejlighed, efter hun skulle pÃ¥ plejehjem. Kontaktede rydbo som kom ud et par dage efter (pÃ¥ en sÞndag) og gav et tilbud. Herefter var lejligheden ryddet totalt for lamp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er sjÊldent man synes at et âproduktâ overgÃ¥r det som producenten selv lover. Men sÃ¥dan var det i dette tilfÊlde. Ifb med rydning af min afdÞde bedstemors hjem oplevede jeg en utroligt respek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig flot arbejde og fremragende kommunikation og dokumentation i hele processen. Jimmi og hans team, kan varmt anbefales! Tak Jimmi ð
Rydbo udfÞrte et fantastisk stykke arbejde med en positiv tilgang til en stor opgave, der indebar et hjem, skur og have. Alt arbejdet var udfÞrt ordenligt og blev fÊrdig en dag fÞr aftalt. Jimmy var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÞdsbo og opkÞb på hele SjÊlland. Over 10år online og kun glade og tilfredse kunder. Service i top og prisen i bund, samt en venlig og diskret tilgang til opgaven.
kvÊrredevej 7, 4690, Haslev, ãã³ããŒã¯
Vi kontaktede Rydbo på en helligdag og mÞdtes med dem allerede dagen efter. De skulle tÞmme min mors lejlighed som hun havde beboet i 52 år og efterfÞlgende skulle den rengÞres. Det har vÊret en god oplevelse og de har overholdt alle aftaler. Jeg så i dag min mors lejlighed og alt var bare i orden. Jeg kan kun anbefale at bruge dem, hvis du har behov for nogle gode og dygtige folk. / Palle

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Ifb med rydning af min afdÞde bedstemors hjem oplevede jeg en utroligt respektfuld tilgang - derudover en super fleksibilitet ift at besigtige og udfÞre opgaven - selv om vi pludselig vendte tilbage med meget kort varsel oplevede vi en lyst til at få enderne til at mÞdes (og det lykkedes, men Rydbo måtte knokle lÞs en sÞndag). Bolig blev efterladt ryddet i pÊn stand og uden kedelige overraskelser.
6 ud af 5 stjerner herfra.

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Efter et par mindre positive henvendelser til forsk. firmaer, som reklamerer med rydning af dÞdsbo, fandt jeg heldigvis Rydbo, det var en rigtig god oplevelse. Jimmi er meget behagelig at tale med, og kom straks og besigtigede det dÞdsbo, jeg skulle have ryddet. Aftalen blev udfÞrt lynhurtigt og til tiden, så boligen kunne afleveres til boligselskabet i perfekt stand.

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Rydbo udfÞrer en meget grundig oprydning, dokumenterer med billeder og er gode til at kommunikere undervejs.
De er meget effektive uden at virke stressende og er behagelige at snakke med.

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Hurtig og effektiv rydning af boet efter min mor. Det var meget positivt og meget profesionelt arbejde.

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Tak for super behagelig håndtering i forbindelse med rydning af dÞdsbo. Vi vil helt klart anbefale jer til andre i samme situation

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
DET ER ET FANTASTISK ARBEJDE DE LAVER HURTIGT OG EFFEKTIVT OG DE SENDER BILLEDER Sà MAN KAN FÃLGE MED det var ogsÃ¥ en meget god og venlig betjening hilsen Ketty SÞrensen

Hej Jimmi + hjÊlper.
Tak for en fantastisk oplevelse i forbindelse med rydning af plejebolig. Det var en fornÞjelse at se jer i aktion. Og en fantastisk service at i stiller op dagen efter vi talte sammen. Også masser af ros for at i afleverede den i smuk stand.
Hvis jeg skulle mÞde nogen der har brug for at få noget ryddet, vil jeg ikke tÞve et sekund med at anbefale jer. I er ganske enkelt bare de bedste. Så endnu en gang stor tak herfra.
Mvh. Hans

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Folkene var Rydbo kom hurtigt for at bese lejligheden og kom med et meget rimeligt tilbud. Da lejligheden var tÞmt havde de ovenikÞbet stÞvsuget efter sig. Super flinke folk!

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Vi brugte Rydbo til at tÞmme mine forÊldres hus efter flytning til plejehjem, det var en positiv oplevelse. Kontakten var fra starten effektiv og behagelig, alle aftaler blev overholdt, huset er efterladt helt ryddet og stÞvsuget. De sendte endda fotos undervejs af processen. Det er et stort hus med kÊlder, og ud over rydningen skal alt indbo jo kildesorteres fÞr det kan kÞres på genbrugspladsen, så jeg er virkelig glad for at de håndterede det for os. Stor anbefaling herfra!

Kan varmt anbefales!
Venlige, grundige, hurtige, profesionelle og til en rimelig pris. Mere klart kan det ikke siges. Hele vejen igennem en god oplevelse.

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Det er med taknemmelighed og glÊde jeg takker for en fantastisk indsats af Jimmi og hans to medarbejdere der tÞmte min mors dÞdsbo. Fra fÞrste kontakt tilslut fÞlte jeg mig tryg og sikker od udfÞrte et excellent stykke professionelt arbejde. De var venlige og omsorgsfulde og varetog det hele udover al forventning. Det er vidunderligt at mÞde menneskelighed og varme i den svÊre situation det er at få ryddet det barndomshjem vi har haft i så mange år. Jeg og mine sÞskende takker af hjertet og kan kun anbefale Rydbo og deres dejlige team.
PÃ¥ en scala mellem 1-10 skal de have er 10âer.
Tak. Jeg vil aldrig glemme jeres indsats.
Claiere

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Skulle have ryddet min mors lejlighed, efter hun skulle på plejehjem.
Kontaktede rydbo som kom ud et par dage efter (på en sÞndag) og gav et tilbud.
Herefter var lejligheden ryddet totalt for lamper borde skabe, reoler ALT i lÞbet af ugen.
Fantastisk arbejde.
Kan kun anbefales.

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Rydbo har lige tÞmt min svogers lejlighed og kÊlderrum.
Det har vÊret en helt igennem positiv oplevelse.
Jimmi og hans folk har vÊret helt fantastiske, grundige og efterlod endda lejligheden stÞvsuget.
De er til at stole på, overholder alle aftaler og er endda prismÊssigt meget konkurrence dygtige.
Rydbo og Jimmi får min allervarmeste anbefaling!

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
De tog bare det tunge slÊb !
Jimmi og hans gutter fik på to dage tÞmt mine forÊldres 300m2 hus for bla. mere end 90 hyldemeter bÞger og alt muligt andet som ingen have lyst til at arve.
Det var lidt kompliceret, fordi noget skulle blive og andet fÞrst blev hentet lidt senere, men Jimmi havde god fod på det hele, og alt foregik i en god og humoristisk tone.
Kan klart anbefales !

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Jeg kan kun anbefale Rydbo,de er perfekte,kom til aftalt tid,ringede da de var fÊrdige og var yderst empatiske og så tålmodige. Sendte billeder af lejligheden da de (Jimmi) var fÊrdig. Kan kun anbefales. FortsÊt med den gode service.

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Så fantastisk et firma .HURTIGE -pålidelige og skÞnne . Tak for hjÊlpen i en lidt svÊr tid

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Vi må simpelthen give top-karakter til Rydbo.Dk -rigtig god service ud over det sÊdvanlige og forventelige
Fornuftig pris og hurtig ageren - vi kan kun anbefale Rydbo-drengene hvis man skal have tÞmt ud, flyttet eller lignende
Mads GjÞrlund

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
PrÊcis lige hvad jeg havde brug for. Super hurtig, venlig, imÞdekommende, hjÊlpsom - alt hvad man har brug for når man står med et dÞdsbo. Tak Jimmi :-)

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb ããã®åç
Var ovenud tilfreds med Jimmi og Rydbo: Venlig og imÞdekommende over for Þnsker, hurtig, effektiv, fleksibel, grundig, billig og udfÞrte tingene som aftalt. Så stor tilfredshed herfra og min bedste anbefaling af firmaet.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã