レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skulle have ryddet min mors lejlighed, efter hun skulle pÃ¥ plejehjem. Kontaktede rydbo som kom ud et par dage efter (pÃ¥ en sÞndag) og gav et tilbud. Herefter var lejligheden ryddet totalt for lamp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er sjÊldent man synes at et “produkt” overgÃ¥r det som producenten selv lover. Men sÃ¥dan var det i dette tilfÊlde. Ifb med rydning af min afdÞde bedstemors hjem oplevede jeg en utroligt respek... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig flot arbejde og fremragende kommunikation og dokumentation i hele processen. Jimmi og hans team, kan varmt anbefales! Tak Jimmi 👍

Rydbo udfÞrte et fantastisk stykke arbejde med en positiv tilgang til en stor opgave, der indebar et hjem, skur og have. Alt arbejdet var udfÞrt ordenligt og blev fÊrdig en dag fÞr aftalt. Jimmy var... もっず芋る

䌁業情報

1. 家財道具凊分サヌビス
  2. アンティヌク ショップ
  3. 枅掃サヌビス
  4. 匕越し・倉庫保管業

圓該䌁業による蚘述

DÞdsbo og opkÞb på hele SjÊlland. Over 10år online og kun glade og tilfredse kunder. Service i top og prisen i bund, samt en venlig og diskret tilgang til opgaven.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

56件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kan varmt anbefales!

Jimmi overtog rydning af min fars hus, da han skulle på plejehjem og gjorde det meget grundigt. Alle aftaler blev holdt, og vi fik fotos undervejs. Og vi fik en god pris.
Det er fÞlsomt at overlade ens barndomshjem i en fremmeds hÊnder, når man selv er kÞrt trÊt i opgaven, men Jimmis tilgang er respektfuld, så det har vÊret en MEGET positiv oplevelse.

2021幎9月14日

Mange tak for ordene

Hurtige og effektive og rigtige sÞde folk

Jeg fik tÞmt min fars lejlighed af sÞde folk, Jimmi er en man kan stole på og meget effektiv, lejlighed, kÊlderrum og garage blev tÞmt og fejet så jeg kun skulle aflevere nÞglen.
Du er i trygge hÊnder og jeg kan klart anbefale dem.

2021幎8月2日

Mange tusind tak.

Fantastisk service og flot arbejde

Fantastisk service og flot arbejde! Kan klart anbefales. Min Mor's rÊkkehus i Lyngby skulle ryddes og i lÞbet af 2 dage var alt fjernet og endvidere var der pÊnt gjort rent. Jimmi og hans team kan varmt anbefales.

2021幎6月3日

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb からの回答

Mange tak for anmeldelsen.

Hurtigt og effektivt.

Hurtigt og effektivt.
Efter kontakt til Jimmi, tog det fart med at få ryddet et hus. Gode billeder undervejs af rydningen, og en fair pris. Alt i alt en god oplevelse.
Kan helt sikkert anbefale firmaet til rydning af boliger.

2021幎5月18日

Mange tak.

Virkelig god

Virkelig god, professionel, hurtig.
Havde Jimmi og hans hold til at lave en rydning af rÊkkehus i Gentofte.
Kan varmt anbefale dem, det virker bare, fik også tilsendt fotos af det udfÞrte arbejde, super flot.

2021幎4月6日

Vi takker for ordene

Super service, alle aftaler blev overholdt.

2021幎2月13日

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb からの回答

Hej Carsten tusind tak for anmeldelsen,
HÃ¥ber i kommer godt videre.
Vh Mathias Rydbo.

Varmeste anbefalinger! Virkelig god service.

Jimmi var fra fÞrste opringning en kÊmpe hjÊlp og derudover super sÞd og forstående for vores situation, fra start til slut.

Jimmi og hans hold har ikke kun vÊret enormt effektive (og hurtige!!!), men også gode til at have os med i processen ved at sende billeder og give besked fÞr, under og efter.

Jeg vil til hver en tid anbefale Rydbo. Tusind tak for jeres gode arbejde!

2020幎11月20日

Tusind tak

Rydbo udfÞrte et fantastisk stykke

Jimmy var imÞdekommende og venlig, alle aftaler blev overholdt og der blev aftalt en god pris.

2020幎8月19日

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb からの回答

Vi takker mange gange for den positive respons.

Dejlig oplevelse

En forrygende,dejlig oplevelse at få ryddet mit hjem. Jeg som samler og min mand dement. Med venlighed, entusiasme. PÊnhed. Efterlod vores gamle hjem i ordentlig stand. Dejlige mennesker jeg giver dem min bedste anbefaling

2020幎8月3日

Tusind tak.

Perfekt udfÞrt job

Jeg var selv gået i gang med at rydde dÞdsbo, men måtte opgive, da opgaven var for stor.
Kontaktede Rydbo, som samme dag kom forbi dÞdsboet og gav et meget fordelagtigt tilbud.
En lille uge senere var hus, loft, vÊrksted og garage fuldstÊndig ryddet, og klar til at nye ejere kunne overtage.
Opgaven viste sig at vÊre stÞrre end fÞrst antaget, men Rydbo klarede det alligevel uden brok og uden at krÊve ekstra betaling.
Rydbo er meget venlige, service orienteret, hurtige og grundige. Deres priser er yderst rimelige sammenlignet med andre udbydere.

2020幎3月2日

Mange tusind tak.

Super sÞde og venlige .Super super

Super sÞde og venlige .Super super service og fantastisk aflevering. Så flot arbejde og hurtig respons på henvendelse samt igangsÊtning. Kan kun varmt anbefales.

2020幎3月1日

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb からの回答

Mange tak for anmeldelsen.

Rydbo.dk, borydning til prisen og også hurtigere end aftalt i god stil

Havde 3 firmaer på besÞg til at give tilbud på rydning af et dÞdsbo og Rydbo.dk skilte sig bare ud ved en positiv tilgang til en stor opgave og god dialog omkring hvornår vi havde brug for en afslutning. Rydbo.dk var på linje prismÊssigt med det ene af de andre firmaer men skiller sig ud ved at sende "vÊrdilÞse" ting til Thailand som humanitÊr bistand og så kunne de imÞdekomme vores Þnske til hvornår opgaven skulle vÊre fÊrdig. Vi fik lÞbende billeder fra Rydbo.dk teamet mens opgaven skred frem og prisen, den holdt, Rydbo.dk teamet blev fÊrdige 3 dage fÞr aftalt og vi gennemgik boet sammen for overlevering og fik en mundtlig rapport fra Jimmy og Mathias inden de takkede af. Vores oplevelse med Rydbo.dk har vÊret fremragende og anbefales kan de helt sikkert.

2020幎2月17日

Rydbo kÞbenhavn dÞdsbo og opkÞb からの回答

Hej Thomas, tusind tak for de pÊne ord, det betyder virkelig meget.
Held og lykke med salg og god vind fremover.

Ingen reaktion

Ingen reaktion
Jeg havde en aftale om afh. af mÞbler. Da jeg ringede for at Êndre den var der ingen svar på telefonen eller på SMS besked. Surt

2019幎8月23日

KÊre kunde.
Jeg har fÞrst nu opdaget at jeg faktisk har en trustpilot profil, deraf intet svar.
Vi har nogle problemer med at modtage sms beskeder da de ikke kan omstilles.
Men at vi skulle have lavet en aftale og derefter ikke have overholdt den er slet ikke vores politik og jeg tÊnker der måske har vÊret en misforståelse.
Jeg håber du vil slette din anmeldelse da negative udtalelser er frygtelig skadelig for vores image og jeg har ingen mulighed for at forsvare det da jeg ikke lÊngere kan huske den konkrete sag.
Vh Mathias Rydbo.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。