䌁業情報

1. 家財道具凊分サヌビス

圓該䌁業による蚘述

RydningsHjÊlpen tilbyder rydning og opkÞb af dÞdsbo på sjÊlland. RydningsHjÊlpen tilbyder Êrlig, professionel og trovÊrdig vurdering samt opkÞb og rydning af dÞdsbo, restbo, loftsrum og konkursbo på hele SjÊlland. Det er et stort arbejde at opgÞre, vurdere, sortere, pakke ned og kÞre på storskrald med et dÞdsbo og her er det afgÞrende at have en professionel og erfaren person og virksomhed med til at hjÊlpe dig med hele processen. En trovÊrdig assistance kan vÊre forskellen på at få en god eller dårlig oplevelse ud af rydningen af et dÞdsbo eller restbo.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

RydningshjÊlpen var en stor hjÊlp

Carsten fra RydningshjÊlpen overholder samtlige aftaler! Det er sjÊldent man oplever det.

Vi stod i en meget ulykkelig situation og skulle have ryddet et dÞdsbo hurtigt. Det klarede RydningshjÊlpen fuldstÊndig som aftalt.

RydningshjÊlpen er ikke de billigeste (fik lavere tilbud), men det er ikke vÊrd at spare de penge når RydningshjÊlpen er til at stole på. Det giver også ro i maven.

Stor anbefaling herfra.

2026幎2月1日

Stor anbefaling!

Jeg har benyttet mig af RydningshjÊlpen to gange, og begge gange har jeg vÊret fuldt ud tilfreds. Dels er Carsten og hans folk hurtige, effektive og hjÊlpsomme, og dels er Carsten et utrolig behageligt menneske, som er med til at det bliver en rigtig rar oplevelse. Jeg kan kun give den stÞrste anbefaling 🀗

2025幎9月20日
自発的なレビュヌ

Det var svÊrt da min mor dÞde

Det var svÊrt da min mor dÞde. Jeg bor i Jylland og hun boede på SjÊlland.

Carsten kom - kiggede rundt - på loft og i skur og kom med et belÞb. Han viste stor tålmodighed og empati for min situation.

Min mors andelsbevis var blevet vÊk og jeg kunne ikke finde det. Carsten fandt det under rydningen :-) Tak for det.

Du får hvad du betaler for - og lidt mere :-)

2025幎7月14日

Da min far dÞde

Da min far dÞde, fik vi super rådgivning fra Carsten, hvordan vi kunne komme videre med rydning af hans hus, når vi bor i den anden ende af landet. Han hjalp os hele vejen, til en at få styr på det hele.
Kan 100% anbefales

2024幎1月24日
自発的なレビュヌ

Jeg vil til en hver tid anbefale

Jeg vil til en hver tid anbefale rydningshjÊlpen, da oplevelsen har vÊret over alt forventning. Carsten er både effektiv, tillidsvÊkkende og overholder både tidsplanen og den aftalte pris. Der er en rigtig god service og opgaven bliver lÞst ned til mindste detalje
☀☀☀☀☀

2024幎9月18日

Rydningshjaelpen からの回答

Hej Katja, Det var en fornÞjelse af hjÊlpe dig og din familie med rydningen. Godt nytår, Vh Carsten/RydningshjÊlpen

Kan klart anbefales!

Carsten hjalp os med at rydde et stÞrre hus, som vi havde kÞbt af en Êldre herre, som var flyttet på plejehjem. Der var meget samlet sammen over et langt liv.

Vi valgte at bruge RydningsHjÊlpen, da vi oplevede at Carsten havde en interesse for opgaven samt stor ekspertise på området. Desuden tilbÞd han som den eneste at besigtige opgaven inden han kom med en fast pris. Det var meget trygt og prÊcis hvad vi havde brug for.
Selve opgaven blev lÞst prÊcis som aftalt og med en stor grad af fleksibilitet fra Carstens side, som vi fortsat er meget taknemlige for.

Skulle vi gÞre det hele igen, er vi ikke i tvivl om at Carsten og RydningsHjÊlpen ville vÊre de fÞrste vi ringede til.

Tak, Carsten!

Dbh. Anders, Regitse og resten af familien i HornbÊk

2024幎7月1日

Rydningshjaelpen からの回答

Hej Anders, godt nytår til dig og familien ;-) Tak for den fine anbefaling og glÊder mig at i er faldet godt på plads i jeres nye hus. Mange hilsener Carsten/RydningshjÊlpen

Meget fin service

Virkelig god oplevelse - Carsten er så organiseret, effektiv og rar.

2024幎5月27日

Rydningshjaelpen からの回答

Tak Catherine og godt nytår, glÊder mig at du var tilfreds med udfÞrelsen af opgaven :-). Vh Carsten/RydningshjÊlpen

Oprydning

Vi har brugt rydningshjÊlpen, og har vÊret meget glad for oplevelsen. Carsten var meget nem at snakke med og overholdte alle aftaler.

Kan nemt anbefales til andre :-)

2024幎12月4日

Rydningshjaelpen からの回答

Tak for de 5 stjerner Nikolai :-)

Rydning af hus

Rydning af et hus efter svigermor skulle flytte i lejlighed. Virkelig professionel og flinkeste mand hele vejen igennem forlÞbet og yderst fleksibel ift at få dato for rydning til at passe. Prisen for rydningen var nÊrmest ubetydelig i forhold til indsatsen. Carsten og RydningshjÊlpen får 5 stjerner, mange tak for hjÊlpen og god behandling.

2024幎7月1日
自発的なレビュヌ

Efter at have indhentet tilbud på

Efter at have indhentet tilbud på rydning og rengÞring af Êldrebolig, accepterede jeg tilbuddet på 16 timer til rydning og 12 timer til rengÞring à 300 kr/time + moms
Ved selvsyn ved jeg, at der max blev brugt 12 timer ialt til opgaven, men pyt med det. Det jeg er ked af er, at der ved fraflytningssyn d.d. blev pålagt fraflytter at betale kr 2.600 for manglende/ utilstrÊkkelig rengÞring. Der var slet ikke rengjort emhÊtte, og bad, karme, paneler samt ovn og komfur var mangelfuldt rengjort.
Jeg kan ikke anbefale at bruge dette firma.
vh. Annie Jespersen

2022幎1月3日

Rydningshjaelpen からの回答

KÊre Annie. Beklager din oplevelse. Forstår dog ikke helt dine kommentarer idet du selv var forbi midt i vores rengÞring og rydning og ved selvsyn at konstatere at det var tÊt på umuligt at gÞre de nÊvnte områder rene. Som du selv nÊvnte "så må han lÊre at gÞre rent"
GlÊder mig dog at du var tilfreds med selve rydningen, som jo også er vores speciale :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。