Rykkerportalen har vÊret en kÊmpe hjÊlp med at indrive gÊld fra en. De svarer hurtigt og står altid til rådighed også med spÞrgsmål De får min stÞrste anbefalingen herfra !
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Som lille hÃ¥ndvÊrkervirksomhed kan det til tider vÊre svÊrt at inddrive betaling for sine ydelser. Dette har Rykkerportalen formÃ¥et at Êndre pÃ¥, ved blot fÃ¥ klik med musen, fra min side. Nu er fle... ãã£ãšèŠã
Vi har i CYANIT.DK kun vÊret koblet pÃ¥ i ganske kort tid .. men med deres nye "blÞde" "rykker" system med sms og mail (der koster hele formuen af 1000,- om Ã¥ret) har vi nu allerede fÃ¥et afviklet et p... ãã£ãšèŠã
Opdatering Har fÃ¥et et pÊnt brev fra SÞren Husum, fra Rykkerportalen, og tror der er en happy ending ð Bare irriterende at det har taget nÊsten 2 Ã¥r og et hav af e-mail. SÃ¥ fra 1 stjerne til 3... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Rykkerportalen er skabt for at hjÊlpe små virksomheder med effektiv gÊldsindrivelse. Rykkerportalen sikrer at rykkere udsendes med rettidig omhu i henhold til inkassolovgivningen. Vi opererer efter no-cure-no-pay, så man ikke kommer til at betale for inddrivelse af uerholdelige regninger. Man betaler heller ikke abonnement på Rykkerportalen, da vi har den holdning, at det ikke skal vÊre stÞrrelsen, eller antallet af udestående regninger, der afgÞr om man finder det besvÊret vÊrd at få et inkassofirma til at inddrive tilgodehavende. Rykkerportalen er integreret med flere Þkonomisystemer, heriblandt Billy, e-conomic, Dinero, Xena, Uniconta og Ordrestyring og samarbejder blandt andet med Advokaternes Inkasso Service, Kredinor og Intrum, for at kunne tilbyde kunderne Danmarks mest komplette inkassolÞsning.
é£çµ¡å
Vesterballevej 5, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
- kim@rykkerportalen.dk
- rykkerportalen.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rykkerportalen har vÊret en kÊmpe hjÊlpâŠ
Rykkerportalen har vÊret en kÊmpe hjÊlp med at indrive gÊld fra en.
De svarer hurtigt og står altid til rådighed også med spÞrgsmål
De får min stÞrste anbefalingen herfra !
Rykkerportalen er fantastisk!
Rykkerportalen er fantastisk!
De tilretter sig fuldstÊndig efter hvem man er, og hvilke behov virksomheden har, og så fungerer det optimalt, der er aldrig en kunde som bliver overset!
Kan virkelig anbefales at bruge Rykkerportalen, det fungerer optimalt!
Rykkerportalen har vÊret en stor hjÊlpâŠ
Rykkerportalen har vÊret en stor hjÊlp med at indrive gÊld fra de meget få dårlige betalere vi har. Det virker hver gang.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Nemt at bruge med integrationen til e-conomic.
Kan varmt anbefales
Very helpful service
Very helpful service. I don't need to spend my time trying to collect outstanding payments. Rykkerportalen handles everything, even connects with lawyers that take cases to court. I had a few customers sent to court already. I couldn't do it without RP. I've been using their service for over a year now, and I can only recommend them.
Fantastisk service
Fantastisk service. Noget aldrig overhovedet at komme rigtig i kontakt med dem fÞr de havde fået de fleste penge til os. Kan klart anbefales
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service.
Jeg sendte en kunde videre til dette firma, grundet manglende betaling. Men fordi kunden efter 4 mÃ¥neder laver en indsigelse, fÃ¥r jeg beskeden at blot det at der er lavet en indsigelse, er det svÊrt at fastholde kravet? Og nÃ¥r det var sÃ¥dan et lille belÞb, sÃ¥ gad de ikke at âbruge krudt pÃ¥ detâ. SÃ¥ hvis belÞbet ikke er hÞjt nok i deres Þjne, vil de ikke hjÊlpe.
SÃ¥ er et inkasso firma da ligegyldigt.
Skuffende oplevelse og kunden vandt. Skod firma! Jer kan man da ikke anbefale.
Tusinde tak for ingenting!

Rykkerportalen rykker- og inkasso service ããã®åç
Super service og det virker!
Jeg har haft en kÞbmandsforretning hvor jeg gav kredit og jeg havde mange penge ude da jeg lukkede firmaet. Rykkerportalen har fået nÊrmest alle pengene hjem uden det kostede mig noget. Kan varmt anbefales.
Rykkerportalen Rykker
Rykkerportalen Rykker
Rykkerportalen sÞrger for at holde Þje med alle mine "mangelfulde" betalere og holde dem i "Þrerne" et job jeg slet ikke selv Þnsker at bestirde, det virker og jeg får på den måde indraget en del af mine udeståender- Virkelig dejligt
I have only good things to say aboutâŠ
I have only good things to say about them. They are fast at answering and they do their job - collect the outstanding money.
Super god og seriÞs samarbejdspartner.
Super god og seriÞs samarbejdspartner.
Utrolig professionel og god og hjÊlpsom service.
Har hjulpet med det der ofte er lidt svÊrt at få tid til som firma.
Vi er glade og taknemlige!
Vi hos Dansk Erhvervs Vinklub, benytter rykkerportalen dagligt til vores glemsomme kunder, og hele det her "rykker-show" er bare en balancegang.
Vi Þnsker naturligvis at modtage penge, for den vare vi har solgt, men samtidig Þnsker vi ikke at virke anmassende eller mistÊnkeliggÞre vores kÊre medlemmer. Det er den balance jeg mener Rykkerportalen har fundet. I langt de fleste tilfÊlde, er der jo blot tale om en forglemmelse, som vores medlemmer bliver gjort opmÊrksom på med en påmindelse, fÞr der overhovedet kommer rykkergebyr på.
Systemet er nemt, integrereret med Dinero (som vi benytter) og alt kÞrer automatisk. Er der spÞrgsmål eller kommentar, får du SÞren i rÞret, som virker til at have vÊret i branchen i mange år. God mand!
FÞr vi fik benyttede Rykkerportalen, brugte vi selv mange mange timer på telefonen - det kan slet ikke betale sig. Nu er vores udestående fakturaer faldet drastisk. Det er banken glad for :)
Alle vores kunder bliver behandlet med et "smil" og en hÞflig tone. Det gÞr mig tryk.
MÃ¥ske har de for travlt !!!
Opdatering
Bare irriterende at det har taget nÊsten 2 år og et hav af e-mail.
SÃ¥ fra 1 stjerne til 3 stk
Jeg har selv en stÞrre virksomhed og har brug for et inkasso firma en gang imellem.
Rykkerportalen er absolut ikke en seriÞs virksomhed.
SÞren fra Rykkerportalen skriver i en anden anmeldse at de er registret under SydÞstjyllands politi.
Det vil jeg da undersÞge og hÞre hvad politiets kommentar er til det.

AnbefalelsesvÊrdig service
Yderst professionel service gennem flere år. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet.
Ligesom andre har jeg modtaget rykkereâŠ
Ligesom andre har jeg modtaget rykkere vedrÞrende krav som jeg ikke kender til og Rykkerportalen reagerer ikke på mine henvendelser til dem.
Antager efterhånden at der er tale om et svindlerfirma som sender rykkere ud til tilfÊldige mennesker i håb om at nogle nok betaler af frygt for inkasso m.v.

Svarer ikke på henvendelse
Svarer ikke på henvendelse, når man skriver, at man ikke vedkender sig fakturaen, da virksomheden, der har sendt regningen, ikke kan redegÞre for det påståede arbejde. Desuden vedhÊfter de ikke dokumentation for den påståede faktura.

Rykkerportalen rykker- og inkasso service ããã®åç
Yderst professionelle og hÊderlige.
Vi bruger Rykkerportalen i IEX
Vi bruger Rykkerportalen i IEX, og det er en stor hjÊlp i en travl hverdag. Super service, som varmt kan anbefales.
Fantastisk Service ....
Fantastisk Service ....
Utroligt let at arbejde sammen med, meget professionelle ...sÞrger for alt - Vi kan KUN anbefale et fast samarbejde med "Rykkerportalen"
Tak til Jer ...
Dejligt nemt system.
Dejligt nemt system.
OpkrÊvningerne uploades og efter kort tid kommer pengene:-)
Vi skulle vÊre startet med at bruge Rykkerportalen for lÊnge siden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ