S2hbeauty レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zamówiłam produkt pomimo wątpliwości w skuteczność, ale dziewczyny takiego efektu to ja się nie spodziewałam. Mam 42 lata więc kilka zmarszczek oczywiście też, użyłam produkt pod oczy i na czoło z... もっと見る

5つ星のうち3の評価

In het verleden deze padges gebruikt en zeer tevreden. Maar de nieuwe bestelling heb ik nooit ontvangen en ik vermoed dat dit ook met de pakketdienst te maken heeft, wellicht DPD of DHL , maar ik krij... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Vorige week een bestelling ontvangen en contact gezocht omdat ik wat vragen heb….tevergeefs! Jullie zijn niet bereikbaar. Op 4 plaatsen een bericht achtergelaten, Via de chat, een bericht op de site... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

S2H Anti-Wrinkle Facelift Patches helpen tegen rimpels, fijne lijnen en acne littekens. Ze helpen de huid te genezen en te herstellen en om je teint een natuurlijke en gezonde glans te geven. De patches hebben maar liefst 2 prachtige keurmerken: FDA en het "Sehr Gut"-logo. Ons product is beoordeeld als "Excellent Skin Care" door het grootste dermatologische instituut van Duitsland: Dermatest.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

Top product en service

Het werkt goed zie na 1 nacht gebruik direct het verschil. De hoekjes blijven niet heel goed plakken. En na gebruik terugplakken is wel een dingetje. Het zou fijn zijn als er 2 grote terugplakvellen bij zouden zitten. Verder zeer tevreden over snelle levering en antwoorden op vragen.

2021年6月11日
5つ星のうち4の評価

Contact en levering was snel zoals…

Contact en levering was snel zoals aangegeven binnen 2a 3 dgn in huis, nu 1x gebruikt en kan zeggen dat mijn huid zacht aanvoelden,kan nog niets zeggen over minder zichtbaarheid van de rimpels/stevigheid van de huid maar ga het opbouwen zodat ik het een nacht kan laten zitten en ben dan benieuwd naar het resultaat.

2021年5月11日

Hi Monique,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Mocht u vragen hebben over het gebruik van onze patches dan zit er een team van Beauty Experts klaar om u hierbij te assisteren. Wij horen graag van u.

Hartelijk dank voor deze review.

5つ星のうち5の評価

Jullie service is perfect !!

Jullie service is perfect !!! En via e-mail is er uitstekend contact !

2021年5月11日

Hi Achiellia,

Hartelijk dank voor deze positieve review, deze spat van ons scherm en zijn we ontzettend blij mee!

Snel in huis

Snel in huis, netjes verzorgd. Goed voor het vertrouwen in deze tijd

2021年5月9日

Beste Pauline,

Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat we aan alle verwachtingen kunnen voldoen!

Net binnen

Pas binnen en net even alleen mijn voorhoofd en nek getest voor de eerste keer, 25 minuten laten zitten en voelde wel goed en ook lekkere dikke patches, ,plakken alleen niet zo goed in de nek aan de zijkanten ( geen crème of iets anders na t reinigen gebruikt ) , verder vind ik het jammer van de plastic zakjes waar t zo'n gepriegel is om de zakjes in elkaar te plaatsen , ook het terugplakken van de patch op het stickervel is een gedoe. Stoffen zakje om alles op te bergen lijkt me wat netter en oogt mooier en minder goedkoop. Ben benieuwd wat de pqtches doen als ik deze langer gebruik. Volgende review volgt dus nog.
Dank

2021年5月7日

Beste Kitty,

Hartelijk dank voor deze openhartige review. Allereerst stuur ik u een nieuwe nek patch toe, geheel op onze kosten uiteraard aangezien u aangeeft dat deze niet goed plakt. Ik maak dat dan ook meteen voor u in orde.

Met alle opbouwende kritiek gaan wij aan de gang en nemen dit zeer ten harte. Wat betreft het gepriegel.. een stoffen zakje is dusdanig onhygiënisch dat we dit op deze manier niet kunnen aanbieden. Stof en siliconen gaan niet samen. We moeten zorgen voor een steriele omgeving voor de patches en op deze manier kunnen we dit het beste waarborgen. Ook zijn we met nieuwe productontwikkelingen bezig om al onze producten aan te passen en te verbeteren.

Hartelijk dank voor deze review.

5つ星のうち5の評価

Het product verraste me echt!

Het product verraste me echt! Ik was er sceptisch over omdat er altijd zoveel producten worden aangeprezen die helemaal niet of nauwelijks werken. Maar dit werkt echt!! Hoe het kan weet ik niet, maar met het resultaat ben ik heel blij. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bij sommige delen van mijn gezicht kan ik de pads niet zo lang velen en gaan ze irriteren, maar dat heb ik er graag voor over!

2021年3月25日
自発的なレビュー

Beste mevrouw Doeswijk,

Allereerst Gefeliciteerd! U wint uw aankoop bedrag bij S2H terug. Wij sturen u een mail met verdere informatie.

Fijn dat we voldoen aan alle verwachtingen daar zijn we blij mee! Wat het irriteren betreft dat kan gebeuren. Soms, als de huid veel te verduren heeft gehad, kan het zijn dat siliconen de huid te dicht af dekken en dat er lichte jeuk ontstaat. Dit gaat echter weer snel voorbij. Het is daarom zo belangrijk om te straten met een goed gereinigde en schone huid.

Bedankt voor deze review

5つ星のうち5の評価

Toen ik het gister binnen kreeg

Toen ik het gister binnen kreeg, gelijk uitgeprobeerd...
Voelt prettig aan....... eerst half uurtje..
Nu maar opbouwen tot langere tijd.
Wat ik alleen jammer vind is het gepriegel om ze weer terug te plakken... kan hier niet een groter vel voor komen waar ze allemaal oppassen, zou erg fijn zijn
Vriendelijke groet Doeteke Boon

2021年3月17日
自発的なレビュー

Hi Doeteke,

Fijn dat we voldoen aan uw verwachting en fantastisch deze opbouwende kritiek! Uiteraard zijn we nog volop in ontwikkeling om onze producten te verbeteren. Onze pakketjes zijn gepasseerd op divers gebruik. Aangezien we onze klanten zelf willen laten bepalen welke patch ze gebruiken (en eventueel welke niet) hebben we ervoor gekozen om ze elk een eigen vel apart te geven. Zo kan men er langer mee doen en hoeven ze ongebruikte patch niet te bevuilen. Maar, er zijn andere productontwikkelingen in proces momenteel en we zullen hierin onze producten altijd blijven aanpassen en verbeteren.

Hartelijk dank voor de review.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。