レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super sÞd pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sÊlge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at hÞre fra hende igen, med gode spÊndende tilbud. Årsagen til... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte 4 stk gavekort. Fin oplevelse, sÊlger var venlig og kunne tage noget sjov. Kom med et godt tilbud man ikke kunne sige nej til. Han sendte bekrÊftelse pÃ¥ vores aftale med det samme, sÃ¥ jeg ku... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super behagelig samtale med en sÊlger der virkelig gjorde noget for at man ikke skulle få en dårlig oplevelses og tÊnke å nej endnu en skide sÊlger der vil gÞre alt for at få en til at sige ja.

Jeg havde en rigtig god og konstruktiv samtale med en god og sÊrdeles venlig sÊlger. Jeg kÞbte nogen fine ophold, som vi vil glÊde os til at opleve.

䌁業情報

1. ホテル
  2. むベント管理䌚瀟
  3. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ
  4. テレマヌケティング業

圓該䌁業による蚘述

Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sÊlger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

142件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

God service, de har prÞvet at efterkomme brugernes Þnsker.

2026幎3月16日

KÊre Lisbeth

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service og indsats.

Super god service

Super god service
Gode aftaler
Vi er glade for at få tilbud fra jer
FortsÊt med det tak

2026幎3月13日

Hej Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine pÊne ord.

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med vores service og de gode tilbud. Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for, at du er glad for at modtage tilbud fra os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God snak om produktet

Flinke sÊlgere og godt tilbud

2026幎3月4日

KÊre Tommy

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du havde en god snak med vores sÊlgere og fik et godt tilbud.

SAF Partners ApS

Igen venligt og imÞdekommende service med engageret personale

2026幎3月2日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du igen har oplevet venlig og imÞdekommende service fra vores personale – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

God service pr tlf

God service pr tlf, og behagelig og tålmodig sÊlger mht indgåelse af aftale.

2026幎2月27日

KÊre Morten,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede god service over telefonen, og at dialogen omkring aftalen var både behagelig.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Dejlig samtale med Sara

Dejlig samtale med Sara, der både skabte en hyggelig og afslappet atmosfÊre, og lyttende for at forstå den verden, vi vi forretningsdrivende lever i. Tak for samtalen om stort og småt, og den gode energi og ihÊrdighed, du sagde for dagen. Vh Kenneth

2026幎2月23日

KÊre Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god samtale med Sara, og at du oplevede både nÊrvÊr, forståelse og god energi. Vi sÊtter stor pris på dialoger, hvor der er plads til både det store perspektiv og de små nuancer i hverdagen som forretningsdrivende.

Vi glÊder os til at give din ros videre til Sara 😊

SAF Partners ApS

Det var nemt at finde ud af hele vejen

Det var nemt at finde ud af hele vejen igennem 😊
De gjorde meget ud af, at man forstod alt, hvad pakkerne indeholdte

2025幎10月17日

KÊre Jeanette

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du fandt det hele nemt og overskueligt, og at du fÞlte dig godt informeret om indholdet i pakkerne.

Tak for din tillid.

Meget venlig sÊlger

Meget venlig sÊlger, som respekterer hvor meget man vil kÞbe og fortÊller godt og dybdegående om det produkt man kÞber.
TEH-Elservice ApS

2026幎2月17日

KÊre Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede god service og grundig rÃ¥dgivning – det er prÊcis det, vi Þnsker at levere.

Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Altid sÞde og venlige

Altid sÞde og venlige. Respekterer at man ikke lige har tid og aftaler et nyt opkald. En positiv oplevelse.

2026幎2月17日

KÊre Mette

Tusind tak for de pÊne ord.
Det glÊder os meget, at du har haft en positiv oplevelse.

nemt og smidigt

nemt og smidigt, holder hvad de lover.

2026幎2月12日

Hej Andreas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du synes, det var nemt og smidigt, og at vi kunne leve op til forventningerne.

SAF Partners ApS

Utrolig sÞd og informativ samtale

Da jeg tidligere har kÞbt hotelophold hos SAF Partners, blev jeg igen ringet op af en utrolig sÞd pige/dame som gav mig en sÊrdeles grundig information om et nyt tilbud og de muligheder der er i området og på hotellet. Da min erfaring fra tidligere var yderst positiv, kunne jeg kun sige ja tak.

2026幎2月10日

SAF PARTNERS ApS からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, Per.

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du igen har haft en god oplevelse med os, og at du fÞlte dig godt informeret om både tilbuddet, området og hotellets muligheder. Vi lÊgger stor vÊgt på at give en grundig og personlig rådgivning, så det betyder meget for os, at det bliver vÊrdsat.

Vi er også meget glade for din fortsatte tillid og håber, at du får endnu et skÞnt ophold.

Kundeservice i topklasse

Jeg oplevede desvÊrre nogle udfordringer med min ordre hos Safpartners, men jeg vil alligevel give dem topkarakter – og det er udelukkende pÃ¥ grund af deres kundeservice.

Personalet var utroligt sÞde, imÞdekommende og meget hjÊlpsomme hele vejen igennem. De tog mit problem seriÞst og sÞrgede hurtigt for at finde en lÞsning, som jeg var fuldt tilfreds med.

2026幎1月21日

Hej Emre,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at hÞre, at der opstod udfordringer med din ordre, men vi er rigtig glade for, at du fÞlte dig godt hjulpet, og at vi sammen fandt en lÞsning, du var tilfreds med.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

God kundeservice

Jeg er blevet kontaktet af SAF af en af deres sÞde sÊlger, jeg oplevede en super god vejledning og ideer til hvad vi kunne lave på opholdet, de lyttede til vores behov og strikkere et ophold sammen som passer til os.
Nu glÊder vi os bare til at bruge opholdet.

2026幎1月9日

KÊre Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning, og at vi har kunnet sammensÊtte et ophold, der passer til jeres behov.

Vi hÃ¥ber, I fÃ¥r et skÞnt ophold og en rigtig dejlig oplevelse – og I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os igen.

SAF Partners ApS

Jeg blev kontaktet af saf partners hvor de solgte mig et fint hotel ophold til 'Hotel Thinggården' ink. et spaophold. Ganske fint ophold jeg kÞbte, dog fik jeg ikke den vin jeg blevet lovet på hotellet.

Flinke sÊlgere og god tone hele vejen igennem.

2025幎11月25日

Hej William,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om bÃ¥de servicen og opholdet pÃ¥ Hotel ThinggÃ¥rden – det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde et godt ophold og en god oplevelse med vores team.

Vi er dog kede af at hÞre, at du ikke fik den vin, som var lovet på hotellet.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksom på det, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

SAF Partners ApS

God service jo de ringer og presser

God service jo de ringer og presser måske lidt for kÞbe men det jo den verden de er i og lever af at sÊlge

Jeg har aldrig problemer og kÞbt 2 gange ved dem og gÞr det gerne igen!

2025幎10月16日

Hej Nicklas

Tusind tak for din anmeldelse og for tilliden.
Vi arbejder hver dag pÃ¥ at rÃ¥dgive engageret – men altid med respekt for den enkelte. Det er derfor rigtig dejligt at hÞre, at du har haft gode oplevelser og vil handle hos os igen.

SAF Partners ApS

Har lige vÊret pÃ¥ ophold pÃ¥ Hotel

Har lige vÊret på ophold på Hotel Thinggaard i Hurup.
Helt igennem et dejligt ophold, som levede op til hvad
SAF-partners havde lovet.
Stor anbefaling herfra.

2025幎10月30日

KÊre Tommy

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft et dejligt ophold på Hotel Thinggaard.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – den betyder meget for os.

SAF Partners ApS

#SAFPartners #UopfordretHenvendelse #Reklamebeskyttelse #Robinsonliste #Telefonsalg

Blev ringet op af entusiastisk sÊlger fra tlf. 91980714 og straks forsÞgt overbevist om salg af luksuriÞse hotelophold med 67% besparelser. Der var ikke grÊnser for, hvor lÊkkert det var. Da jeg spÞrger ind til, hvorfor der bliver ringet til mig, bliver der henvist til det fantastiske tilbud. Da jeg insisterer på at hÞre mere om anledning til opkaldet, herunder hvornår jeg har 'bedt om' at blive ringet op, så bliver der kommenteret på, at "jeg kan godt hÞre, hvor det her er på vej hen"...og derefter lÊgger telefonsÊlgeren på.

Jeg behÞver vel nÊppe gÞre opmÊrksom på, at jeg aldrig har hÞrt om SAF Partners og ALDRIG har givet samtykke til opkaldet eller...

#spam #intetoplystsamtykke #telefonsalg #forbrugerombudsmanden

2025幎11月26日

KÊre Bjarni,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – den skal naturligvis tages alvorligt, og det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at vÊre kendt for.

Vi beklager oprigtigt, at du har haft en negativ oplevelse med et opkald. Vi Þnsker fuld gennemsigtighed i vores kontakt med kunder, og det er vigtigt for os at få afklaret, hvad der er sket i denne situation.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere og sikre, at det ikke sker igen.

Tak igen for at gÞre os opmÊrksomme på dette. Vi håber, at vi kan få afklaret misforståelsen og genoprette din tillid.

SAF Partners ApS

Havde en meget god samtale med Sarah

Havde en meget god samtale med Sarah Remmen fra SAF, vi fandt et godt ophold som jeg vil gÞre brug af. Tak for hjÊlpen :-)

2025幎11月20日

KÊre Per,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en rigtig god samtale med Sarah, og at I sammen fandt et ophold, du er tilfreds med. Vi sÊtter stor pris på din feedback og står altid klar, hvis du får brug for yderligere hjÊlp.

SAF Partners ApS

Fantastisk service hos SAF Partners!

Fantastisk service hos SAF Partners!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med SAF Partners fra start til slut. Processen var tydelig, professionel og tryg hele vejen igennem. Et kÊmpe shout-out til Michael Juul Poulsen, som var min sÊlger – han var utrolig hjÊlpsom, imÞdekommende og tog sig tid til at sikre, at jeg fik prÊcis den lÞsning, der passede bedst til mine behov.
Michael leverede en service, der er langt over, hvad man normalt oplever, og hans engagement gÞr virkelig en forskel.

Kan kun anbefale SAF Partners

2025幎10月10日
自発的なレビュヌ

FÃ¥ styr pÃ¥ jeres l*** og lad vÊre med

Få styr på jeres l*** og lad vÊre med at ring mere til mig!

2025幎11月17日

Hej Loke

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi tager din besked alvorligt og sÞrger naturligvis for, at du ikke bliver kontaktet yderligere.

Hvis der er noget konkret, vi kan gÞre for at rette op på oplevelsen, vil vi meget gerne i kontakt med dig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。