Brilliant service og pris. Jeg valgte SafeAway da jeg skulle ud og backpacke. Skade 1. Jeg og hospitalet tog kontakt til SafeAway. betalte selvrisko og de havde styr pÃ¥ resten. Skade... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Da jeg brugte Safeaway fÞrste gang i 2016, fik jeg brug for dem. Jeg ringede fordi jeg havde et spÞrgsmÃ¥l vedrÞrende noget medbragt medicin. Safeaway kontaktede deres lÊge. Herefter bad de mig tage... ãã£ãšèŠã
Jeg har desvÊrre skulle vende snuden hjem fra Australien grundet af COVID-19. Det har dog heldigvis ikke vÊret sÃ¥ bÞvlet, fordi jeg havde jer som rejseforsikring. 1. Jeg fik dÊkket hele min hjemrejse,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God og hjÊlpsom forsikring Jeg havde SafeAway imens jeg rejste i Australien. Ligesom sÃ¥ mange andre, blev jeg nÞdt til at tage hjem fÞr tid pÃ¥ grund af Corona-krisen. Under det hele, lidt stresse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SÞger du en billig forsikring til din nÊste rejse eller dit studieophold i udlandet, finder du den hos safeAway. Vi er specialister inden for rejseforsikring, Ã¥rsrejseforsikring og afbestillingsforsikring. Vi sÊlger direkte til dig uden dyre mellemled, og vi bestrÊber os pÃ¥ at give dig den bredeste dÊkning til den laveste pris. Og sÃ¥ er det nemt at bestille, da alt foregÃ¥r online. Er uheldet ude, kontakter du safeAways alarmcentral hos Falck Global Assistance. Her sidder en professionel stab klar til at yde effektiv assistance 24 timer i dÞgnet. safeAway er registreret i Finanstilsynet som forsikringsagentur for det belgiske Inter Partner Assistance SA. Selskabet er medlem af AXA Assistance Group, der er et af verdens stÞrste forsikringsselskaber med hovedkontor i Paris. Desuden er vi registreret i AnkenÊvnet for Forsikring. Kort sagt tilbyder vi nogle af de billigste rejseforsikringer pÃ¥ markedet â uden at gÃ¥ kompromis med dÊkningen.
é£çµ¡å
Hammerensgade 4, 2. sal, 1267, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- kontakt@safeaway.dk
- safeaway.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Safe passage home cannot be assurede
Safe passage home cannot be assurede. You are honest about itð as I know all too well
Backpacker's ven
Brilliant service og pris.
Jeg valgte SafeAway da jeg skulle ud og backpacke.
Skade 1. Jeg og hospitalet tog kontakt til SafeAway. betalte selvrisko og de havde styr på resten.
Skade 2. Tog selv kontakt til safeaway og lagde ud for behandling. Indsendte formular og fik alle penge retur (-selvrisko)
Hjemkaldelse pga. corona. Endte med at betale mange penge for fly. jeg ringede og spurgte S.A og fik udfÞrligt afvide proceduren.
Alle udgifter blev betalt.
Kunne skrive flere gode oplevelser
Klar anbefaling og vil vÊlge igen!
ForlÊngelse af forsikring kunne godt vÊre nemmere dog.
Nemt og konkurrencedygtigt
Deres dÊkning og pris stemmer godt overens og samtidig er deres skadebehandling enorm hurtig. Vil absolut anvende Safeaway igen.
Bedst uden behov for hjÊlp
Bestilling, betaling m.v. forud for rejse fungerer perfekt, ikke noget at klage over der. Problemerne opstår fÞrst når man skal gÞre brug af forsikringen :-(
Meget trÊg kommunikation og fuldstÊndig ubrugelig feed-back fra SafeAway/Falck Global i opstÃ¥et krisesituation som fÞlge af vÊbnet rÞveri og efterfÞlgende behov for psykologhjÊlp. SafeAway referrence (DK2500339641â // 649898â//âxxxxxxxx CRM:003283709) hvis det skulle have interesse i opfÞlgning âŠâŠ..

God dÊkning
Jeg skulle grundet corona hjem fra New Zealand og der blev både dÊkket hjemrejse, og jeg fik pengene tilbage for min forsikring, som jeg ikke skulle bruge alligevel.
God og hurtig service. Har altid benyttet mig af SafeAway og vil jeg bestemt også gÞre fremover.
God og hjÊlpsom forsikring
God og hjÊlpsom forsikring
Jeg havde SafeAway imens jeg rejste i Australien. Ligesom så mange andre, blev jeg nÞdt til at tage hjem fÞr tid på grund af Corona-krisen. Under det hele, lidt stressede forlÞb, var SafeAway meget hjÊlpsomme og Êrlige. Det gav en rigtig god tryghed. Desuden holdt de hvad de lovede, og dÊkkede min hjemtransport uden problemer.
Sofie
Vil altid bruge jer fremadrettet!
Jeg har desvÊrre skulle vende snuden hjem fra Australien grundet af COVID-19. Det har dog heldigvis ikke vÊret så bÞvlet, fordi jeg havde jer som rejseforsikring. 1. Jeg fik dÊkket hele min hjemrejse, 2. penge tilbage for resten af min rejseforsikring. 3. Derudover har i vÊret hurtige til at svare på både mine mails OG på de trillion spÞrgsmål min bekymrede familie i Danmark havde til jer. Jeg vil gerne sige jer tak, da jeg som alene rejsende fÞlte mig aldeles tryg i jeres hÊnder og fik en god afslutning på min rejse.

SafeAway Rejseforsikring ããã®åç
Aldrig har vi oplevet sÃ¥ dÃ¥rlig enâŠ
Aldrig har vi oplevet så dårlig en service fÞr fra et forsikringsselskab. Vi ha rykket for svar flere gange uden at de kontakter os igen. Har vÊret strandet i Australien grundet Corona krisen og skulle videre hjem derfra. Brug ALDRIG Safeaway.
Alt spiller!
Har benyttet mig af SafeAway de sidste fire/fem gange jeg har rejst ud i flere måneder af gangen. DesvÊrre har jeg haft brug for forsikringen i flere omgange (både ved sygdom og tyveri), men hver gang har SafeAway vÊret utrolig hjÊlpsomme; i fÞrste omgang over telefonen med vejledning og i anden omgang med hurtig refundering af penge. Det samme gjorde sig gÊldende under covid-19 krisen, hvor jeg var nÞdsaget til at bestille en akut flybillet hjem fra Colombia til små 11.000. Tolv dage efter jeg indsendte diverse rejsedokumenter og en detaljeret beskrivelse af hÊndelsen er det fulde belÞb tilbage på min konto. Mvh en utrolig taknemmelig kunde der bestemt vender tilbage nÊste gang der skal tegnes rejseforsikring
Coronasmitten er over os
Coronasmitten er over os, og hvad gÞr SafeAway?
Lukker hjemmesiden så man ikke kan sÞge informationer om dÊkning.
Har lukkede telefoner ?...
Det simpelthen ufattelig dårlig forretningsmoral?
Den modsatte måde at drive forretning på havde givet positiv omtale:
A. Nyt om hvordan man skal eller bÞr forholde sig ved ophold forskelligesteder i verden og i forhold forsikringsforhold
B. Udvidet telefontid eller online websvar.
SafeAway er absolut skuffende
Tak til Lars MilbÊk for god og hurtigâŠ
Tak til Lars MilbÊk for god og hurtig vejledning vedr. forlÊngelse. mvh, Henrik Juul Nielsen
Fuldt ud tilfreds med safe away
Fuldt ud tilfreds med safe away, i 2018 var jeg på ferie i Thailand, blev syg.. de var meget behjÊlpelige med hospital osv
Fik heldigvis ikke brug forâŠ
Fik heldigvis ikke brug for forsikringen på ferien, men nem og billig måde at blive dÊkket på.
God og overskuelig
God, billig og overskuelig rejseforsikring med fin dÊkning.
Kan jo fÞrst udtale mig
Kan jo fÞrst udtale mig, når og hvis jeg får brug for dem....

SafeAway Rejseforsikring ããã®åç
Fremragende og nem mÃ¥de at fÃ¥âŠ
Fremragende og nem måde at få forsikring. Har brugt Dem flere gange.
Nemt og rimeligt billigt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹