Hei Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk. Jeg har hvert medlem fra start og er svÊrt fornÞyd. Det handler ikke om Ã¥ kunne rÃ¥kjÞre, heller om forutsigbarhet og stabilite... ãã£ãšèŠã
Safe drive er en genial opffinelse, men de bare Þker og Þker prisen, selv om det er brukerene som gjÞr jobben for dem. De har desverre blitt grÃ¥dige. SÃ¥ istede for Ã¥ ha abnomanget oppe og gÃ¥ 6 mnd i Ã¥... ãã£ãšèŠã
Safedrive er pÃ¥ hver gang jeg kjÞrer med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir ogsÃ¥ beskjed om kontoller og det fÃ¥r en til Ã¥ fÞlge ekstra med pÃ¥ eget speedometer i bilen. Tilpasse... ãã£ãšèŠã
Et veldig bra verktÞy for kjÞring av bÃ¥de bil og mc. Kjempebra med varsler pÃ¥ dyr i vegbanen og andre hindringer i trafikken. Varsler om kontroller hjelper ogsÃ¥ med Ã¥ overholde fart og fÞlge bedre... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besÞk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!
Havnegata 1, 7800, Namsos, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@safedrive.no
- safedrive.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 7ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Dyrt!!!!
I utgangspunktet en veldig god ide, men flere irriterende "feil".
Men hovedproblemet er en vanvittig grådighet. Dyrt nok som det var, men å legge på 100 kroner. Fra 199 som er dyrt, til 299 som er ekstremt dyrt.
Håper flere blir med over på de rimelige lÞsningene. For det er jo i hovedsak vi kundene som gjÞr jobben, å det store antallet.
Men det tror jeg fort snur nå, jeg har "takket" for meg.
Har vert fornÞyd til denne tid menâŠ
Har vert fornÞyd til denne tid men etter varsel om voldsom prisÞkning er vi 7 skt i familien som sier opp abonnementet og kaster enheten i sÞpla. Og det samme gjÞr flere i min krets .
Mye vil ha mer om
Mye vil ha mer ! takk for meg fra 1/6 begynner med snnet system.
Varsel om voldsom pris Þkning
Varsel om voldsom pris Þkning. VÊrt fornÞyd med dette produktet, men når dette med ny pris trer i kraft blir nok den nok demontert :(
PrisÞkning som ikke hÞrer hjemme
Har brukt Safedrive i lang tid, å prisen for enhet + 200kr/mnd har vÊrt helt grei, men nå gjÞr de en Þkning på 100kr/mnd. Dette samtidig med at lederlÞnn Þker med ca 1mill i året og et regnskap som peker rett mot jesus.
De sletter ogsÃ¥ alle kommentarer om prisÞkningen pÃ¥ facebookâŠ
Sorry, men nå har jeg lagt inn oppsigelsesdato til rett fÞr Þkningen med mindre de gjÞr om på dette.
Lar brukerene gjÞre jobben OG setterâŠ
Lar brukerene gjÞre jobben OG setter opp prisene med 50 %. Kutte ut sponsing og "rewards" og heller beholde kundene er vel trolig bedre i det lange lÞp. Anbefaler ikke og vil avslutte mitt abonnement.
MonsterprisÞkning som ikke stÃ¥r i stilâŠ
MonsterprisÞkning som ikke står i stil til hverken kostnadsÞkninger eller hva vi som kunder får igjen. Dette er jo en software! Hvis prisÞkning opprettholdes dropper jeg Safedrive og går over til Waze.
Denne prisÞkningen er ikke greit
Denne prisÞkningen er ikke greit! Hvem setter opp pris med 50% på tjenestine sine? Til og med matbransjen er ikke så utspekulert!
Ãkning i pris
Med slik driftsmargin er det ikke nÞdvendig å Þke prisen, det vil blir mere penger i lommeboka deres men kundene vil det bli fÊrre av.
Sitat fra nettsiden deres: For Ã¥ kunne opprettholde og videreutvikle tjenesten, investerer vi kontinuerlig i teknologi, drift og utvikling â slik at du fÃ¥r en enda bedre opplevelse.
Folk vil heller ha en rimelig safedrive til 200 i mnd enn 300 som er «litt» mere optimalisert / med flere funksjoner, den funker helt fint sånn som den er.
Takk for megðð»
Helt tullete prisÞkning
Helt tullete prisÞkning! Hold deg unna!
Grådig
Grådig å sette opp prisen 50% Ingen Þkt tjeneste eller noe som kan forsvare denne prisstigningen. Abonnementet mitt ble avsluttet idag når jeg fikk melding om Þkte priser fra 199,- til 299,-
På facebook sletter de kommentarer om den Þkte prisen. UseriÞst firma..
Usmakelig prisÞkning
Usmakelig prisÞkning. Sletter negative kommentarer om prisÞkningen på facebooksiden sin. Håper dere mister mange kunder og at ikke folk sier opp og går på å binde seg opp i 12 mnd for 199.
Er blidd latterlig dyrt
Er blidd latterlig dyrt. Vurderer sterkt å si opp!!!
Virker ikke som lovet
Virker ikke som lovet. Varsler 90% feil på kontroller og ikke minst fÊtte dyrt!!!!
Usaklig prisÞkning
Det kom en helt usaklig prisoppgang på 50%, til det leverer de en for dårlig tjeneste og tar ut alt for mange millioner i overskudd..
Ãkt pris uten noen form for Þkt serviceâŠ
Ãkt pris uten noen form for Þkt service eller tjenester. à se regnskapet pÃ¥ den bedriften vitner ikke om annet enn grÃ¥dighet. Har avsluttet abonnementet, siden det er ikke verdt det lenger.
Latterlig!
Latterlig - fjerner botgaranti og nå Þker prisen 50% til 299 kr mnd, for en tjeneste som ikke har noe verdi uten oss brukere. Skal si opp da den uansett aldri over 2 år har klart å varsle en korrekt politikontroll - bare masse falske varsler.
Setter opp prisen med 50%
Setter opp prisen med 50%. Dyrt og urettferdig! 50% prisÞkning er vanvittig!
Voldsom prisÞkning
Hatt safedrive siden 2019, men syns det ble voldsom prisÞkning nå så mulig man kvitter seg med det.