Synes godt om ideen, men min opfattelse er, at den særegne smag gør min kaffeoplevelse dårligere - ikke bedre. Smagen er markant, selv om jeg kun puttede en smule i, og den højner ikke kaffens egen ar... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hurtig levering af varer - jeg kunne dog bruge lidt inspiration på et stykke papir - især når man giver det som værtindegaver!
Min mand og jeg tilbereder ret ofte den lækre ret, Paella, så derfor bruger vi en del safran. Er ikke interesseret i salt og te med krydderier.
Jeg havde fået lavet en fejl på min ordre, men den blev rettet uden problemer inden afsendelse.
企業情報
当該企業による記述
Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det er en kunstigt fremstillet produkt.
Det er en kunstigt fremstillet produkt.
Zafran strå skal være runde og ikke glat og flat.

Saffronwork からの回答
Altså det Safran sukker til kaffen er…
Altså det Safran sukker til kaffen er så lækkert.
Det smager godt i kaffen
Det smager godt i kaffen, men er lidt dyrt . Jeg kan ikke mærke nogen forskel , i forhold til kaffe med almindelig sukker.
Fin levering og glassene pakket…
Fin levering og glassene pakket forsvarligt ind
Dog er jeg ærgerlig over at jeg bestilte dem dagen før i gav et gratis glas safran med i forsendelsen
Saffron
Det lille glas ca. kun halvt fyldt - set ift. jeres salgsannonce.
Skuffet, ja!

Saffronwork からの回答
Godt produkt til prisen
Lækre sager
Lækre sager - fine opskrifter - delikate små glas - praktisk pincet - man kan vist ikke ønske sig mere 🤗
Glæder mig….
Hej med jer.
Hurtig levering af 4 glas Safran, godt pakket ind.
Vi har bare ikke haft tid i nu, til en fordybelse i brug.
Hurtigt og nemt.
Skønne smage...!
Gode varer og hurtig levering til fine…
Gode varer og hurtig levering til fine priser
Tænk at man kan få tørret brændenælder…
Tænk at man kan få tørret brændenælder - fantastisk og safran til en rimelig pris samt broccoli frø og endda med gratis fragt.
Kom så fint emballeret
Fine varer. Oven i købet et lille ekstra glas krydder som lidkøb
Super god service
Super god service. Saffran kom i et fint lilla glas. Med lækker saffranmed den flotteste farve. Og deres umamrmi saffran er nok det lækreste krydderi og bøgerne er fulde af gode opskrifter
Fantastisk safran.
God information. Hurtig levering og lynhurtig respons på forkert link til bøger. Safranen er fantastisk, duften og smagen outstanding. Glæder mig til 13/12 hvor jeg skal bage Luciaboller med denne velduftende safran.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。