レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Synes godt om ideen, men min opfattelse er, at den særegne smag gør min kaffeoplevelse dårligere - ikke bedre. Smagen er markant, selv om jeg kun puttede en smule i, og den højner ikke kaffens egen ar... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering af varer - jeg kunne dog bruge lidt inspiration på et stykke papir - især når man giver det som værtindegaver!

5つ星のうち5の評価

Min mand og jeg tilbereder ret ofte den lækre ret, Paella, så derfor bruger vi en del safran. Er ikke interesseret i salt og te med krydderier.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde fået lavet en fejl på min ordre, men den blev rettet uden problemer inden afsendelse.

企業情報

1. オンライン食品注文サービス

当該企業による記述

Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Var lidt skeptisk gr prisen

Var lidt skeptisk gr prisen, men må sige, at safran kvaliteten lever fuldt op til mine forventninger.

2025年5月15日

Kære Ettenna,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi forstår godt din skepsis i forhold til prisen, og vi er rigtig glade for at høre, at kvaliteten af safranen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os!

Fin safran i fine dåser

Fin safran i fine dåser. Ganske hurtig og nem levering til pakkeshop. I første bestilling var jeg ikke opmærksom på, at mine 5 gram ville blive pakket i én dåse, hvis jeg ikke gjorde opmærksom på andet. Jeg havde tænkt at give safranen som små gaver til fem forskellige, så jeg var “desværre” nødt til at beholde de fem gram selv og bestille igen og gøre opmærksom på, at safranen var til gaver. Hurtigt kom næste forsendelse med safranen i skønne minidåser - og med små guldgaveemballager lige klar til at pakke dåserne i. Dét er rigtig god service!

Jeg glæder mig til at være ødsel med safranen i mit eget køkken og til at sende safran ud i min omgangskreds.

2025年5月16日

Kære Lise,
Tusind tak for din detaljerede og varme anmeldelse! Det glæder os meget, at du sætter pris på både safranen og leveringen. Vi beklager forvirringen i forbindelse med de første dåser, men det er dejligt at høre, at den efterfølgende løsning faldt i god jord. Vi elsker idéen om at give safran som gave – og vi håber, at både modtagerne og du selv får stor glæde af den.
Bedste hilsner, Team Saffronwork

5つ星のうち2の評価

Fik ikke hvad der blev bestilt

2025年5月12日

Hej L. Grymer,
Tak for din anmeldelse – og beklager meget, at du ikke har modtaget det, du bestilte. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have.

Hvis du vil sende os en e-mail med dit ordrenummer til info@saffronwork.com, så sørger vi for at sende de manglende varer til dig med det samme – helt på vores regning.

Vi håber at kunne rette op på oplevelsen og ser frem til at høre fra dig.

De er gode og billige

De er gode og billige

2025年5月16日

Kære Erik,
Tak for de pæne ord! Vi er rigtig glade for, at du synes vores produkter både er gode og til en fair pris. Din tilfredshed betyder meget for os.

5つ星のうち2の評価

Desværre de var ikke helt tør som de…

Desværre de var ikke helt tør som de ellers skulle have været. De havde ikke den rigtige duft ej farver. Jeg havde kontakt til butikken før købet for at sige, jeg havde styr på kvalitet og de mente at det var kvalitet.

2025年3月3日

Kære kunde,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi tager kvalitet meget alvorligt og ønsker at sikre gennemsigtighed omkring vores produkter.

Vi vil gerne fremhæve, at vores safran er laboratorietestet hos Eurofins Analytics France, et uafhængigt og anerkendt laboratorium. Resultaterne viser tydeligt, at vores safran ligger i toppen af kvalitetsstandarden målt ud fra de tre vigtigste parametre:

Aroma (Safranal): Vores safran måler 36 ± 3, hvor minimumsgrænsen for høj kvalitet kun er 2.

Farvestyrke (Crocin): Resultatet er 283 ± 7, langt over minimumskravet på 2, hvilket indikerer en meget stærk og naturlig farve.

Bitterhed (Picrocrocin): Vores værdi er 100 ± 3, igen langt over grænseværdien på 2.

Vedrørende tørhed viser testen en tørstofprocent på 93,1 %, hvilket også ligger markant over standardgrænsen på 80 % – altså er safranen korrekt tørret.

Vi forstår, at oplevelsen kan variere, men vi håber, at disse dokumenterede testresultater kan give dig tillid til produktets kvalitet. Du er også altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller ønsker en erstatning.

Med venlig hilsen, Team Saffromnwork

5つ星のうち3の評価

Har skrevet til jer to gange

Har skrevet til jer to gange
Jeg fik aldrig de pskrifter med som fulgte med bestillingen. Men I svarer ikke

2025年5月2日

Saffronwork からの回答

Hej Tina, din e-mail blev besvaret den 28. april, hvis du stadig oplever udfordringer med at hente bøgerne, må du meget gerne kontakte os på e-mail eller telefon.

Mvh, Team Saffronwork

Hurtig levering
Let at finde det ønskede produkt på webside....meget tilfreds

2025年4月4日

Kære Anette,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt det, du søgte, og at leveringen levede op til dine forventninger. Din tilfredshed betyder meget for os.

👍😋 😋😋

Rimelig pris
God kvalitet😋

2025年5月2日

Kære Kirsten,
Tak for den skønne anmeldelse. 😊 Vi er glade for, at både pris, kvalitet og levering har levet op til dine forventninger. Vi håber, du får masser af glæde af produktet.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk lækker Safran til en…

Fantastisk lækker Safran til en særdeles konkurrencedygtig pris
Jeg har købt Safran hos Saffronwork 2 gange og har kun ros at sige om både deres Safran og deres kundeservice.

2025年4月30日

Kære Larson,
Tusind tak for dine rosende ord! Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds både med kvaliteten af vores safran og vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du vender tilbage som kunde – det ser vi som den største anbefaling.
Vi glæder os til at sende dig flere gode oplevelser fremover!

5つ星のうち5の評価

Har endnu ikk fået mit Safran prøvet.

Har endnu ikk fået mit Safran prøvet.
Men glæder mig helt vildt 👌

2025年4月30日

Kære Lise-Lotte,
Tusind tak for den søde anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du glæder dig! Vi håber, at safranen lever helt op til dine forventninger og bringer masser af smag og glæde til dit køkken 😊
Bedste hilsner, Team Saffronwork

Trustpilot エクスペリエンス