Det har vÊret en fantastisk god oplevelse at tage speedbÃ¥dscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nÞdvendige teori der skulle til for at bestÃ¥ prÞven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud pÃ¥ vand... ãã£ãšèŠã
Kirstine . Var en fremragende lÊre og det samme gÊlder ders sÞde rare sensor . Og jeg havde slet ikke forventet sÃ¥ gode resultater og sÃ¥ god en lÊring og der er helt klart meget jeg vil tage med mig o... ãã£ãšèŠã
Vi havde Kirstine som underviste os til ug. Hun var god til at forklare og kunne det hele pÃ¥ rygraden.. frokosten vi fik var ogsÃ¥ super, sÃ¥ alt i alt en fed oplevelse og med perfekt sejlvejr.ððâïž
Det var en god og grundig kursus dag hvor man blev sat ind i alt det nÞdvendige materiale. Der var god stemning hÞjt humÞr og gode faciliteter
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kan kun give min bedste anbefalinger.
Kan kun give min bedste anbefalinger.
God oplevelse og effektiv lÊring
God oplevelse og effektiv lÊring. Kan varmt anbefales.
Mega godt kursus
Mega godt kursus, hvor man blev taget godt imod ift teori og praksis
Jeg har i dag haft fornÞjelsen afâŠ
Jeg har i dag haft fornÞjelsen af Nikolaj hos Sailor til et âbangerâ godt kursus til speedbÃ¥ds certifikat.
Det kan helt bestemt anbefales.
Meget professionel og forståelig gennemgang af regler og retningslinjer så man fÞlte sig helt rolig til prÞven.
Rigtigt god oplevelse
Rigtigt god oplevelse. Jeg lÊrte alt jeg skulle. Efter undervisningen var jeg slet ikke nervÞs, for fÞlte jeg kunne hvad jeg skulle. Jeg bestod det hele uden fejl. ð
Rigtig god lÊrer samt god lÊring
Rigtig god lÊrer samt god lÊring
Perfekt oplevelse super professionelt
Super kursus og dygtig lÊrer
Sublim undervisning pÃ¥ hÞjt pÊdagogisk samt fagligt niveau ðð
SpeedbÃ¥dskÞrekort bestÃ¥et af hele holdet, ogsÃ¥ sidste mand i rÊkken! Mange tak for det Nikolaj. Lige til en gang krabbeklÞr ð
Kronborg
SpeedbådskÞrekort på en lÞrdag
SpeedbådskÞrekort på en lÞrdag - super og overskueligt materiale tilsendt inden kursus start. Logisk og perfekt undervisning i teori og praktik på vandet. God stemning og alt i alt en super lÊrerig og god oplevelse. Enhver der fÊrdes på vandet burde have den grunduddannelse- kan kun varmt anbefale det
Rigtigt godt kursus
Rigtigt godt kursus, gode forklaringer og engagerende undervisning.
Intet selvstudie, så man får behÞrig undervisning hele vejen igennem.
Dygtig praktisk instruktÞr (Johanne), der ikke gjorde det svÊrere end nÞdvendigt.
SeriÞs undervisning med humor.
Speedbådscertifikat - Virkelig god oplevelse, men grundig og frisk undervisning, både i teorilokalet og på vandet. Vi fik desuden undervisning i forståelsen af sÞkort, som ikke er pensum, men som er en nÞdvendighed for sejlads i store områder af indre farvande i Danmark og alle andre farvande.
Virkelig underholdende og inspirerendeâŠ
Virkelig underholdende og inspirerende undervisning med stor faglighed.
Stor anbefaling herfra.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, og grundig undervisning. Kan klart anbefales!
Virkelig hÞj kvalitet af undervisningâŠ
Virkelig hÞj kvalitet af undervisning både teori og på vandet. Fuld forplejning. Super kursus sted. De varmeste anbefalinger herfra
Mange gode eksempler
Mange gode eksempler, som koblede teori med praksis. Eksemplarisk hjÊlp, bÃ¥de pÃ¥ vandet og i klasselokalet. FÞlte mig rigtig godt hjulpet frem mod mÃ¥let. Kan varmt anbefales - ogsÃ¥ til en 58-Ã¥rig med minimum erfaring ð
Vellykket dag hos Sailors
Mega professionelle lÊrer der brÊnder for deres undervisning og om at få dygtige sejlere på vandet.
Tusind tak for en vellykket dag har lÊrt mere end jeg havde regnet medð
God undervisning
God undervisning. Meget dejligt at have lidt teori så man ikke skal lÊse så meget hjemme.
Kanon kursus og kanon undervisning
Kanon kursus og kanon undervisning
Der bliver undervist på en fed måde, både med humor og alvor
Der er fokus på at alle er med
Kan kun varmt anbefales det
Super super super
Nikolaj du styre for vildt som underviser
Tomle op
Rigtig god og forståelig kursus
Professionel og tålmodig instruktÞr
Jeg kan varmt anbefale speedbådskursus hos Sailor! Nikolaj var meget professionel og tålmodig gennem hele forlÞbet. Det, der virkelig skilte kurset ud, var at det ikke kun fokuserede på at bestå eksamen, men i hÞj grad på at lÊre deltagerne at navigere sikkert i virkeligheden.
Et rigtig godt kursus for alle, der vil lÊre speedbådsejlads ordentligt.