Det har vÊret en fantastisk god oplevelse at tage speedbÃ¥dscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nÞdvendige teori der skulle til for at bestÃ¥ prÞven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud pÃ¥ vand... ãã£ãšèŠã
Kirstine . Var en fremragende lÊre og det samme gÊlder ders sÞde rare sensor . Og jeg havde slet ikke forventet sÃ¥ gode resultater og sÃ¥ god en lÊring og der er helt klart meget jeg vil tage med mig o... ãã£ãšèŠã
Vi havde Kirstine som underviste os til ug. Hun var god til at forklare og kunne det hele pÃ¥ rygraden.. frokosten vi fik var ogsÃ¥ super, sÃ¥ alt i alt en fed oplevelse og med perfekt sejlvejr.ððâïž
Det var en god og grundig kursus dag hvor man blev sat ind i alt det nÞdvendige materiale. Der var god stemning hÞjt humÞr og gode faciliteter
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Klasse oplevelse!
Klasse oplevelse! Kan varmt anbefale at tage speedbådscertifikat, du får hele pakken inde hos dem som de lover! Det hold jeg var på var vi 12 personer og alle bestod, så vil helt sikkert mene beståelses garantien den rammer! Tak for en fed oplevelse!
Fantastisk kursus
Havde et fuldstÊndig fantastisk speedbådsbevis kursus ved Sailors, med Nicolaj som underviser. Han er en rigtig god formidler, der selv har meget sejler erfaring, samt en evne til at gÞre undervisningen meget interessant. Kurset var godt afbalanceret imellem teori og praktik. Rigtig gode faciliteter og omgivelser. Kan helt klart anbefales
Super god og komprimeret undervisning.
Daniel er en super dygtig underviser
Daniel er en super dygtig underviser, som forstår at tage undervisningen på et niveau hvor alle aldre får den rette forståelse for hvad det vil sige at vÊre i et maritimt miljÞ.
Virkelig en god oplevelse med Sailors.
Det har vÊret en god dag med godâŠ
Det har vÊret en god dag med god undervisning, grundig instruktion, sÃ¥ det var muligt at bestÃ¥ eksamen ðð
Kan kun give de bedste anbefalinger ðð
Fin undervisning
Fin undervisning, hele holdet bestod. BÃ¥de Daniel og Mathias var flinke og dygtige
Rigtig god skole
Rigtig god skole. Mathias gav en sikker og god oplevelse ude på havet og Daniel fik forklaret teorien på en rigtig forståelig måde. Tak for denne gang!
TAK for en fantastisk oplevelse
TAK for en fantastisk god, lÊrerig og hyggelig dag i skÞnne omgivelser. Daniel er en eminent dygtig formidler af det teoretiske og bÃ¥de han, Johanne og Palle (censor) fremstod bÃ¥de pÊdagogiske, imÞdekommende og var med til at binde oplevelsen sammen med en god, rÞd trÃ¥d. OgsÃ¥ en stor tak til Daniel for at bruge tavle, sÞkort og alt muligt andet end âkunâ slavisk gennemgang af slides - det gjorde undervisningen interessant og levende.
TAK for en fantastisk god dag.
Speedbådscertifikat
Har netop i dag, vÊret på speedbådsbevis kursus, hele dagen har vÊret kanon, lokalerne er gode, bådene er gode, instruktÞrerne Daniel og Nikolaj, er ekstremt dygtige og begge meget erfarne sejlere som gjorde processen nem!
De gÞr det virkelig fordi de brÊnder for sejlads!
Mange folk vil lade sig skrÊmme af den gode pris på kurset, men der er ingen kompromis fra deres side af, top undervisning og udstyr!
Bonus, Nikolaj sÞrgede selvfÞlgelig for at der var tapas til frokost, fra en af restauranterne på havnen, som var virkelig lÊkkert!
Hvis i er i tvivl om hvor i skal tage jeres kursus, så kan det klar anbefales herfra!
10/10 kÊmpe anbefaling
Jeg var så heldig at have Daniel til speedbådsbevis, hvilket betyder at man er i fuld ud kompetente hÊnder.
Undervisningen gled afsted lynhurtig, en skÞn kombination af teori og praktik.
Et godt rÃ¥d er at have bare tÊer i bÃ¥den, ellers fÃ¥r man nemt vÃ¥de sko. ð
Mange tak for en fantastisk oplevelse.
Daniel super underviser og godtâŠ
Daniel super underviser og godt materiale til undervisningen
Super hyggeligt sted
Super hyggeligt sted. Dagen går super hurtigt og nem og forståelige undervisning
ðððð
Super flinke instruktÞrer, let forplejning og god kaffe
Maga fedt kursus
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus. Virkede meget uoverskueligt med alt det materiale man skulle igennem på kort tid, men det blev gjort rigtig godt i fint tempo. Tak til Daniel for god undervisning og Lasse for sublim sejlads vejledning.
Virkelig godt kursus
Virkelig godt kursus, der var noget mere omfattende, end man lige forventede.
God blanding af teori og praktik og superfine undervisere og sensorer.
Tak til Daniel og Johanne for rigtigâŠ
Tak til Daniel og Johanne for rigtig god undervisning og instruktion!